Koji telefon biste preporucili do 120e da je touch screen, android, da ima solidnu kameru i da je nov? Devojci je zapao za oko ZTE Blade C... Ja zaista ne pratim trziste telefona vec jedno 4 godine od kada koristim iPhone, tako da bi vasi predlozi i komentari dobro dosli...
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mavericks 10.9.1
Tesko nesto novo za te pare a da je kamera dobra. Mislim, sve zavisi od kriterjuma. Za 120e moze da se nadje s2 u super stanju ako se malo trazi po oglasima. Ako hoce novo, gledaj neku Xperiu.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Koji telefon biste preporucili do 120e da je touch screen, android, da ima solidnu kameru i da je nov? Devojci je zapao za oko ZTE Blade C... Ja zaista ne pratim trziste telefona vec jedno 4 godine od kada koristim iPhone, tako da bi vasi predlozi i komentari dobro dosli.. :: :: Hvala :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Mavericks 10.9. ::
Smrtu su.. Zte grand x, zte blade g , zte blade crkavaju samo tako...
Uzmi bolje za te pare neki htc sensation, htc evo 3d, huawei g510, huawei y300, huawei p1, Prestigio 4322, 4500, alcatel ot992, ot995, ot997. http://postimg.org/image/y4nrgxzpj/
50 eura je preko a zver .Novo je na trzistu Americka firma
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Hahah taj rad, ma znam i sam imam prvi fon i ono manjkam sa RAM-om dosta, da u pravu si, uzo bi drugi sad da mogu ofc ali i ovaj je dobar sa CM11 dok ne istekne ugovor mora ga vozam :D
Uzeo kevi nedavno, fluidnije radi nego moj S3...sasvim dobar telefon, imas ga u crvenoj boji ako se devojci sviđa. Nemoj ZTE, jutros sam stajao u redu u mts-u 20 min, za to vreme su 2 Blade-a vraćena zbog kvara... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sa Galaxy Ace, prosirio na 800mb, radi sve kako treba.
:: Hahah taj rad, ma znam i sam imam prvi fon i ono manjkam sa RAM-om dosta, da u pravu si, uzo bi drugi sad da mogu ofc ali i ovaj je dobar sa CM11 dok ne istekne ugovor mora ga vozam : :: :: AMD Phenom II x4 B45 + Titan Vanessa S|Asus M4N98TD-EVO|MSI GTX460 TFII SOC|Corsair 4GB XMS3|Samsung F3 1TB + WD 320GB|Raidmax RX-535AP|TT V4 BE|Samsung 2233http://valid.canardpc.com/0wvzs :: https://www.techpowerup.com/gpuz/3sxf3 :: ::
Ako mozes za 90e da nadjes G510 Hawei, onda idi na njega, jer ima celih `4.5` incha, a ako devojka nece da radi root, onda je on mozda i bolje resenje.
Opet kazem, mozda, jer su po hardveru ti aparati slicni. Dok ZTE Blade neka `hardverske` dugmice za navigaciju, G510 ima odvratan stok-room sa odvratnim laucherom.
ZTEBlade C deluje kao fina masina, mada nju nisam nikada probao niti drzao u rukama.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
E hvala na savetu i preporuci, evo probao sam to sinoc bas sa bukvalno svakom varijantom i nisam uspeo, samo sam uspeo da nesto uebem memorijsku tako da nisam mogao nista da instal sa nje a ni da je mounth uopste ebavao sam se sa tim sve do sad, i evo sad sam to sredio i je sve ok vracam podatke nazad na nju... Smor :/
Ako joj je bitna kamera moja preporuka je Xperia miro ST23i. Ne znam tacno koja mu je sada cena (trebalo bi da je oko 120e), nije veliki i rezolucija mu je 320x480 piksela, ali ako joj je bitna kamera ja odavno nisam video telefon koji pravi tako dobre fotografije. Imam utisak da su mu fotografije bolje od mnogih digitalnih fotoaparata vise cenovne kategoije.
Pozdrav
:: Koji telefon biste preporucili do 120e da je touch screen, android, da ima solidnu kameru i da je nov? Devojci je zapao za oko ZTE Blade C... Ja zaista ne pratim trziste telefona vec jedno 4 godine od kada koristim iPhone, tako da bi vasi predlozi i komentari dobro dosli.. :: :: Hvala
Alcatel idol mini. Pogledaj po YT review neki, mislim da nema bolje za te pare, nov naravno. Tj, on je skuplji dosta ali za 120 mozes naci nove iz Telenora sto prodaju likovi...
fx6300 | 990fxa-ud3 rev4.0 | 4Gb @ 1866 | gtx 460 Hawk | Seasonic X-series 650KM3 dead silent pc
Ajd i meni mali savet. Gledam da ženi zamenim matori HTC Desire koji je počeo polako da zeza.
Gledamo pakete u Telenoru, njen paket je Prenesi 220, imamo i vaučer i razmatram nekoliko nekoliko opcija:
1. Samsung Galaxy Trend Plus + doplata 2.000 din, ostaje na istom paketu 2. Alcatel Idol Mini + doplata 2.000, ostaje na istom paketu
3. Ona uzima moj Galaxy S2 koji stvarno super radi i nisam sa njim imao ni jedan problem, prelazi na veći paket (Prenesi 500), a ja uzimam Alcatel Idol X + doplata 10K.
Nekako najviše naginjem opciji 1. ali vidim da mnogi hvale Idol X kao best buy, mada nemam previše poverenja u taj brand, ako neko ima isti može da mi prenes utiske.
Inače S2 me super služi kao telefon, a već imam Nexus 7 (model 2013) tablet od koga se ne odvajam i 90% stvari radim na njemu, a ne na telefonu, telefon arčim samo ako mi žena ili klinac konfiskuju tablet :)
Pa nisam još, bio sam malopre u Telenoru, nemaju ni G2 ni N5 na stanju, dobiće, samo ne znaju kada, verovatno iduće nedelje.
Vaučer na 10K važi do 31.1, tako da imam još vremena.
Iskoristio sam priliku da se igram sa Idol X-om, deluje skroz OK, ekran mu je odličan, ništa ne krcka i sl.
Grafika mu malo sporija, ali OK, na telefonu nikad ništa i ne igram, za to koristim PC, a za casual igranje imam N7.
Na kraju sam našao nekoga ko ima Idol X-a par meseci, videću večeras kako je on zadovoljan i koliko mu drži baterija, nismo danas na poslu stigli da pričamo.
Koliko vidim G2 po testovima ima daleko bolje trajanje baterije, to mi je bitno.
Mada srećom uvek imam uz sebe i matoru Nokiu E63 u kojoj mi je drugi broj, skoro sam zamenio bateriju, sad mi drži 12-14 dana (samo pozivi i poruke).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.