Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
procena mobilnog
STRANA 1 OD 1
nisque procena mobilnog 29.01.2014. 20:38 T56522

status: user
broj poruka: 1060
u pitanju je samsung galaxy r i9103, više na gsm areni.. elem, telefon je `ispravan`, sad ću da opišem jer nešto tu brljavi, valjda ćete shvatiti.. telefon uglavnom prijavljuje da je na punjaču.. AKO prijavljuje onda je osetljivost ekrana kakva treba, tj odmah reaguje na dodir. međutim, kad procenat baterije opadne ispod nekog procenta, onda osetljivost ekrana se smanji, tj kad recimo kucam poruku potrebno je da dva puta pipnem slovo da bi telefon prihvatio. ili recimo neki longpress nije moguć, jer kada se pritisne ekran, telefon registruje taman tolko da shvati da je longpress, al odmah izgubi vezu sa prstom, i onda je neke stvari nemoguće raditi, i s vremena na vreme blinkne kao da se zakači na punjač, al jedva primetno. stvar je sve gora dok se telefon prazni, i kad treba da se puni tad već izuzetno nervira, jer stalno, ali STALNO, izbacuje da treba da se kači punjač, i stvarno je nemoguće koristiti ga. elem, ako je telefon na punjaču, onda radi kao i prvog dana, nema štucanja niti bilo kakvih bagovanja. u servisima ga u takvom stanju cene par desetina evra, al mene interesuje kolko bi negde mogao da ga utopim, jer jbt bre, pa samo ekran košta dosta, ako bi recimo išao u delove, što i nije isključeno. što se stanja telefona tiče, ima silikonsku oblogu, tako da nema nikakvih tragova po telu, SAMO na gornjem desnom delu ekrana ima ogrebotinicu dužine 6-7mm, dubine 0,0nešto mm, i naravno ne smeta pri radu, i prateća oprema.jel može neka procenica, greota da propada telefonče. ako nekome treba ovakav telefonić, neka se javi na mail
mogu da bacim i u temu kupoprodaja, al aj reko prvo da se orijentišem malo

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Izvini za offtopic 29.01.2014. 22:44 #539367

broj poruka: 6876
Ali sad ce moderator da ti izbrise temu,nema veze sto si vec poodavno na forumu,bitno da svakakvi indijanci mogu da dodju registruju se i da kace sta hoce i kad hoce,i lece svoje psihicke probleme.
A to da podforum procenite koliko vredi ne ide na prvu stranu,necu ni da komentarisem.
A famozna prica o promenama na ovom forumu do kraja 2013.godine,pompezno najavljivana 6 meseci pre kraja iste je zavrsila kako je zavrsila,vidimo i sami.
Hvala modetoru na jos jednoj izbrisanoj temi(zna on kojoj),nisque izvini za offtopic.

Sad da se vratimo na temu,nisque zbog tih ostecenja mozes sigurno 65-70e uzeti,moja procena.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

nisque no problemo 30.01.2014. 12:11 #539419

broj poruka: 1060
i meni su odlazile teme, al nema veze :)
pa dobro, tako sam se nesto i nadao, al reko, da proverim, da cujem misljenje naroda.. hvala na proceni u svakom slucaju

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

djokosrb Pa da 30.01.2014. 14:36 #539436

broj poruka: 6876
70-tak e ces uzeti,ako nadjes normalnog kupca.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

miki069 Servis 31.01.2014. 01:14 #539500

broj poruka: 1234
Potraži dobar servis i poravi telefon.
U takvom stanju je nemoguće da se koristi niti da se proda.
Ne znaš da li je crklo nešta na ploči ili u sendviču displej+tač.
Sendič košta 50e + ruke.
Ploča, kao nova nema da se kupi.

https://www.bambimobil.blogspot.com

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs