Kako se pokazao taj 4.4.2 ? Ja sam josh na 4.2 i razmisljam se da apdejtujem. Video sam da su se ljudi zalili na 4.3 kako je brze archio bateriju.
:: Nexus 4 imas za 255e nov sa garancijom :: S3 nemoj da uzimas :: Evo kosristim n4 vec par ned i sa ovim novim 4.4.2 And. telefon je brootla :: :: :: :: Koja je trentno najbolja kupovina za gore navedene pare :: :: Hvala unapred :: ::
Naprotiv na 4.4.2 baterija traje4 jos duze, poboljsana kamera u uslovima lose vidljovosti. takodhje donosi ART. Tako da sve preporuke za update na 4.4.2
:: Kako se pokazao taj 4.4.2 ? Ja sam josh na 4.2 i razmisljam se da apdejtujem. Video sam da su se ljudi zalili na 4.3 kako je brze archio bateriju :: :: :: :: Nexus 4 imas za 255e nov sa garancijom :: :: S3 nemoj da uzimas :: :: Evo kosristim n4 vec par ned i sa ovim novim 4.4.2 And. telefon je brootla :: :: :: :: :: :: :: Koja je trentno najbolja kupovina za gore navedene pare :: :: :: Hvala unapred :: :: ::
za ovaj stariji nexus Samsung Nexus I9250, el koristio neko kako vam se cini!? vidim review kazu odlican telefon, veliki ekran AMOLED, slike i video snimci odlicni, ima novi Android, 1gb RAM, po onome je telefon stvarno extra.... ???
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.