Hocu da nakacim jos jedan phone kuci pa me zanima koliko se moze telefona nakaciti na jednu fiksnu liniju pre nego sto pocne da dodje do gubitaka i gubitka signala?
Neograniceno, jedina mana koja moze da se desi ako preteras je da neki telefoni ne zvone.
Sto se tice kvaliteta signala tu nemas problema, jer samo je 1 telefon aktivan u vreme razgovora pa nema gubitaka, kad zvone tad se vuce jaca struja pa ako ih ima previse neki nece da zvone ( doduse to je bilo kad su bila mehanicka zvona, sad je sve digitalno tako da i to nije problem ).
Ukoliko ih imas previse lepo nabavis centralu i miran si... (Em mozete lepo da pricate medju sobom em sto jedan telefon ne smeta drugom.
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Kod mene ima 2 fiksna telefona i internet za kompjuter sve na jedan kabl. Koliko znam neće biti nekih problema.
Kada neko pozove svi telefoni u kući kod kojih je podignuta slušalica mogu da čuju obe strane linije. Tako da ako hoćeš konferencijski poziv, nakači što više :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.