Moze li neko da navede koji su programi i eventualne modifikacije (bez rutovanja) pozeljne na androidu. (korisni programi, trikovi za cuvanje baterije i slicno) U pitanju je novi nexus 5 telefon.
a vidi, za svaku funkciju postoji brdo aplikacija od raznih proizvodjaca i svako izabere onu koja mu najvise odgovara. Mozes da vidis one top rated na gugl prodavnici ili tako nadjes neku listu nekog npr ja nadjoh sad lik za nexus 5 kaze 5 top aplikacija po njemu BEST FILE MANAGER - Solid Explorer ja sam voleo es file explorer BEST LAUNCHER - Nova Launcher nova je stvarno super BEST VIDEO PLAYER - MX Player BEST DIALER - ExDialer dialer sam drzao default BEST WALLPAPERS - Wallbase BEST PHOTO EDITOR - Pixlr ovo sam koristio super je brdo efekata itd BEST NEWS APP - News Republic novine klasika blic alo 24 itd
na torrent prodavnicama sve mozes da nadjes full cracked lepo bez reklama i dodatnog krsa, lepo u apk formatu, skines prebacis na dropbox ili preko usb i instaliras preko fajl menadzera. javice se neko ko se bas drnda sa aplikacijama pa ce ti preporuciti nesto pametno :)
slazem se sa duqp osim za player, mx jeste vrhunski ali BS ipak bolji, mx nije mogao da pusti kako treba `cist` FullHD na galaxy s2 dok sa BS samo klizi, povremeno drzi home da bi odatle ubijao aplikacije, malo ce da ti spase bateriju, jeste da android inace funkcionise sa apps u memoriji ali eto, malo sacuva bateriju, clean master bih licno stavio kao sistemsku aplikaciju, poprilicno dobar za uklanjanje `Junk` fajlova itd, NoRoot firewall, sve ti je receno :), CaroO Pro ti je kamera za voznju, posmatra ziroskop i ako se javi naglo kocenje automatski ti cuva snimak zadnjih ne znam ni ja, koliko podesis.
veoma subjektivno, naravno. Da se malo posluzim i Duqp-ovom listom
File manager - x-plore Launcher - holo launcher HD wall - isto wallbase koristim, ali trenutno mi je wallpaper every stripe live wallpaper photo - PS touch, mada je pixlr takodje dobar da vidim sta jos koristim.
Appy geek za vesti google drive i google docs, goodreads za trazenje knjiga moon reader za citanje series guide za pracenje novih epizoda serija tTorent za torente yahoo weather tuneIn radio pro za muziku.
@saxija ovo sto is napisao, prakticno aplikacija ne moze da se ugasi. koliko sam shvatio samo moze da se `ubije` deo aplikacije ako se dugo drzi options dugme (sa tri linije), ali opet ostaje u RAM memoriji ucitana.
Stavio sam neki CM antivirus. Valjda je ok. Ne znam da li da stavljam jos i ovaj NoRoot firewall.
Danas mi se pojavilo na listi obavestenja (ona roletna): `Preuzimanje glasovnih po...`
Nemam pojma sta je to. A stalno pokazuje ikonicu kao download. Ne moze da se ugasi. Zna li neko kako da se resim toga?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.