i radi lepo. prvo sam naleteo na neku lite verziju, a tu je ograniceno na 250KB, pa sam onda uzeo pravu bez ogranicenja i posle 3GB, pri nekoj solidnoj brzini od 1.2MB/s nema one greske za sd karticu.
Imam problem sa uTorrent remote aplikacijom. Na wi-fi radi bez problema ali kada probam preko 3g da se povezem lupi mi java.io.IOException: Unecpected response code for CONNECT: 500 gresku. Probao da guglam i jedino sto sam saznao je da se jos par ljudi zalilo na utorrent forumu ali im nikada nije odgovoreno sta je uzrok greske. Jel neko imao isti problem pa resio?
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
Nece ni preko web-a, sa wi-fi prodje ali 3g zakuca gresku da ne moze da prikaze stranicu. Jedino mi pada na pamet da VIP blokira pristup serveru, drugo ne znam sta bi moglo da bude.
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Nisam 100% siguran, ali mislim da uTorrent ima web interfejs. Mozda da bukmarkujes adresu pa da je koristis umesto aplikacije sa telefona/tableta :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.