Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Potrebna preporuka
STRANA 1 OD 1
zerocool55 Potrebna preporuka 06.09.2014. 22:15 T58914

status: user
broj poruka: 1131
Ovako stoje stvari kontaktirala me je drugarica koja oce da kupi original APPLE uredjaj Ipod neki ... Ja sam pogledao cene i uvatio sam se naravno za glavu ona je to navalila da kupi sutra reko ajde..

Mda u toku procesa price uspeo sam da je nabedim da umesto sto oce da da 535 eura da kupi to,to G******o
Da pogleda neki tablet do 250 eura da kupi , molio sam je da saceka ponedeljak da vidimo ne ona oce sutra ok...

Jedino mi ostaje Usce i Delta i ne znam sta jos moze da radi ,stari Merkator ali u njemu da li rade radnje ne znam..

Ja se ne razumem nesto mnogo u tablete ali sugurno ima da se uzme neki dobar nov za 250 eura sa sto vecim displejem... ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bigbluepro Kao i obicno... 06.09.2014. 22:23 #562149

broj poruka: 239

Nexus 7, LG GPad 8.3

Doduse LG je oko 34 k...
Mozda neko ima bolji predlog...
Sve zavisi sta zeli od tableta...

zerocool55 Re: Kao i obicno... 06.09.2014. 22:23 #562150

Super sutra je nedelja gde to da nadjem da ona to pogleda???

::
:: Nexus 7, LG GPad 8.
:: Doduse LG je oko 34 k..
:: Mozda neko ima bolji predlog..
:: Sve zavisi sta zeli od tableta..
VMARC Jasno je kao dan da se ne razumes 06.09.2014. 22:25 #562151

broj poruka: 9437
Cim joj govoris da uzme tablet od 250€ umesto iPada :)
A i ona nasla koga da slusa...
Kada pare nisu problem, onda iPad, kada jesu onda poluproizvodi.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

bigbluepro Re: Re: Kao i obicno... 06.09.2014. 22:31 #562152

Tehnomanija, Gigatron, Comtrade.

Nego, sad ce tebi kolega da objasni zasto je bolje izbiti 5xx eura za I-Proizvode.

AMD APU>Intel HD Graphics 4000

LOL

zerocool55 Re: Jasno je kao dan da se ne razumes 06.09.2014. 22:34 #562154

Mogu da te poslusam ako imas argumente sto bi bacala enormne pare kada moze za manje para da dobije isto to samo sto umesto APPLE pise Neksus ili LG ?
I da zaboravih da napomenem da uredjaj mora da ima slot za sim karticu.. :/
:: Cim joj govoris da uzme tablet od 250€ umesto iPada :
:: A i ona nasla koga da slusa..
:: Kada pare nisu problem, onda iPad, kada jesu onda poluproizvodi
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
VMARC Re: Re: Jasno je kao dan da se ne razumes 06.09.2014. 22:39 #562156

Jedan je dovoljan
IOs
A drugi je vazan
Kvalitet izrade
Treci je zenama najvazniji
Dizajn

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Mogu da te poslusam ako imas argumente sto bi bacala enormne pare kada moze za manje para da dobije isto to samo sto umesto APPLE pise Neksus ili LG
:: I da zaboravih da napomenem da uredjaj mora da ima slot za sim karticu.. :
:: :: Cim joj govoris da uzme tablet od 250€ umesto iPada :
:: :: A i ona nasla koga da slusa..
:: :: Kada pare nisu problem, onda iPad, kada jesu onda poluproizvodi
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: :: with Retina displa
:: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: :: Turbo Boost up to 3.1GH
:: :: 8GB 1600MHz memor
:: :: 128GB flash storag
:: :: Intel HD Graphics 400
:: ::
:: ::
zerocool55 re 06.09.2014. 22:49 #562159

http://www.tehnomanija.rs/tableti/acer-tablet-iconia-a3-a11-83891g01n.html

IOs je stabilniji softwer (ok) ali sem toga nista vise.

Kvalitet ne znam smatram isto da ima i drugih kvalitenih uredjaja tableta e sada je pitanje ko sta favorizuje..

Dizajn je stvar ukusa svake pojedinacne osobe.

dorabi1 ne prosipaj pamet 06.09.2014. 23:18 #562166

broj poruka: 939

i ne predlazi nesto svoje ako je ona resila da uzme nesto drugo.
Onoga momenta, ako se ne daj Boze nesto desi tome sto si predlozio, bice prica ko je kriv, zasto nisam kupila ovo sto sam htela, tako mi i treba kad ja slusam svakoga i sl. Iz dobrih namera cesto se desavaju mnoge nezgodne situacije. Sta te briga, neka kupi ipad, jedino ako nece da podeli razliku sa tobom onda ok.
VMARC Re: re 06.09.2014. 23:18 #562167

Pa evo dokaza da ne znas.
Kazes samo to a vec se u sledecoj recenici diskreditujes jer NE ZNAS i mislis da ima kvalitetnijih uredjaja. Pa NEMA i to ce ti cak i svaki Apple hejter priznati. Apple vlada na polju tableta. End.
Slazem se za ukus, ali neke razlike su ocigledne, tako da ni ukus ne moze da bude previse razlicit...
Acer iconia...
Pa brate, to ko da je otisla u Deltu da gleda BMW 3 a ti joj preporucio Daciju Logan, tvrdeci da je to isto ali za manje para :). Ti bas hoces da te ta drugarica zamrzi... :)))
Acer iconia vs iPad... LOL!

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: http://www.tehnomanija.rs/tableti/acer-tablet-iconia-a3-a11-83891g01n.htm
:: IOs je stabilniji softwer (ok) ali sem toga nista vise
:: Kvalitet ne znam smatram isto da ima i drugih kvalitenih uredjaja tableta e sada je pitanje ko sta favorizuje.
:: Dizajn je stvar ukusa svake pojedinacne osobe
zerocool55 Re: ne prosipaj pamet 06.09.2014. 23:38 #562169

Oces da kazes ako se nesto desi da joj nece priznati garanciju ?
Ona je resila na osnovu toga sto pored sebe ima ortaka koga ja znam koji voli Aple nikda ga nije imao u ruci 100% znam, jer mu je 200 dinara kao nekome 500 eura za njega, i koji se steka za svaki dinara osim ako on ne placa,dobro je sto je nije ubedio da da par hiljada e za APLE lap top da bi on ispunio neki svoj hir ...
Ja sam jedamputa namestao Itunes mom burazu koji je kupio Iphone 4s i jao majko moja...

VMARC:

Aple vlada u tvojoj glavi samo i to je to..
:: i ne predlazi nesto svoje ako je ona resila da uzme nesto drugo
:: Onoga momenta, ako se ne daj Boze nesto desi tome sto si predlozio, bice prica ko je kriv, zasto nisam kupila ovo sto sam htela, tako mi i treba kad ja slusam svakoga i sl. Iz dobrih namera cesto se desavaju mnoge nezgodne situacije. Sta te briga, neka kupi ipad, jedino ako nece da podeli razliku sa tobom onda ok
Mirko78 re 06.09.2014. 23:45 #562170

broj poruka: 419
Ovde se ne zna ko je gori VMARC kao odrastao covek koji se svadja sa klincima oko apple-a ili ovaj klinac koji pokusava da se uvuce `drugarici` u gacice na osnovu svog znanja o tehnici...koje inace nema jer ne bi kukao na forumu da mu ljudi pomazu. Sinak ako hoces da dobijes koji bod kod te devojcice pusti je neka sama kupi sta oce a ne da je molis za sta ce ona da daje pare a ti da izigravas budalu. Kao i svako zensko kupice ono sto joj se fizicki svidja a sad dal je unutra quad core ili mis koji vrti tocak to nju bas briga.

`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`

gilopile ... 06.09.2014. 23:49 #562171

broj poruka: 9459
MA dabome...Zavrsice joj posao bilo koji tablet od 200e. Koristice za fejs i otvoriti par puta blic/zena i to je to. Sta ce oj neka azdaja od 500E? Bolje neka kupi dva kom ako bas hoce da baci pare. Kad sedne na jedan ili ga izbusi stiklom, bar ce joj ostati drugi...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

zerocool55 re 06.09.2014. 23:55 #562172

Mirko78 :

Znamo se ja i ona jedno 8 godina zasto bi joj se uvlacio u gace,ne prepisuj svoje osobine meni...
Procitaj post iznad tvog..
VMARC Otkud ti to da se svadjam 06.09.2014. 23:56 #562173

Ja mu upravo, kao odrastao covek, pokusavam pomoci da ne ispadne glup u drustvu i mentol u ocima drugarice. Ali izgleda da mu nema pomoci.
Da, u mojoj glavi vlada Apple, a znas zasto? Zato sto sam 20 godina u poslu sa racunarima i opremom a koristim samo Apple. Misli i o tome .)
Usput, dobro procitaj i mirkov post.

Da ti zakljucim: Apple je bolji od svakog uredjaja najmanje za onoliko za koliko je skuplji. Posto ta tvoja drugarica ima kintu da potrosi na Apple, ne pametuj, pusti je, jer realno, zajebaces je i ispasces (veoma) glup. Ne sudi o uredjaju na osnovu tog tvog navedenog iskustva. Ako si se ti zezao oko iTunesa i sta ti ja znam cega, mozda su to tvoja a ne Applova ogranicenja. Apple je upravo i poznat po jednostavnosti .)

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

bigbluepro Da budemo realni... 07.09.2014. 00:04 #562174

odvedi devojuku da vidi GPad 8.3. Nit mali nit veliki, taman kako treba.
2GB rama dovoljno da aplikacije rade bez stucanja. Ako je njoj stalo do `jabuke na stolu` nema sta da je ubedjujes.
Ako joj treba za `every day` situacije, ovo luche ce zavrsi posao...

Inace kolega bi trebao da zna da Mercedes rulz... Kakav BMW...

AMD APU > Intel HD Graphics 4000
BMV 3 > Dacia Logan

LoL
zerocool55 re 07.09.2014. 00:07 #562175

Odvescu je da vidi sve opcije pa ako i dalje oce Ipad neka ga uzme..
Ionako ce da ga koristi za Viber,Skype,Wats up i tako neke app..
a kolegi Vrmac bi preporucio da drugi uredjaji koji nisu APPLE ne ujedaju...
Kutalion cemu? 07.09.2014. 02:49 #562187

broj poruka: 2480
Zasto uopste pokusavas da razuveris apple fanboyse? To je kao da liku koji prodaje herbalife pokusavas da objasnis da to ne radi.

Apple je kompanija koja kupi od najboljeg pekara pitu s visnjama, pospe je prah secerom i upakuje u kutiju i kaze, gledajte sta smo MI ispekli.

iZdravo.

Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo

pajsgudgud Da je apple fanboy jeste... 07.09.2014. 08:48 #562198

broj poruka: 3746
ali da sam se zajebao svaki put kada ga nisam poslušao u vezi saveta jesam.

Mislim na VMARCA, dečko jednostavno nije normalan :).

Dakle uzNi Ipad
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

Vaskev re 07.09.2014. 09:42 #562201

broj poruka: 1673
Lepo ti njoj daj savet šta bi ti kupio da je izbor tvoj ali joj obavezno naglasi da je konačna odluka samo na njoj. I da, ako želi nešto i već ima neku viziju ja se tu ne bih mešao. Teško je posle što neko pomenu da u slučaju (garantovanog) nezadovoljstva opravdaš sebe da nisi ti kriv zbog pogrešnog izbora. Oko ovakvih gluposti se ljudi najlakše zamere. Inače da je Apple to što si rekao veruj mi nije. Da si ikad otvorio neki od njihovih uređaja znao bi da ceniš kvalitet izrade. Mene ne pali dizajn, ja kao serviser uređaje cenim iznutra

http://valid.canardpc.com/rmy4qn
WOT Nick: Vaske

micika988 +1 Kutalion 07.09.2014. 12:14 #562215

broj poruka: 2091
Globalni trendovi nalažu da ljude treba činiti što je moguće glupljim. U taj postulat savršeno se uklapa Apple kao globalni fenomen. Zašto bi ti zerocool55 realno želeo da menjaš išta. Opusti se i prepusti da te matica nosi u smeru koji joj već odgovara. Tvojoj frendici će i više nego savršeno da ulegne Ipad, a vodeći se aplikacijama koje si naveo ***Viber,Skype,Wats up i tako neke app…*** savršeno je jasno na kom nivou kompjuterske zrelosti se trenutno nalazi. Kako i sam reče skoknite do Ušća (rade do 22:00 svaki dan) i neka uzme njen nježni Apple. Može da ga koristi umesto ogledalca dok se šminka koliko je sav lip i ubav. A do koje mere će da evoluira primenom istog:

https://www.youtube.com/watch?v=h6mI4WGNUds

p.s.

i neka se ništa ne brine http://bit.ly/1qxedCH, biće praćena 24/7 „bezbednosti“ radi, što je mala cena s obzirom da je dizajn i elegancija u pitanju i čuveni IOs, koji je sam po sebi posebna dimenzija debilizma na steroidima

:: Zasto uopste pokusavas da razuveris apple fanboyse? To je kao da liku koji prodaje herbalife pokusavas da objasnis da to ne radi
:: Apple je kompanija koja kupi od najboljeg pekara pitu s visnjama, pospe je prah secerom i upakuje u kutiju i kaze, gledajte sta smo MI ispekli
:: iZdravo
:: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev
maxxio ... 07.09.2014. 14:32 #562253

broj poruka: 665
Piše se iOS, a ne IOs. Toliko o `nivou kompjuterske zrelosti`.
A poseban biser je što o bezbednosti i privatnosti baljezga neko kome su puna usta Gugla i Androida... :facepalm:

:: Globalni trendovi nalažu da ljude treba činiti što je moguće glupljim. U taj postulat savršeno se uklapa Apple kao globalni fenomen. Zašto bi ti zerocool55 realno želeo da menjaš išta. Opusti se i prepusti da te matica nosi u smeru koji joj već odgovara. Tvojoj frendici će i više nego savršeno da ulegne Ipad, a vodeći se aplikacijama koje si naveo ***Viber,Skype,Wats up i tako neke app…*** savršeno je jasno na kom nivou kompjuterske zrelosti se trenutno nalazi. Kako i sam reče skoknite do Ušća (rade do 22:00 svaki dan) i neka uzme njen nježni Apple. Može da ga koristi umesto ogledalca dok se šminka koliko je sav lip i ubav. A do koje mere će da evoluira primenom istog
:: https://www.youtube.com/watch?v=h6mI4WGNUd
:: p.s
:: i neka se ništa ne brine http://bit.ly/1qxedCH, biće praćena 24/7 „bezbednosti“ radi, što je mala cena s obzirom da je dizajn i elegancija u pitanju i čuveni IOs, koji je sam po sebi posebna dimenzija debilizma na steroidim
zerocool55 re 08.09.2014. 12:05 #562336

Bolje da sam uzeo konopac tada i obesio se ona ima LG G2 i kaze da je mislila da je na njemu instaliran softver iz APPLA polomio sam se dok sam joj objasnio i dokazao,gledala je uredjaje au majko moja mila proveo sam u radnjama tog dana vise nego u proteklih mojih 10 godina...

Svidja joj se i Acer sto je veliki, svidja joj se i Ipod gledala je I Note III,Neksus ,LG i ko zna koliko jos uredjaja ,danas posle 5 popoidne se nalazimo da vidi sta ce da uzme..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs