Gledam po oglasima [KP] maske i folije za mobilni. U poplavi modela maski, ne znam za koji model da se opredelim. Da li se po nečemu razlikuju ili je to sve isto, pošto se menjaju samo nazivi tipa Teracell, Guillieta, X-line...
Uglavnom, trebaju mi dve maske, pa ako može preporuka. Ništa zahtevno, ni skupo.
Ja sam uzeo neku noname, bila je jako jeftina, ali zapravo je kvalitetnija od Teracell i sl. tipova maski jer ne može da se izliže, crna, nešto između silikona i gume, a prepoznatljiva je po tome što je skroz mat, a nazad ima onako dizajn talasa, sa leve strane je mat, a sa desne glossy nijansa, po bokovima su mala ispupčenja, odnosno bodljice da ne kliza telefon.. Plaćao sam je oko 300din za XT615 i nema šanse da nađem opet, mogu da slikam tumorou ako te zanima.. foliju sam isto kupio neku extra za 100din:)
:: :: Gledam po oglasima [KP] maske i folije za mobilni. U poplavi modela maski, ne znam za koji model da se opredelim. Da li se po nečemu razlikuju ili je to sve isto, pošto se menjaju samo nazivi tipa Teracell, Guillieta, X-line.. :: :: Uglavnom, trebaju mi dve maske, pa ako može preporuka. Ništa zahtevno, ni skupo. :: :: Hvala
Mogu da slikam pa da ti pošaljem jer nema model.. bio je jedan lik blizu immo centra koji je to valjao na kilo preko kp, ja sam stvarno zadovoljan a neverovatno kako je to bilo cheap
:: imarkovicu to sto ti imaš je Sline maska, :: :: 300 kinti futrola i 100 kinti za foliju, jav se u inbox sa modelom i to : :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
E baš to. Ova moja izgleda identično kao prva crna u donjem redu. Meni je to najbolja futrola, nema glupog natpisa brenda, jeftina je dibidus, ne može da požuti kao one teracell providne silikonske(koštaju 600+), doduše kladim se da će ova bela da požuti, ne haba se, udobna je itd.. Prvo si ‚napisao Sline, pa nisam razumeo
:: pa da, nema nikakav natpis ali ta podela leve i desne strane podseća na slovo S i tako se zove S line : :: :: Ovako :: :: http://goo.gl/jDVgA :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.