Drugar dobio ovaj telefon, koji je zaključan na nekoj njihovoj mreži, ne znam tačno kojoj. Ne treba mu, pa bi mi `dao` džabe bukvalno. Ne znam da li se isplati otključavati to, pa ako neko zna kako se kreću cene za to. Ili može da prođe sa onim karticama Geway ili kako već...
Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee?
nije istina, bilo je ranije, ja ti iz prve ruke govorim 3gs,ip4 sam imao simfree, ali sam ip5 uzeo sa mreze, bez problema evo 6 meseci sa x-sim nikad nije izgubio mrezu ili bilo sta drugo... tako da nemas frke, cak novi xim se upati sa karticom i nikad ne kucas vise kod mozes da gasis palis telefon normalno.... eto ako se istripujes ja cu dati dam 200e za tel bez xsima, RSIM nemoj da kupujes bacas pare
:: Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee :: ::
Hvala, u petak idem da pogledam telefon i da pazarim. Da li možeš na mail sa berze da mi pustiš gde si uzeo xsim? :)
:: nije istina, bilo je ranije, ja ti iz prve ruke govorim 3gs,ip4 sam imao simfree, ali sam ip5 uzeo sa mreze, bez problema evo 6 meseci sa x-sim nikad nije izgubio mrezu ili bilo sta drugo... tako da nemas frke, cak novi xim se upati sa karticom i nikad ne kucas vise kod mozes da gasis palis telefon normalno.... eto ako se istripujes ja cu dati dam 200e za tel bez xsima, RSIM nemoj da kupujes bacas par :: :: :: :: Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee :: :: :: ::
imas na Kupujem Prodajem koliko hoces.... ili bilo koju prodavnicu telefona mora da imaju. vodi racuna da je iskljucen find my iphone u suprtonom mogu 20e dam za tel :D :D sala ali ozboljno ako je upaljen icloud i tamo find my iphone bataljuj i u prajvisi i tamo imas lokacije i tamo isto ako je upaljen bataljuj ako ne znaju sifre
Nemam iskustva sa iPhonom, pa ako možeš da mi napišeš ovde ili na mail kako da proverim to, glup sam xD U petak idem da pogledam telefon, to može da se vidi kad upalim telefon da ga koristim bez kartice?
:: imas na Kupujem Prodajem koliko hoces.... ili bilo koju prodavnicu telefona mora da imaju :: vodi racuna da je iskljucen find my iphone u suprtonom mogu 20e dam za tel :D :D sala ali ozboljno ako je upaljen icloud i tamo find my iphone bataljuj i u prajvisi i tamo imas lokacije i tamo isto ako je upaljen bataljuj ako ne znaju sifr :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.