Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nexus 4 slab signal?!
STRANA 1 OD 1
Hyper Nexus 4 slab signal?! 26.01.2014. 17:43 T56473

status: user
broj poruka: 563
Zamilio bi ko poseduje ovaj telefon da mi kaze kakav mu je signal?
Ja sa inace mts i imam problem sa signalom u kuci (starija,debeli zidovi,centar Beograda),sa drugim telefonima nisam imao ovakav problem!Telefon inace napolju ima odlican signal i moze normalno da se razgvara ai u kuci secka pa i ponekad prekine,izgubi se mreza,da li je problem do telefona hardwrski ili jednostavno teze hvata signal nego prethodnici pa zahteva idealne uslove?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
silja1987 ... 26.01.2014. 18:32 #538885

broj poruka: 220
Kod mene odlican signal uvek na max kad sam unutra.Inace Novi Bg...Kad odem do tetke u centar padne malo signal i nije uvek na HSDPA nego me prebaci na EDGE mada nisam imao problema sa pozivima.

Daum ... 26.01.2014. 19:02 #538892

broj poruka: 12805
Prebaci na 2G signal pa vidi, možda imaš samo male smetnje sa 3G mrežom...

Plamen Re: Nexus 4 slab signal?! 26.01.2014. 20:40 #538907

broj poruka: 2836
Meni se samo po neki put se desi da izgubi signal, pa moram rucno da nadjem ili ga ugasim i upalim. A takodje mi se desava da mi secka prilikom razgovora kad sam u stanu, ali sam mislio da nije do mog fona.

:: Zamilio bi ko poseduje ovaj telefon da mi kaze kakav mu je signal
:: Ja sa inace mts i imam problem sa signalom u kuci (starija,debeli zidovi,centar Beograda),sa drugim telefonima nisam imao ovakav problem!Telefon inace napolju ima odlican signal i moze normalno da se razgvara ai u kuci secka pa i ponekad prekine,izgubi se mreza,da li je problem do telefona hardwrski ili jednostavno teze hvata signal nego prethodnici pa zahteva idealne uslove
::
Vodos Sudeci po zalbama korisnika, izgleda ipak fon :( 26.01.2014. 21:11 #538911

broj poruka: 864
Jos prosle godine sam citao po netu a i imao prilike da vidim kod mog prijatelja da se ovaj problem sa jacinom signala manifestuje svu po zemljinoj kugli...
Sam telefon mi se svidja i merkam ga po oglasima preko, ali izgleda da je mnogo frustriranih prodavaca odlucilo da ga proda samo zbog tog felera...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen Re: Sudeci po zalbama korisnika, izgleda ipak fon :( 26.01.2014. 21:20 #538917

Pazi, mislim da nisi bash najbolje shvatio, odnosno tumacio odgovore.

Meni se desi npr jedno u mesec dana, neki put 2put da tel. samo odjednom izgubi signal, ali se vrati posle 5-6sec, ili moram da ga ugasim. Ali npr to mi se desavalo i sa Xperiom, i Nokijom C3. Ovo sto se tice seckanja prilikom razgovora je bar kod mene zanemarljivo, npr desi mi se u 20% razgovora koje napravim, ali to seckanje je veoma kratko, tj nije kontinualno, nego kad kad, i onda ne cujem punu rec, ali sam mislio,a mozda i jeste, da nije do mog fona, posto dosta ljudi sa kojima razgovaram imaju stare telefone. Inace Nexus 4 ima veoma dobar zvucnik i mikrofon za razgovor, prosto sam bio iznenadjen u odnosu na npr xperia P, Nokia C3, S2, ako moze da se poredi sa njima.

:: Jos prosle godine sam citao po netu a i imao prilike da vidim kod mog prijatelja da se ovaj problem sa jacinom signala manifestuje svu po zemljinoj kugli..
:: Sam telefon mi se svidja i merkam ga po oglasima preko, ali izgleda da je mnogo frustriranih prodavaca odlucilo da ga proda samo zbog tog felera..
:: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
silja1987 ... 26.01.2014. 21:22 #538918

broj poruka: 220
Ja koliko sam cackao po netu,problemi sa mrezom su poceli sa 4.4,znaci tek posle OTA.Pre toga (osim individualnih felericnih kojih ima u svakom brendu) je bilo OK sto se tice mreze.Jedini bag koji sam ja imao je bio sa kamerom na 4.4.(dok radi kamera znao je iz cista mira da se resetuje).Ubrzo resen sa 4.4.2.Isto OTA.

Vodos Re: Plamen 26.01.2014. 22:00 #538923

broj poruka: 864
Ok, mozda sam uopsteno pisao, pa se stice utisak da nisam bas sve shvatio, ali da pojasnim jos malo moje vidjenje...
Dakle drugar ga je dobio u DE na pretplatu i cim malo izadje iz grada ili sela - pad signala neminovan. Mreza A1, po meni najbolja mreza u DE. Zalio mi se covek a promenio je mnogo telefona i tehnicki je potkovan. A onda je pocela prica i po forumima, sto u evropi sto u americi. Tel bi na 800 - 900 MHZ (evropa - Srbija) trebalo da ima bolji signal u poredjenju sa Americkih 1800 mhz, ali to nije slucaj. Prekopavao sam po mnogo foruma i nalazio upravo te iste probleme.
Vrhunac je bio kada sam zvao lika koji je oglasio da prodaje fon za 180 eur, star 2 meseca (ucinilo mi se kao jako dobra cena), ali mi je iskreno rekao da mu je signal neobjasnjivo slab (na 3 mreze isproban) i da mu nisu priznali reklamaciju jer je telefon sustinski ispravan. Kasnije sam video jos mnogo oglasa gde ljudi prodaju Nexus 4 veoma povoljno...
To je moje iskustvo, inace mi se telefon dopada i uzeo bih ga.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
paksmen ... 27.01.2014. 12:10 #538957

broj poruka: 37
Imam nexus 4 vec ravno godinu dana, mts mreza, na 2g uvek pun signal, na 3g ume da padne znacajno u pojedinim delovima grada ali samo ponekad...Ne kazem da nema felericnih primeraka ali nemojte se previse uzdati u price na forumima jer ljudi uglavnom pisu o problemima, tesko da ce neko da otvori temu da bi napisao kako ima dobar signal na telefonu...

Plamen Re: ... 27.01.2014. 12:50 #538963

Upravo tako. Normalno je da u bilo kojoj seriji telefona ima feliricnih modela, ako se moze to tako reci.

:: Imam nexus 4 vec ravno godinu dana, mts mreza, na 2g uvek pun signal, na 3g ume da padne znacajno u pojedinim delovima grada ali samo ponekad...Ne kazem da nema felericnih primeraka ali nemojte se previse uzdati u price na forumima jer ljudi uglavnom pisu o problemima, tesko da ce neko da otvori temu da bi napisao kako ima dobar signal na telefonu..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs