Imam SoniErikson arcs prilično nov. Od pre nekoliko dana pokazuje stalno zauzeće kada me neko pozove a ja sa njega normalno telefoniram. Nije ga bilo, niti je sada uključeno ikakvo preusmeravanje. Kartica na drugom telefonu normalno prima pozive. Da li neko ima neki savet? Dragan06
2g ili 3g nema ama bas nikakve veze. Kada ti je aktivan data mod, nije uopste vazno da li si na 2g ili 3g, cim dobijes poziv data se svakako prekida dok poziv ne zavrsis. To znaci da je primanje poziva prioritet, i da je malo verovatno da ti je nesto od sistemskog softwera zabagovalo pa `ignorise` dolazne pozive.
Ipak, pretresi sve nekim antivirusom, ko ce ga znati... Ako i to ne pomogne, ubaci karticu i od nekog drugog provajdera.
Probaj sve pre nego sto ukapiras da si na `merama` ovih nasih udbasa, koji su identicnu radnju radili i meni (postavljao sam i temu o tome). I ja sam po dan-dva svima bio nedostupan, a mogao sam da telefoniram ....
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
dok sam se druzio sa sonyeriksonom imao sam identican problem.. 064 .. onda sam uzeo nokiu i nije bilo problema, sad na lg uopste se ne desava taj glich sa dolaznim pozivima ... ista kartica u sva 3 fona
sa udbom nema veze .. prisluskivanje ne ometa prisluskivanog .. barem tako mislim .. jedino ukoliko udbaski uredjaj za prisluskivanje nije izradio EI Nis
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.