Posto mi je nedavno android otisao u vecna lovista uzeo sam polovnu samsung omniu 7 sa wp7 kao prelazno resenje dok se ne skupi kinta za nesto bolje.Gledao sam na marketu i vidim da se dosta stvari placa a ima programa kao recimo vlc plejer koji je na androidu besplatan a za wp se placa.Da li neko zna neku `prodavnicu ` gde mogu da se nabave full verzije programa.Treba mi neka navigacija dobra,plejer za video fajlove,widget za vremensku prognozu i nesto da promenim desktop tj. da imam klasican prikaz sa ikonicama kao na androidu recimo.Imam 7.10.8107.79 verziju OS.Vredi li traziti noviju verziju i flesovati telefon ?
Prvo ne možeš da flashujesh Windows Phone 8, tako da nije ni bitno da li ćeš da ga updateuješ jer će to samo da bude poslednja verzija Windows Phone-a 7.
Drugo, potraži uputstvo kako da odradiš Interop Unlock da bi mogao da skidaš `narodne` aplikacije. Do tada, skidaj free jbg...
Za navigaciju proveri da li ima Nokia Drive ili Nokia Here Maps za WP7. Nema klasičnog prilaza sem one liste aplikacija nažalost.
:: :: Posto mi je nedavno android otisao u vecna lovista uzeo sam polovnu samsung omniu 7 sa wp7 kao prelazno resenje dok se ne skupi kinta za nesto bolje.Gledao sam na marketu i vidim da se dosta stvari placa a ima programa kao recimo vlc plejer koji je na androidu besplatan a za wp se placa.Da li neko zna neku `prodavnicu ` gde mogu da se nabave full verzije programa.Treba mi neka navigacija dobra,plejer za video fajlove,widget za vremensku prognozu i nesto da promenim desktop tj. da imam klasican prikaz sa ikonicama kao na androidu recimo.Imam 7.10.8107.79 verziju OS.Vredi li traziti noviju verziju i flesovati telefon ?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.