Poslednje što sam uradio na telefonu jeste da sam instalirao igru badland. Sinoć kada sam ubacio punjač u telefon ništa...probao drugi telefon na istom punjaču sve normalno. Probao Sony na drugom punjaču neće da puni. Probao da ga zakačim na komp preko usba neće da puni.
Ugasim telefon i stavim ga na punjač i on se puni...deluje mi kao softverski problem...ali kada ga upalim dok je na punjaču prestane da ga puni i daje mi obaveštenje da ga skinem sa punjača radi uštede energije (iako nije napunjen do kraja) i blinka mi crvena led dioda kao da krene da ga puni na sekund pa stane pa opet tako i za vreme toga se pokazivač na bateriji menja iz puni u ne puni stanje.
Svaka pomoć dobro došla...
Obrisao sam igru i dalje isti problem...
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
Zezaj zezaj :) kod lelekoma neću više uzeti ni toalet papir :) support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: I meni lici na SW problem, mislim da je vreme da predjes na iOS, nije taj BugDroid za tebe... . :: Evo sad ce i zvanicno iPhone kod nas.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
A jel si pre toga ispraznio bateriju skroz? 4.2.2 android? Meni nije hteo da puni bateriju skroz, pa sam usao u safe mode, restart i posle je punio normalno...
Da baterija je toliko bila prazna da se telefon upali i ugasi. Da napomenem telefon je star tek nešto preko šest meseci. Probao i sa safe modom i isto se dešava neće da puni. Trenutak kada da prvi signal da je upaljen punjenje prestaje. support normality
:: :: A jel si pre toga ispraznio bateriju skroz? 4.2.2 android? Meni nije hteo da puni bateriju skroz, pa sam usao u safe mode, restart i posle je punio normalno.. :: ::
Mojoj koleginici se recimo L9 zaglupeo da nisi mogao nikoga da pozoves. Hard reset resio problem. Imam Xperiu T i nikada nisam imao ovaj problem. Regularan 4.3 BugFreeDroid. :P
Pozove me drugar danas kad ono ekran ne reaguje. Restartujem ga, pogledam nema pola ikonica na početnim ekranima i pomislim možda se vratio na neko pređašnje stanje, zakačiom punjač i puni bez problema. Šta reći nego bugdroid. :)
Hvala svima na predlozima. support normality
I hard reset nakon toga, nista vise ti ne treba a bices zadovoljan radom/brzinom telefona i manjkom bugova. Sacuvaj podatke preko Sony Suite programa. Preko njega mozes i da update-ujes telefon. U slucaju da ne nadje update, probaj preko WIFI.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.