Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
SAMSUNG I9300 - potrebna jaca baterija !
STRANA 1 OD 1
kobe SAMSUNG I9300 - potrebna jaca baterija ! 21.09.2014. 13:33 T59034

status: user
broj poruka: 427

Pozdrav ljudi . Zanima me da li neko zna gde se provereno mogu kupiti dobre baterije za mobilne telefone znaci da su ok i da nece da ode u onu stvar posle par punjenja , kontate na sta mislim .Konkretno je potrebna malo pojacana baterija za S3 GALAXY jer smatram da obicna od 2100 mah nije nista ... Ako neko zna neka napise gde i sta . Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 21.09.2014. 14:33 #563927

broj poruka: 4054

samsung je napravio produzenu baterju od 3000mah ali je ona deblja od te 2100mah pa dobijas i zadnji poklopac , sto naravno podebljava telefon za 4-5mm

kod kineza imas golden batt od 3250mah , ali je fake , nemoguce je upakovati taj kapacitet u isto kuciste !!

svi imamo problem sa smartovima koji nema natpis aple, sa trajanjem baterje , tacnije ne trajanjem iste.

ja imam 2 baterje koje nezavisno punim na posebnom punjacu i malo mi je nekad, pa cu kupiti jos jednu baterju. da po pizdis.

gasi nepotreban software i smanji osvetljenje ekrana.

markozutic re 21.09.2014. 18:16 #563975

broj poruka: 1463
Kao što kaže kodeus,imaš da kupiš pojačanu bateriju ORG samsung koja je malo deblja, i dobijaš veći poklopac koji je u nivou sa kamerom, a imač i `duplu bateriju` koja je debela kao dve klasične imislim da je ona kapaciteta 2x2200 mAh i uz nju dobiješ BUDŽU od poklopca ali i bolji vek trajanja, njih prave kinezi (kako te ubode) imaš i MUGEN (dobre ali preskupe baterije) a možeš i da kupiš 2 originalne pa ih prelemiš na jednu i samo naručiš poklopac što je po meni najjeftinija varijanta, ja na noteu furam isto dve baterije kao codeus, jednu punim na eksternom punjaču i samo ubacim kad dodje pri kraju.

ako ti treba jeftino ORIGINAL samsung baterija, znači ne teracell i ostale pizdrarije, javi se u inbox, jako su povoljne. .)

ja sam uzeo dodatnu org bateriju za note jer se stara koja je došla uz telefon malo i nadula (od vlage pretpostavljam) i drži jako lepo, 4h onscreen vremena, znači auntentični je original B)

pojačanu bateriju u istom kućištu nećeš dobiti nigde, to je samo navlakuša za neupućene ljude. ne možeš napuniti 2 litre vode u flašu od litar, jednostavno. Jedino ako izmisle novu tehnologiju baterija ali sumnjam da će novu tehnologiju primeniti za stare telefone :)

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

kobe aha 21.09.2014. 18:54 #563984

broj poruka: 427

I moj S5 galaxy drzi bateriju dan i po uz puno koriscenje i to je meni sjajno ali s3 guta i slabija je baterija
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs