Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
@JovanZ odakle ti to ? tolike kompanije se prave blesave :) naravno ovo je Apple :)
@Igor88 nema bolje zaista
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Kod mene sigurno nece da se iskrivi : :: :: ja ne drzim telefon u dzepu nije zdravo za jaja : :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: 500GB WD Blu :: Intel 520 180GB :: MSI GTX 770 Lightning :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: Pioneer M :: ::
Samo da se ogradim, pre nego sto pocnem naravno da pljujem :) Ja mekintos veoma cenim i postujem, jer smatram da proizvodi nisu komercijala, ali mi neke stvari nisu jasne u toj prici...
Ja sam osoba koja je od 2004 uvek imao najskuplje Nokia telefone, i taj trend je vazio do recimo 2009-te godine kada sam u afektu razlupao telefon i posle toga su mi drugari, roditelji, devojcice, poklanjali telefone kako bi mogli da me cuju, jer sam shvatio kako me ta mobilnost u svakom trenutku opasno opterecuje i smara. Sto se tice mene, telefon mi ni ne treba.
Moje pitanje glasi, jel urade bre oni tamo neki prototip koji je fazon 90% isti kao sto ce biti serijski stancovan i tome slicno, pa da uvati neko da koristi taj telefon barem nedelju dana da vidi jednostavno jel to prakticno, jel treba dugme za blok komandi milimetar levo, milimetar desno, mislim banalni primerci... Jel treba u taj aluminijum da se ubaci nekoliko procenata nekog drugog materijala, da li mozda neki magnezijum, mislim ne znam ne razumem se, ali ovo mi je sve previse smesno. Ili je fora da se toliko digne prasina oko svega toga, a sve u onom fazonu, dobra vest-losa vest, vest je vest i reklama je reklama??
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
od kako je stiv džobs riknuo izgleda da ne posvećuju puno vremena tom trial and error aspektu, nego odma izbacuju uredjaje, ovako nešto zaista nije smelo da se desi, Videćemo kako će proći sa zamenom uredjaja to :)
Tri dana stajanja u redu za kupovinu telefona od 1000 dolara... sada tri dana stajanja za zamenu istog... WOW ili sto bi mi rekli, do j*ja... Ili je mozda WOT :D
Velika je sramota za firmu kao što je Epl što su uopšte sebe doveli u situaciju da menjaju verovatno većinu prodanih telefona. Ali kao što neko reče, naprave za 100, prodaju za 1000, pa im se može.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
b92 je `lozacki medij`, tj. prozapadno orijentisan, a i pravi novinari uvek navode izvore na osnovu kojih baziraju svoje tvrdnje, tj. linkovi na source-ove. Znate ona prica, bla, bla, bla, link, bla, bla, bla, link itd. Nisu bas precizirali pod kojim okolnostima se menja telefon, da li je 2 nedelje po kupovini ili u okviru celog garantnog roka. Za slucaj da je ova druga varijanta i da vazi prica na zamenjeni stari za novi telefon, garancija se produzava, zavili su sebe u crno, jer sta me kosta da ga mavko nakrivim pred istek garantnog roka i `kupim` novi. Prodam isti, i vratim se na DROID. Jos i pretekne za neku od `ladies of the night`.
p.s.
stvarno su ekstra kompanija, prosto se razmisljam da im se vratim, ali ajd jos mavko da im dam vremena. Mozda naprave nesto vredno moje paznje :)... (izuzetak je naravno iphone 4, ostali modeli su smejurija)
meni licno je iritantno kojom silom je deckonja pokusavao da iskrivi fon , bas se oznojao
a sa druge strane nema nigde slike nigera koji je seo na 6cu i iskrivio je, ali nebi me zacudilo da mu je obim guzova 154cm i da tezi 160kg kao dobar dan.
First, there was the kerfuffle over the stunt which saw U2`s new album given away free to every iTunes user whether they wanted it or not. That provoked a wave of anger and derision from people who saw the provision of a free download as a massive assault on their freedom and an insult to their taste in music. (For U2, it was a massive success, earning them a reputed 0m from Apple and sending older albums back into the charts). Unusually, Apple felt obliged to respond by offering a U2 removal tool.
U2 Removal tool...! LOL! Uz iTunes ti uvale i najnoviji album U2, koji ne mozes da obrises! Carevi! Drzim se ja moje Lumie 930. Dok ne pocnu i oni da uvaljuju albume Tarmi Rićmi uz WM.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647744. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.