Ovi taman postave standard(otisak prsta,Retina ekran,64 Bit procesor) i opet nisu zadovoljni....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Re: Apple moving to 14nm A-series chips for future iPhones?
20.12.2013. 21:39
status: user broj poruka: 37
Ej, baš si glup. `Standard` kao što je otisak prsta je postavio iPhone? Koliko si ti zaostao, pa ova tehnologija je bila prisutna na PDA aparatima sa Windows Mobile operativnim sistemom još dok si ti bio spermić. Isto ste tako hvalili rotaciju ekrana kao nešto što je izmislio iPhone a Nokia N95 je to ubacila ranije i nije čak ni reklamirala. Vidi se koliko vam Apple pere mozak, vi verujete u neistine!
:: :: http://www.electronista.com/articles/13/12/18/rumor.points.to.tsmc.and.samsung :: :: Ovi taman postave standard(otisak prsta,Retina ekran,64 Bit procesor) i opet nisu zadovoljni... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Re: Re: Apple moving to 14nm A-series chips for future iPhones?
20.12.2013. 22:09
status: user broj poruka: 3730
Vazno je da si ti pametan a to da je neko pre izmislio toplu vodu verujem ali dzabe kad je nije pustio na cesmu..... U ostalom Apple kaze i uradi dok drugi samo seru kao i ti u prazno i tvrde bilo je.....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ej, baš si glup. `Standard` kao što je otisak prsta je postavio iPhone? Koliko si ti zaostao, pa ova tehnologija je bila prisutna na PDA aparatima sa Windows Mobile operativnim sistemom još dok si ti bio spermić :: Isto ste tako hvalili rotaciju ekrana kao nešto što je izmislio iPhone a Nokia N95 je to ubacila ranije i nije čak ni reklamirala :: Vidi se koliko vam Apple pere mozak, vi verujete u neistine :: :: :: :: :: :: :: http://www.electronista.com/articles/13/12/18/rumor.points.to.tsmc.and.samsung :: :: :: :: Ovi taman postave standard(otisak prsta,Retina ekran,64 Bit procesor) i opet nisu zadovoljni... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: ::
Kako vidim oni izgleda samo cekaju trenutak da izbace proizvod ...osecam da 64 bit procesor kida sve redom ali aplikacija jos uvek nema mislim ima ali ne da se vidi full pontecijal telefona....
:: WTF ? zar TSMC vec ima vafere za tako nesto ? :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Iskreno, mislio sam da je samo Intel dovoljno `jak` da spusti `lestvu` na 14 nm. Ne pratim bas intenzivno, ali ja cak nisam nesto ni cuo da je TSMC `razradio` 22nm na kojima je Intel sada. Zato mi tih 14nm deluje bas onako jako, to jest spektakularno, ako se uzme u obzir koliko milijardi usd treba uloziti u napredak proizvodnog procesa.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
`osecam da 64 bit procesor kida sve redom ali aplikacija jos uvek nema mislim ima ali ne da se vidi full pontecijal telefona`.
Osecaj za feeling na aplikacijama kojih nema a zapravo ima??
Inace, slazem se sa Aticica-om. I moram da dodam jos za recimo IR koje je samsung nedavno ubacio na novi flagship, kao da mogu da se kontrolisu tv i ostali uradjaji, a aplikaciju za symbian koja radi to isto sam koristio jos kada sam imao 6600 (ali ne slide, nego tzv `sapun` - ko se seca :))
Inace, bilo je i nekoliko igara na n95 koje su koristile akcelerometar. A i generalno, tada su i igre i aplikacije bile mnogo lepse i zanimljivije, jer su ljudi morali da rade do samih limita hardvera i software-a kako bi napravili nesto stvarno genijalno. I u nekim igrama od lupam, jednog MB, sam mnogo vise uzivao nego u ovim modernim koje teze preko giga. Gameloft je upropastio dosta toga :)
Nokia je mogla da zavlada trzistem da ja napravila malo bolje poteze.
Ali eto, mi kao ljudi, imamo jako kratko pamcenje a mnogo volimo dobar marketing pa zaboravljamo kako je sve pocelo i sta je bilo pre 10 godina.
A nije nista cudno da apple zeli jaci procesor, kako se povecava rezolucija ekrana i dodaju novi features u sw potreban je jaci procesor da bi performanse ostale na nivou prethodnika. Ne ocekujem neki ogroman skok u performansama, vec iste ili malo vece performanse uz nove features (`bem li ga, stao mi mozak, ne mogu da prevedem na srpski ovo pa da se ubijem :))
Recimo, nesto slicno se desilo kada se preslo sa 3gs na 4. Performanse u radu slicne ili iste, ali zato rezolucija duplo veca.
Inace, sve kompanije samo cekaju trenutak da izbace novi proizvod - izbacivanje proizvoda nasumicno je put pa bankrotu i propasti.
Da nije ubijen Zoran Djindjic Srbija bi bila u EU... to je vasa prica....
:: `osecam da 64 bit procesor kida sve redom ali aplikacija jos uvek nema mislim ima ali ne da se vidi full pontecijal telefona` :: :: Osecaj za feeling na aplikacijama kojih nema a zapravo ima? :: :: Inace, slazem se sa Aticica-om. I moram da dodam jos za recimo IR koje je samsung nedavno ubacio na novi flagship, kao da mogu da se kontrolisu tv i ostali uradjaji, a aplikaciju za symbian koja radi to isto sam koristio jos kada sam imao 6600 (ali ne slide, nego tzv `sapun` - ko se seca :) :: :: Inace, bilo je i nekoliko igara na n95 koje su koristile akcelerometar. A i generalno, tada su i igre i aplikacije bile mnogo lepse i zanimljivije, jer su ljudi morali da rade do samih limita hardvera i software-a kako bi napravili nesto stvarno genijalno. I u nekim igrama od lupam, jednog MB, sam mnogo vise uzivao nego u ovim modernim koje teze preko giga. Gameloft je upropastio dosta toga : :: :: Nokia je mogla da zavlada trzistem da ja napravila malo bolje poteze :: :: Ali eto, mi kao ljudi, imamo jako kratko pamcenje a mnogo volimo dobar marketing pa zaboravljamo kako je sve pocelo i sta je bilo pre 10 godina :: :: A nije nista cudno da apple zeli jaci procesor, kako se povecava rezolucija ekrana i dodaju novi features u sw potreban je jaci procesor da bi performanse ostale na nivou prethodnika. Ne ocekujem neki ogroman skok u performansama, vec iste ili malo vece performanse uz nove features (`bem li ga, stao mi mozak, ne mogu da prevedem na srpski ovo pa da se ubijem :) :: :: Recimo, nesto slicno se desilo kada se preslo sa 3gs na 4. Performanse u radu slicne ili iste, ali zato rezolucija duplo veca :: :: Inace, sve kompanije samo cekaju trenutak da izbace novi proizvod - izbacivanje proizvoda nasumicno je put pa bankrotu i propasti.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647728. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.