Pozdrav saborci.Interesuje me ovaj mod.Posedujem doticni telefon i zanima me sta se menja i dobija sa ovim modom... Takodje me zanima da li ostaje opcija Bloking mode kad se stavi ovo cudo.... i da li postoji mogucnost da se vrati obican fabricki sistem ako mi se ne dopadne ovaj mod?.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Nisam 100% siguran ali mislim da nema ofi CM za samsung galaxy s3, znam da je drugar stavljao na s2 al je to bio rom koji je namenjen za note, mozes da pregledas malo forum njihov, ima ljudi koji rade unofficial modove za telefone za koje oni ne rade direktno, npr ja sam mladjem bratu stavio na zte blade iii cm 11 sa kit-kat 4.4.2 i radi bolje nego stock rom koji je imao...
Mogucnost vracanja postoji, naravno... Ljudi daju sva objasnjenja u uputstvima za instalaciju moda.
Dobijas na brzini, opciju da kloknes telefon, dobijes nove opcije, ali neke gubis. Licno ne znam za Blocking Mode, moras da mi kazes sta blokiras time? Imas i official rom za sve telefone takonda ima i za tvoj a sto se tice igranja sa romovima, to ces tek da vidis, ja sam licno promenio jedno desetak za S2 dok nisam nasao ovaj. CM 10.1 mi se nije svideo, ne odgovara mi ali cu probati ovaj novi danas/sutra
prouci xda develpers sajt deo za i9300 sve ima lepo objasnjeno, imas temu sa svakim romom i brdo ss-ova odaberes neki. Dobar je cijanogen.
Jel si ti skoro pricao da je android sranje da je ios tata i da nisi lud da se cimas sa romovima da to treba da radi na default kako treba ili je neko drugi? Mrzi me da pretrazujem :)
Bloking mode je stvar za pozive. Imas spisak kontakata kome dozvoljavas da te dobiju a ostalima daje zauzece I odbija poziv. Ima za S3 nego sto ti se nesvidja?
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Dobijas na brzini, opciju da kloknes telefon, dobijes nove opcije, ali neke gubis. :: Licno ne znam za Blocking Mode, moras da mi kazes sta blokiras time? :: Imas i official rom za sve telefone takonda ima i za tvoj a sto se tice igranja sa romovima, to ces tek da vidis, ja sam licno promenio jedno desetak za S2 dok nisam nasao ovaj. :: CM 10.1 mi se nije svideo, ne odgovara mi ali cu probati ovaj novi danas/sutr :: :: Cpu: Intel E5700 @3.20h :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: MB: AsRock G41M-VS3 - LGA77 :: Case: Chiefte :: PSU: MSI 500 :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: Mis: Omeg :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` @ 1 :: ::
Da taj sam. Jer 4.3 poceo da baguje ko lud. Masa uzima taj mod I zadovoljni su. Jebiga ko me jebe sto nisam dodo tad jos 150€ I uzeo Iphone 5..... Tako da moram sa ovim da se snalazim...
:: :: prouci xda develpers sajt deo za i9300 sve ima lepo objasnjeno, imas temu sa svakim romom i brdo ss-ova odaberes neki. Dobar je cijanogen :: :: Jel si ti skoro pricao da je android sranje da je ios tata i da nisi lud da se cimas sa romovima da to treba da radi na default kako treba ili je neko drugi? Mrzi me da pretrazujem : :: :: ::
Si probao doticni ROM ? Po raznim sajtovima on je kao top trazen I najlakse se stavlja
:: :: nadjes odgovarajuci i instaliras po upustvu, ja sam na s3 izmenjao 20ak romov :: i kad je smorio prodao ga :: :: samo vodi racuna da baterija bude puna i ostale stvari da ne upadnes u problem : :: :: Drugar je skoro flesovao s3 i roknuo mu generickii imei :: pobrljavio mu efs de :: :: ::
@ Dizajn Nemoj bolje nista da diras, zapalices nesto. Potrazi pomoc da ti neko uradi ili procitaj bukvalno sve o tom modelu sa XDA. :: :: Jel si ti skoro pricao da je android sranje da je ios tata i da nisi lud da se cimas sa romovima da to treba da radi na default kako treba ili je neko drugi? Mrzi me da pretrazujem : :: :: ::
...dejzi kao po običaju radi sve što je juče pljuvao. Zar mi ne reče da nećeš da se jebavaš sa romovima? Ako trebaš telefon da flashuješ da onda to nije ni telefon? Ako fabrički ne radi ko će sad da troši vreme na romove?
To nije tvoj nivo treba Iphone da kupis. Android i PC je za nas sirote :)
:: Pozdrav saborci.Interesuje me ovaj mod.Posedujem doticni telefon i zanima me sta se menja i dobija sa ovim modom.. :: Takodje me zanima da li ostaje opcija Bloking mode kad se stavi ovo cudo... :: i da li postoji mogucnost da se vrati obican fabricki sistem ako mi se ne dopadne ovaj mod? :: :: http://www.cyanogenmod.org :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Das pare (u mom slucaju 400 eura) posle update telefon ima tripova tone.. Pouka glasi ko te jebe sto nisi pljuno jos 150 i uzeo Iphone ... Sad sam nateran da se jebem sa nedovrsenim sistemom koji ima tendeciju da raste (isto kao Windows ) ... @ Vuk 125 jebiga ko me sisa imao sam mogucnost ali sam raspodelio novac na vise strana i eto doso mi sad racun :D
:: ...dejzi kao po običaju radi sve što je juče pljuvao. Zar mi ne reče da nećeš da se jebavaš sa romovima? Ako trebaš telefon da flashuješ da onda to nije ni telefon? Ako fabrički ne radi ko će sad da troši vreme na romove :: :: ::
:: Meni ovo radi bolje nego Samsungova verzija 4.3. Jedan od retkih situacija gde mi je custom rom potpuno zamenio fabrički.. :: :: ::
Druze instaliraj Omega Rom. Meni je telefon prosto prodisao sa ovim romom koristio sam mnoge i on mi je najstabilniji! Ako su ti potrebna upustva javi kako i sta radis.
Ovaj mi deluje pristojno jer ima puno zajebancija ili je ko ovaj Cyanogen ?
:: Druze instaliraj Omega Rom :: Meni je telefon prosto prodisao sa ovim romom koristio sam mnoge i on mi je najstabilniji :: Ako su ti potrebna upustva javi kako i sta radis :: :: http://omegadroid.co/samsung-galaxy-s3-i9300 :: :: INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GH :: ASUS P8Z68 DELUXE/GEN :: MSI GTX 770 TF 4GD :: KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB,830 SSD 64G :: TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: DELL U2312H :: ::
Ovo je gore od modova za World of Warcraft ..... Ima ih tone i svi ih hvale .... iscitacu sve pa odluciti.... Kako god hvala svima
:: SmartDroid + Google Now Launcher. Dobiješ stock Kitkat rom :: :: http://goo.gl/338wc :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.