znam da je i lenovo kinez a znam ni da nisam ljubitelj samsunga iako mi se se s3/4 mnogo dopadaju.
Kakav je ovaj lenovo u poredjenju sa s3 mini obzirom da su cene slicne?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Nemoj molim te Galaxy S3. Sa stock ROM-om hronično pati od nedostatka RAM-a. 1GB koliko ima jednostavno nije dovoljno za sve djubre koje je Samsung natrpao. Posle nekog vremena i contacts mu treba 5 sekundi da otvori.
Prethodna firma se ispruzila za BB Curve 8520 a ova nova saradnicka mozda nategne za S3 ali preko tesko...
Verovatno ce uzeti S3, obzirom da nisam na njihovom platnom spisku ovo je i vise nego ocekivano, mislio sam da nece dati vise od 100e, dok je S3 celih 400+.
E sad, da li Telenor ima u ponudi onaj jaci malo noviji model sa 2GB RAM? To je I9305 pa da nekako posalju njega
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: :: Nemoj molim te Galaxy S3. Sa stock ROM-om hronično pati od nedostatka RAM-a. :: 1GB koliko ima jednostavno nije dovoljno za sve djubre koje je Samsung natrpao :: Posle nekog vremena i contacts mu treba 5 sekundi da otvori :: :: S4 ima 2GB i to mnogo lepše radi.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.