Ovako, ortak hoće da otkupi moj telefon (16gb verzija). Kupljen je nov u Mediamarktu u Nemačkoj u maju ove godine, plaćen 360e, u odličnom stanju. Ne bih ga uopšte menjao, ali imam neku kombinaciju da na istom mestu uzmem LG G2 ili Xperiu Z1 po povoljnoj ceni, pa sam stoga u dilemi. Unapred hvala GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Onda nemoj. Taj S3 nece da stucne ni sa bilo kojom aplikacijom niti sa bilo kojom igrom jos dosta vremena. Da sam na tvom mestu, ne bih bacao pare na novi telefon. Ako te vec svrbi novcanik, pazari nesto drugo :)
Samo cu da kazem da sam pre mesec i po dana uzeo full s3 u vrhunskom stanju sa nasom garancijom jos preko godinu dana za 200e, regularno na oglasima. 220e je ad neki max koji treba dati za taj mob pod uslovom da je u garanciji. Ako ortak hoce da da 220e ja bih to odmah dao dok ne padne cena dodatno.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
mnogi se zale na poslednji update (moguce da je bas taj 4.2), stavi 4.4 ako ima neki custom, meni na SGS2 4.4 (beanstalk) radi bas lepo (+ manje rama jede), a ince izasao je oficijalni 4.3 za SGS3 na samfirmware mozes da ga skines
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.