Cao drugari, vreme je da se malo ponovim. Uzeo bih neki telefon do 300e, recimo moze i polovan sa garancijom. Vidim da za te pare ima i Z, One.. dobar je izbor. Ja u zadnje vreme gledam Idol X (mada njega ima za 200/220 po oglasima)... Pa bih da cujem neke utiske i da mi vi predlozite nesto...
Imas par dobrih modela u tom cenovnom rangu, HTC one i Xperia Z si sam vec naveo. Ja sam odabrao Nexus 4. U odnosu na S3 i S4(mada nzm koju sam varijantu koristio) je itekako bolji. Sve pohvale za nexus 4, koristim ga vec 4,5 meseci i nijedan bug, gasenje ili slicno.
Koristio sam i LG G2 takodje je veoma dobar, pogledaj i nexus 5. Nije da favorizujem LG, ali mislim da je medju boljima u tom cenovnom rangu.
Sada uzimam android telefon. Za win platformu cekam Nokijin tablet 2520 jer mi nekako za tel bolji android (trenutno). Gledao sam danas u radnji i Huawei P6, sta znam nije los. Ne znam da li neko ima iskustva sa njim. A meni se licno mnogo svidja Z ali nema IPS panel tako da nije bas u nekoj prednosti. Idol X je sasvim ok ali ga nema bas nesto povoljno po oglasima, realno ne bih dao vise od 210(eventualno 220e) za njega. Htc ONE mnogo mocno izgleda, i njega sam danas cackao kao i G2 ali on je skuplji tako da trenutno otpada. Samsung uopste ne gledam.
Po meni ti je Samsung note 2 ubedljivo najbolja kupovina za pare koje planiraš da uložiš. Možda grešim ali nakon galaxy S2 modela jedini koji vredi pare koje košta.
Nemam note2 model ali sam imao prilike da ga koristim i za klasu je bolji od gore svih navedenih...
Pogledaj uzivo Nexus 4, uopste nije sljokast, na slikama deluje kao da se zadnji deo presijava i da je zadnje staklo sljokast, sto uzivo uopste nije slucaj. Bash je pravi muski telefon.
Na nexus 5 mi kuciste vise deluje kao da je gumeno, mada nisam ga uzivo video.
G2 je po meni pravi izbor, mozes da nadjes nov za 340e.
:: Nexus 4 mi se ne svidja, mnogo mi je sljokocast..:D A 5 nisam ni video niti mi je pao na pamet, sada cu malo da potrazim po netu :: :: ::
Ako želiš da imaš najkvalitetniji telefon uzmi HTC,ako želiš da imaš telefon sa najlepšim bojama uzmi samsung,za njega ima i najviše cuctom romova.Ako se odlučiš za neku drugu marku možda ćeš za istu paru ili manje dobiti skoro isto.Tj sve je to manje više isto samo se drugačije zove.HTC ONE ima samo jednu manu onaj aluminijum je toliko mekan da se bukvalno nokat ureže u njega.Samsung S4 daje najviše za te pare ali nemože da se meri sa HTCom po kvalitetu izrade.Svako mišljenje je subjektivno a ti za svoje pare odaberi onaj koji ti najviše leži tj koji ti se najviše sviđa.
Dodaj jos malo(20-30e),ljudi za te pare prodaju polovan Nexus 5.Bar su meni nudili.
Edit:Evo sa mobilnog sveta,star 15 dana 330e,broj 063428005.Ne reklamiran nikoga nego eto nasao sam.Meni je jedan npr. na benchu nudio 2 dana star samo proban za 320e.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Bio sam u istoj dilemi kao i ti pred novu godinu i na kraju sam kupio lg optimus g pro u beloj boji nov sa godinu dana garancije.Izasao me tada 320 eura.Sada moze nov da se nadje za 300 eura.Odlican telefon.Softver je mnogo bolje odradjen nego kod samsunga u sta sam se uverio posto sam ranije koristio samsung s3.Baterija drzi komotno dva dana,fon odlicno lezi u ruci i po svim parametrima je bolji od samsunga note2. Dakle moja preporuka je lg optimus g pro.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.