Ima li neki program,za Symbian,za blokiranje dolaznih poziva,sms-ova,odredjenog broja.
STRANA 1 OD 1
maxpayne
Ima li neki program,za Symbian,za blokiranje dolaznih poziva,sms-ova,odredjenog broja.
02.02.2014. 12:43
T56568
status: user broj poruka: 220
Imam Nokiu E72,i treba mi program koji blokira dolazne pozive,ili sms-ove,odredjenog broja,ili vise brojeva.Ako neko zna nek baci neki link gde se moze skinuti.
Advanced Comunication Manager v.1.01 Program je ok,ima blacklist,i tu sam dodao 4 broja,od kojih je jedan moj drugi broj,cisto da vidim kako radi,i zaista blokira i poruke i pozive,ali mi se ne dopada sto kada blokira poziv,jednu sekundu pokaze na ekranu broj,i posle nestane,ali opet hvala bogu da je neko napravio ovakve programe,koji spasavaju privatnost i mir,od degena i debila.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.