idu zena i klinac na put van srbije, ja kopam za igo za 1280x720 ( sony xperia v) i instalacije jos nadjem ali skidanje mapa me ubi... tri puta sam vec cistio racunar od zgadije i virusa... ako je neko voljan da mi da kompletne linkove za ovu rezoluciju i mape ( normalno na mail)... principijelno znam kako ide instalacija ( u root sd-a, + *.apk +mape na svoje mesto ) , ali ne mogu da dodjem do zdravih stvari....hvala svim dobronamernim cekam na PM **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Koje ti mape trebaju.nemam za celu evropu,ali mozda imas srece.Evo sta sam ja uradio,apk fajl je bio iz 2008g,mape i ostalo je kompatibilno i odlicno radi.E sad,rezolucija je 800x...nisam siguran,ali to nije ni vazno ako je manja.Ako se ne snadjes poslacu ti kompletnu verziju,a ti me kontaktiraj na mail.Znaci,stabilna verzija i lepo radi. Pozdrav
iz jednog skidanja - instalacija, a od vas dvojce mape i apk....kakvo frankenstajnovo cudoviste, al radi.... fala momci **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.