Pokusao da rutujem telefon ali u odinu mi izbaci fail,i sad ne mogu da ga upalim stoji mi neka slicica- telefon pa dve tacke uzvicnik pa dve tacke kompjuter.Jer imao neko slicna iskustva i sta ciniti.Hvala unapred.
To sam sredio,rutovao uspesno ali ispalo jos gore.Pokusao da mu ubacim noviji android i sada me pusta u Team Win Recovery Project a kada ga restartujem pise No os installed.Telefon je Samsung s1.Isao sam po upustvu sa interneta ali nesto sam lose uradio.Izgleda da sam sve iszbrisao,nema ni backup-a.Jer ima nacina sada ubaciti OS i kako?
Molim i drugi put tu sam da pomognem ako mogu.Drago mi je da si resio problem sad mozes da eksperimentises kao i ja sa samsung telefonima, sve je na istu foru samo nadjes romove.
Jos draze mi je da si se javio da je sve ok.
:: :: :: Hvala ti puno druze na vremenu i pomoci.Sve proslo lagano i radi odlicno ::
Ubacio sam mu novi android 4.4.2(SuperNexus Custom ROM) i sve je proslo lagano.Ali ne prepoznaje sim karticu i pise mobile network not available.Da li si imao iskustva sa tim i da li samo da stavim neki drugi android posto je verovatno do njega?Probao vise sim kartica.
Edit: moje licno iskustvo sa Galaxy Ace ( S5830i ) je da je samsungov originalni rom najbolji za njega, probao sam razne custom romove i svaki je imao neki bug, koji posle 3-4 dana pocne da nervira.
:: :: Ubacio sam mu novi android 4.4.2(SuperNexus Custom ROM) i sve je proslo lagano.Ali ne prepoznaje sim karticu i pise mobile network not available.Da li si imao iskustva sa tim i da li samo da stavim neki drugi android posto je verovatno do njega?Probao vise sim kartica :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.