Da li je ovako nesto moguce izvesti, Telenor, kartica, tel
STRANA 1 OD 1
MACHINE
Da li je ovako nesto moguce izvesti, Telenor, kartica, tel
31.01.2014. 11:24
T56543
status: user broj poruka: 5714
Firma ima 062 broj kod Telenora koji je umrezen i ima besplatne pozive u okviru grupe a sve preko toga placa koliko je potroseno (obicno oko 1000 din). Takodje se placa BIS usluga jer koristim BB Curve 8520. E sad, da li postoji varijanta da ja zadrzim ovaj broj i na konto toga uzmem paket koji bi mi dao Samsung S4 telefon sa ucescem s tim sto bi firma sad placala minitue kao do sada a namesto BIS placala GB koje potrosim za data-u.
Koliko je mesecno paket za S4 i sta se dobija u toj pretplati?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
trebalo bi to videti sa direktorom sektora, da te poveze sa osobom koja pregovara uslove u ime kompanije. obicno u telelnoru postoji osoba zaduzena za ugovor sa konkretnom firmom, pa ce pregovori ici direktno preko te osobe. od toga koja je osoba i koliko para firma generalno trosi, u tom odnosu je i sansa da ti izadju u susret. U sustini, sve moze da se sredi. ako ne, moraces sam da kontaktiras telenor i pitas u ime firme.. oni ce ti reci sta sve treba da uradis.
pogledaj u telenor business delu koje pakete nude, u kom si opsegu i koliko ti firma placa, vidi da li ima neki paket da ti odgovara, tipa prenesi i surfuj... BIS opcija otpada totalno i za tu razliku ubedi sefa da ti plati bolji paket tipa biz prenesi i surfuj tim 2000 ili bar 1000. Sve ostale detalje (popust na cenu S4, posebni paket ili cena...) moraces sa sefom odeljenja ili tom osobom zaduzenom za mobilne telefone u firmi. Jer telenor razlicito gleda od tebe - na kojim su paketima ljudi u BIZ mrezi, da li si ti u njihovoj ili ne, i sve na osnovu toga se gleda koliko ce tebe ili tvoju firmu kostati tvoj paket.
Moja preporuka je da te prebace na Biz Prenesi i surfuj TIM 1000 za 1900, sto je OK jer upada u cenu 1000 dinara plus BIS usluga. To im preporuci ako te pitaju... :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.