Hteo bi da uradim beckup telefona i da uradim factory reset. Zasto ? jer je poceo da baguje od kad sam mu turio 4.3.3... E sad treba mi neki program za bekap podataka(brojevi ,poruke,slike,aplikacije itd.... Preporuke su dobro dosle.. Takodje me zanima da li da se radi factory reset iz telefona posto ima opcija za to ili moram manuelno(kako?) ,, hvala unapred
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Imas sve to vrlo jasno na Google-u, pa i Bingu, pa cak i yahoo, sta zaebavas
:: :: Hteo bi da uradim beckup telefona i da uradim factory reset :: Zasto ? jer je poceo da baguje od kad sam mu turio 4.3.3.. :: E sad treba mi neki program za bekap podataka(brojevi ,poruke,slike,aplikacije itd... :: Preporuke su dobro dosle. :: Takodje me zanima da li da se radi factory reset iz telefona posto ima opcija za to ili moram manuelno(kako?) , :: hvala unapre :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Radio sam sa Itunes i sve jasno ko dan. Androird prvi put radim.... Naso sam ovaj program ...http://transgenius.net/tutorials/backup-restore-samsung-galaxy-s3.html Deluje ok....
Kies ljudi ispljuvase samo tako a i deluje mi konfuzno.... Elem ne rece mi jel da ga factory reset iz moba ili kombinacija dugmadi...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Imas sve to vrlo jasno na Google-u, pa i Bingu, pa cak i yahoo, sta zaebavas :: :: :: :: :: Hteo bi da uradim beckup telefona i da uradim factory reset :: :: Zasto ? jer je poceo da baguje od kad sam mu turio 4.3.3.. :: :: E sad treba mi neki program za bekap podataka(brojevi ,poruke,slike,aplikacije itd... :: :: Preporuke su dobro dosle. :: :: Takodje me zanima da li da se radi factory reset iz telefona posto ima opcija za to ili moram manuelno(kako?) , :: :: hvala unapre :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: ::
Titanium backup za programe i poruke a slike iskopiraj dcim folder na komp, iz menija kontakata izvezi sve na karticu u vcf fajlu pa komp ili napravi nalog na guglu pa uradi sinhronizaciju i to je to. Reset ima u accounts pa backup i reset. Tako je kod mene na TW 4.3. Ciao. :)
:: Titanium backup za programe i poruke a slike iskopiraj dcim folder na komp, iz menija kontakata izvezi sve na karticu u vcf fajlu pa komp ili napravi nalog na guglu pa uradi sinhronizaciju i to je to :: Reset ima u accounts pa backup i reset. Tako je kod mene na TW 4.3. Ciao. : ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.