Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Viber problem
STRANA 1 OD 1
dbqp Viber problem 01.04.2014. 17:34 T57268

status: user
broj poruka: 1368
Dok whatsapp u kontakt listi stavlja svoju ikonicu tj. joinuje whatsapp kontakte samo brojevima koji imaju nalog na whatsappu viber to radi SVIM kontaktima. Nekoliko puta sam telefon resetovao od nule i svaki put ista stvar. Da li ima pomoci ili da prestanem da koristim viber? Jako me nervira kad udjem u kontakt listu i pored svakog broja (koji i jeste i koji nije na viberu) stoji viberova ikonica i ispada da su svi na viberu, fixni, mobilni itd.
Telefon je Samsung GT-I9195 i pritom mislim na kontakt listu samog telefona (Contacts), ne na kontakt listu u okviru samog vibera ili whatsappa.
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gatekeeper probaj 01.04.2014. 19:02 #547856

broj poruka: 514

contaccts-settings-contacts to display-pa tu izaberi googlo-v nalog ili customize

dbqp Re: probaj 01.04.2014. 20:05 #547864

Prijatelju ne razumem bas najbolje, mislis na contacts (narandzasta ikonica) na glavnom ekranu ili u okviru vibera? Ne smem vise da ga instaliram posle ovog incidenta. Molio bih i ostale da priskoce u pomoc, guglao sam i guglao, nisam nasao nikakav spas, mozda ne umem na engleskom da napisem sta se desava, ali uglavnom iritira do bola...
Prevedi mi, uz duzno postovanje, na srpski to sto si napisao korak po korak i reci mi jel to da radim kad mi kontakti pobrljave ili pre nego sto instaliram viber. Hvala.

::
:: contaccts-settings-contacts to display-pa tu izaberi googlo-v nalog ili customiz
gilopile ... 01.04.2014. 20:12 #547865

broj poruka: 9459
Bas cudno...I kad kliknes da ti pokaze samo viber kontakte, isto su tu svi iz imenika? Uninstal to i probaj neku stariju verziju...Vecito nesto kake sa tim viberom, a i sa svim aplikacijama. Sto starije nadjes, to bolje :)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

gatekeeper ni ja nisam siguran 01.04.2014. 20:17 #547866

al u contacts androidov(znaci ne viber contacts) imas setting(one 3 tackice) pa daje contact to display pa tu stoji cekirano `all contacts`. Ti probaj tu da cekiras onaj googlov ili dole customize pa probaj ili tu da promenis da nije samo viberov cekiran

gatekeeper ili 01.04.2014. 20:22 #547867

unistal viber, pa obrises onaj `viber`folder sto ostane u telefonu , pa ponovo instal viber

spasic87 Re: 02.04.2014. 00:00 #547902

broj poruka: 393
Pre nekoliko dana sam imao slican problem sa viberom.Neznam zbog cega ali jednostavno mi je izmesao imena i brojeve u kontaktima posto sam pokusao mnogo setovanja i `ebavanja` sa programom i nista nije dalo rezultate usledio je master reset i viber vise ne koristim (problem solved).

dbqp Re: Re: 02.04.2014. 01:15 #547908

+1
@ostali: Probano ama sve sto ste naveli i nista, vise puta radjen hard reset i nista, prosto ili je bug na aplikaciji ili jednostavno ne voli samsung gri9195. Uglavnom je necu koristiti, skype je dosta bolja varijanta za razgovore a whatsapp za porukatanje.

:: Pre nekoliko dana sam imao slican problem sa viberom.Neznam zbog cega ali jednostavno mi je izmesao imena i brojeve u kontaktima posto sam pokusao mnogo setovanja i `ebavanja` sa programom i nista nije dalo rezultate usledio je master reset i viber vise ne koristim (problem solved)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs