Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
iPhone 5 iz Švedske, zaključan...
STRANA 1 OD 1
aco iPhone 5 iz Švedske, zaključan... 22.01.2014. 11:24 T56406

status: user
broj poruka: 2788
Drugar dobio ovaj telefon, koji je zaključan na nekoj njihovoj mreži, ne znam tačno kojoj. Ne treba mu, pa bi mi `dao` džabe bukvalno. Ne znam da li se isplati otključavati to, pa ako neko zna kako se kreću cene za to. Ili može da prođe sa onim karticama Geway ili kako već...

Hvala :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
adamadam ...xxxxxx.... 22.01.2014. 11:26 #538107

broj poruka: 397
mozes sa rsim karticom verovatno
a mozes i tacno da saznas koja je mreza i napises pa da ti javim koliko je love da bude simfree

aco Re 22.01.2014. 11:32 #538112

Kako da proverimo na kojoj je mreži?

cele1988 Re: Re 22.01.2014. 11:33 #538113

broj poruka: 1424
nemoze za free, provera se splaca, otkljucaj sa xsimom to je 15e

:: Kako da proverimo na kojoj je mreži
::
aco Re 22.01.2014. 11:45 #538116

Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee?

cele1988 Re: Re 22.01.2014. 11:52 #538118

nije istina, bilo je ranije, ja ti iz prve ruke govorim 3gs,ip4 sam imao simfree, ali sam ip5 uzeo sa mreze, bez problema evo 6 meseci sa x-sim nikad nije izgubio mrezu ili bilo sta drugo... tako da nemas frke, cak novi xim se upati sa karticom i nikad ne kucas vise kod mozes da gasis palis telefon normalno.... eto ako se istripujes ja cu dati dam 200e za tel bez xsima, RSIM nemoj da kupujes bacas pare

:: Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee
aco Re: Re: Re 22.01.2014. 11:54 #538119

Hvala, u petak idem da pogledam telefon i da pazarim. Da li možeš na mail sa berze da mi pustiš gde si uzeo xsim? :)

:: nije istina, bilo je ranije, ja ti iz prve ruke govorim 3gs,ip4 sam imao simfree, ali sam ip5 uzeo sa mreze, bez problema evo 6 meseci sa x-sim nikad nije izgubio mrezu ili bilo sta drugo... tako da nemas frke, cak novi xim se upati sa karticom i nikad ne kucas vise kod mozes da gasis palis telefon normalno.... eto ako se istripujes ja cu dati dam 200e za tel bez xsima, RSIM nemoj da kupujes bacas par
:: :: Hvala, sad da pitam. Telefon mi daje za 130e, + xsim 15e, izađe me 145e. Čitao sam po netu razna mišljenja za taj xsim i rsim, kažu da se gubi signal itd... Da li je to istina i da li ima neke razlike u odnosu na simfriee
:: ::
:: ::
cele1988 .... 22.01.2014. 16:59 #538186

imas na Kupujem Prodajem koliko hoces.... ili bilo koju prodavnicu telefona mora da imaju.
vodi racuna da je iskljucen find my iphone u suprtonom mogu 20e dam za tel :D :D sala ali ozboljno ako je upaljen icloud i tamo find my iphone bataljuj i u prajvisi i tamo imas lokacije i tamo isto ako je upaljen bataljuj ako ne znaju sifre

aco Re: .... 22.01.2014. 21:56 #538217

Nemam iskustva sa iPhonom, pa ako možeš da mi napišeš ovde ili na mail kako da proverim to, glup sam xD
U petak idem da pogledam telefon, to može da se vidi kad upalim telefon da ga koristim bez kartice?

:: imas na Kupujem Prodajem koliko hoces.... ili bilo koju prodavnicu telefona mora da imaju
:: vodi racuna da je iskljucen find my iphone u suprtonom mogu 20e dam za tel :D :D sala ali ozboljno ako je upaljen icloud i tamo find my iphone bataljuj i u prajvisi i tamo imas lokacije i tamo isto ako je upaljen bataljuj ako ne znaju sifr
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs