Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Mobilni pokazuje stalno zauzeće!
STRANA 1 OD 1
dragan06 Mobilni pokazuje stalno zauzeće! 23.12.2013. 18:29 T56059

status: user
broj poruka: 294
Imam SoniErikson arcs prilično nov. Od pre nekoliko dana pokazuje stalno zauzeće kada me neko pozove a ja sa njega normalno telefoniram. Nije ga bilo, niti je sada uključeno ikakvo preusmeravanje. Kartica na drugom telefonu normalno prima pozive. Da li neko ima neki savet?
Dragan06
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Factory reset (hard reset) - moglo bi da pomogne. 23.12.2013. 18:36 #533506

broj poruka: 11012
Pre toga, sacuvaj sve fajlove i ``kontakte`` koji su ti potrebni...

gilopile ... 23.12.2013. 18:40 #533508

broj poruka: 9459
Pokusaj da ugasis 3G ( use only 2G network )i disable `packet data`, pa vidi da li ce da sljaka.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

vukdusan pogresili ste broj ali 23.12.2013. 19:34 #533515

broj poruka: 800

Prisluskuju te!

Vodos nije zezanje... 23.12.2013. 19:46 #533521

broj poruka: 864
2g ili 3g nema ama bas nikakve veze.
Kada ti je aktivan data mod, nije uopste vazno da li si na 2g ili 3g, cim dobijes poziv data se svakako prekida dok poziv ne zavrsis. To znaci da je primanje poziva prioritet, i da je malo verovatno da ti je nesto od sistemskog softwera zabagovalo pa `ignorise` dolazne pozive.

Ipak, pretresi sve nekim antivirusom, ko ce ga znati...
Ako i to ne pomogne, ubaci karticu i od nekog drugog provajdera.

Probaj sve pre nego sto ukapiras da si na `merama` ovih nasih udbasa, koji su identicnu radnju radili i meni (postavljao sam i temu o tome). I ja sam po dan-dva svima bio nedostupan, a mogao sam da telefoniram ....

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 23.12.2013. 22:35 #533558

broj poruka: 4054

dok sam se druzio sa sonyeriksonom imao sam identican problem.. 064 .. onda sam uzeo nokiu i nije bilo problema, sad na lg uopste se ne desava taj glich sa dolaznim pozivima ... ista kartica u sva 3 fona

sa udbom nema veze .. prisluskivanje ne ometa prisluskivanog .. barem tako mislim .. jedino ukoliko udbaski uredjaj za prisluskivanje nije izradio EI Nis

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs