Najbolji izbor bi bio Apple iPad u bilo kojoj varijanti ali imaju višu cenu shodno kvalitetu.
Ako je 200 evra okvirno budžet onda Asus Nexus 7 2013 bez sumnje, preko toga samo Apple, ostalo je sve komično.
Ispod 200 jedino Asus Memopad, Prestigio i ostalo djubre ti toplo preporučujem da preskočiš ma šta ti drugi pričali, neki imaju jednostavno niske standarde kad su tableti u pitanju.
Amin. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Zavisi do koliko novca. :: :: Najbolji izbor bi bio Apple iPad u bilo kojoj varijanti ali imaju višu cenu shodno kvalitetu :: :: Ako je 200 evra okvirno budžet onda Asus Nexus 7 2013 bez sumnje, preko toga samo Apple, ostalo je sve komično :: :: Ispod 200 jedino Asus Memopad, Prestigio i ostalo djubre ti toplo preporučujem da preskočiš ma šta ti drugi pričali, neki imaju jednostavno niske standarde kad su tableti u pitanju :: :: ::
Za bugdroid-android tablet. To je isto kao da das 300e za AMD plocu i nakacis procesor od 100e na nju... Facepalm! :D Za oko 35k imas nov iPad mini, iPad je skulji dosta. ASUS memo pad 10.1 das 29.000din za pisljivi tablet, i dobijes kameru 2 ili 3megapixela?!? A prednju VGA. Tuga! Baterija skoro pa tuga. A da si dodao 5-6hiljada dobio bi 8inca iPad mini, sistem ne baguje, kvalitetniju izradu i vise tablet aplikacija. A i bateriju normalnu bi dobio. Ovo ti je samo primer. Kad vidim one silne samsung tablete sa cenom od 300e dodje mi da placem kako je to besmisleno...
Zar zaista verujete da je iPad toliko superiorniji ??? Prednja kamera je 1.2 i izdrži isto što se tice baterije kao iPad. Prestigio nema standard kvaliteta pa ima velikih varijacija. A što se tice stabilnosti sistema iPad je bolji i to stoji al to nema veze sa uredjajem vec sa OS.
Da, verujemo, shodno tome što su neki imali prilike da poseduju i lagdroid i Apple tablet.
Bolji ekrani Drastično bolja izrada Drastično bolja baterije, uz idle i po mesec dana. Drastično bolji izbor aplikacija, bez smećastih 1000 varijanti jedne iste aplikacije
:: Zar zaista verujete da je iPad toliko superiorniji ?? :: Prednja kamera je 1.2 i izdrži isto što se tice baterije kao iPad :: Prestigio nema standard kvaliteta pa ima velikih varijacija :: A što se tice stabilnosti sistema iPad je bolji i to stoji al to nema veze sa uredjajem vec sa OS :: :: ::
Ti ne verujes...? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Zar zaista verujete da je iPad toliko superiorniji ?? :: Prednja kamera je 1.2 i izdrži isto što se tice baterije kao iPad :: Prestigio nema standard kvaliteta pa ima velikih varijacija :: A što se tice stabilnosti sistema iPad je bolji i to stoji al to nema veze sa uredjajem vec sa OS :: :: ::
Ne da verujem nego sam SIGURAN u to da je iPad najbolja kupovina ipad mini retina je ubica ios+A7+M7+ retina ekran+ sjajan odziv digitajzera+odicna kamera za video pozive koja i u prostorijama slabe osvetljenosti vadi dosta detalja+ oko 330e kosta... gde ces bolje? Posedujem iPad Air- Mini retina i iPad 2 Mogu reci savrseni uredjaji u svakom segmentu oduvaju konkurenciju.
:: @djole, retina kosta dosta vise ok 35-36k. :: :: :: :: Ako mozes da dodas jos malo oko 35-36k :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Ja pricam o prodavnicama a ne o kupujem prodajem varijantama
19.05.2014. 20:19
status: user broj poruka: 4187
i limundo... @ostali: da mi je samo jedan covek... koji je koristio iPhone i android telefon, iPad i android tablet(windows tablet stvarno nisam nikad probao) i da kaze iOS je sranje, android je bolji. I sledeci put da bira android ispred iOS-a? Da mi je videti, samo jedan...
Re: Ja pricam o prodavnicama a ne o kupujem prodajem varijantama
19.05.2014. 20:24
status: user broj poruka: 509
Ja ti govorim legalno koliko mozes naci ipad... Ljudi mogu da ti ucine i donesu sa sve fiskalnim racunom od preko... Sto se tice WP-Android-iOS po meni je ovaj redosled iOS-WP8 black solidan je ali ima dosta jos ra se radi na OS-u ali opet je optimizovaniji od mrtvog Drndroida... Koristio sam S2 plus, S3-Lumiu 920-iphonexx i dalje korsitim iPhone i imam staru symbian nokiu N8 koja je dobra i tuzno je sto je Nokia batalila taj OS, ali sta da se radi... I taj os i nakon belle refresh ima da se pegla.
:: i limundo.. :: @ostali: da mi je samo jedan covek... koji je koristio iPhone i android telefon, iPad i android tablet(windows tablet stvarno nisam nikad probao) i da kaze iOS je sranje, android je bolji. I sledeci put da bira android ispred iOS-a? Da mi je videti, samo jedan.. :: :: ::
Dvojica mojih kolega/prijatelja su prešli sa iPhone-a na Android. I zadovoljni su.
Ja sam imao nekoliko Android tableta, pa iPad 2 i nijedan mi se nije svideo.
Onda sam kupio Nexus 7 2012. I bio mi je odličan. Sada imam N7 2013 i Nexus 5 za telefon i savršeno sam zadovoljan sa oba. Ne baguju, nemam problema sa baterijom ni na jednom od ta dva, rade savšeno + sve aplikacije koje mi trebaju rade lepo.
Ako bi ikada ponovo uzimao neki 10` tablet, mada mi tako veliki tableti ne odgovaraju, uzeo bih neki sa QC Atomom nove generacije i full Windowsom (ne onim RT sranjem). Asus T100TA ili Lenovo Miix II 10 su praktično pravi laptopovi u formi tableta i pokreću bilo koju Win aplikaciju.
:: Dvojica mojih kolega/prijatelja su prešli sa iPhone-a na Android. I zadovoljni su :: :: Ja sam imao nekoliko Android tableta, pa iPad 2 i nijedan mi se nije svideo. :: :: Onda sam kupio Nexus 7 2012. I bio mi je odličan. Sada imam N7 2013 i Nexus 5 za telefon i savršeno sam zadovoljan sa oba. Ne baguju, nemam problema sa baterijom ni na jednom od ta dva, rade savšeno + sve aplikacije koje mi trebaju rade lepo :: :: Ako bi ikada ponovo uzimao neki 10` tablet, mada mi tako veliki tableti ne odgovaraju, uzeo bih neki sa QC Atomom nove generacije i full Windowsom (ne onim RT sranjem). Asus T100TA ili Lenovo Miix II 10 su praktično pravi laptopovi u formi tableta i pokreću bilo koju Win aplikaciju. :: ::
za 30.000 imas nexus 7 (vrhunski tablet), asus hd7, lg g pad, samsung galaxy tab 3 od 8 ili vise ` (ne 7` jer je on mnogo spor i laguje, ja ga imam) i mnoge druge ali ovi su ti najbolji a i ne kostaju 30.000
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Toshiba Q Series SSD 128gb
Znaci nešto nije u redu sa mojim iPod-om pošto drži isto kao asus ??? Da ga reklamiram ? Jeste malo kvalitetnija uzrada ali kad se koriste drže isto uz ono što ste rekli za OS i aplikacije ali ja tako drasticnu razliku vido nisam. Jedino što se klinki svidja pink boja asusa.
:: Znaci nešto nije u redu sa mojim iPod-om pošto drži isto kao asus ??? Da ga reklamiram :: Jeste malo kvalitetnija uzrada ali kad se koriste drže isto uz ono što ste rekli za OS i aplikacije ali ja tako drasticnu razliku vido nisam. Jedino što se klinki svidja pink boja asusa :: :: ::
Ne slazem se sa tobom. Navedi mi prednosti i jednom android tableta iz 2013 u odnosu na ipad air i mini retina? Glavne prednosti ipada: Bolji ekrani, Bolji digitajzeri, Bolja zavrsna izrada, Bezbedniji OS , Optimizovaniji OS, Dugovecniji uredjaji (posle duzeg vremena koriscenja i dalje izgledaju odlicno dok se npr nexus72013 raspada (meni se raspao, os zakucavao) i za sve sto mi na iOS treba mili sekunda na Drdavom drndoidu treba vecnost. Procesor je UBICA! To bih voleo neki pajser ovde sa foruma da porekne?!?!?! Samo cekam.... sta ces vise?! Za malo vece pare imas daleko bolji tablet, koji mozes da koristis za sve ( office- obrada video materijala na prof nivou, obrada audio materiala na prof nivou itd. ) znaci Igracka?! Bravo momak ocito nikada u ruke nisi uzeo iPad a kamoli koristio. Obrazuj se prvo pa pisi a ne napamet da piskaras gluposti.
:: tako se *ebu, apple, trendice, RASKRECENIH GUZOVA, shljik, shljk, shljuk trrrt :) :) : :: :: Salu na stranu, apple - igracka za nedozrelu decu. Android ga gazi sve u sesnaest, a kome treba tablet i za ra :: +1 might :: :: :: :: Evo novi video od Linus-a i njegovo misljenje o tom :: :: https://www.youtube.com/watch?v=W9QSFO0zx6 :: :: :: ::
da me nako ne razume pogrešno, nemam ništa protiv iOS-a, meni jednostavno ne odgovara.
Ko god je delio tablet sa više ljudi me razume, na Androidu imaš više naloga, moj je primarni, žena ima svoj, za klince restricted. Žena ima svoj mail, svoje kontakte, Skype, FB, ja svoje. Prebacivanje sa naloga na nalog je trenutno, u dva poteza.
Novi Mini i Air su jako dobri hardverski, ali mi se iOS niti sviđa, niti odgovara mojim potrebama. A jedna od većih zamerki koje imam za iPad, bilo Air ili Mini je što nemaju GPS na WiFi modelima, ako želiš GPS moraš da plaćaš dosta skuplji 3G model.
A N7 je isti kao i dana kada sam ga kupio prošle godine, bez ogrebotine i tačkice na istom a koriste ga i klinci. Priče o nekvalitetnoj izradi su glupost. Ako bacaš stvari sa 2m na beton, raspašće se i Air i Mini i N7 isto,.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.