Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nexus 6 velicina ekrna
STRANA 1 OD 1
Masuka Nexus 6 velicina ekrna 15.10.2014. 01:26 T59263

status: user
broj poruka: 360

S obzirom da je objavljivanje istog sutra ili prekosutra i da je manje vise ustanovljeno da je ekran 5,9 ` , zelim da cujem iskustva berzasa sa 5,5` + telefonima i koliko je moguce koristiti tolike telefone za svaki dan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tintafinta no problem 15.10.2014. 02:58 #567513

broj poruka: 12
https://www.youtube.com/watch?v=2H8eIjuf2ok

repsi re 15.10.2014. 03:04 #567514

broj poruka: 1276
koristim note 3 od kada je izasao i imam samo reci hvale..po meni idealna velicina ekrana je 5.7` ali je to sve individualno..najbolje je da probas i sam vidis kako ti lezi u reci itd... sto se tice dzepova farki i toga, svuda staje i u odela a sve sto nosim od toga je slim varijanta tako da nemas brige.

P8P67 pro, i5-2500k, gtx Titan, 2x4gb Ripjaws 2400mhz, Seasonic M12D 850w, 3x Dell u2312hm, Denon ah-d5000
G27, Ecci v1-GP pedals, RS formula stand, Ultrashield custom racing seat

Gare87 Re: re 15.10.2014. 04:04 #567515

broj poruka: 4725
To jedino ako imas custom dzepove pravljene po narudzbini, malo morgen ce ti stati u dzep od farmerica 5.7`

Inace kakve bre idealna velicina 5.7` ne moze to biti, idealna velicina ekrana za manje ruke je 4.3 4.5 4.6 recimo, sve preko toga i telefoni od 5` su preveliki za dzepove i nezgodni za rukovanje jednom rukom, e sad ko ima vece sake njemu odgovaraju 5` ili veci telefoni.

Meni licno telefoni do 4.5` otprilike dobro leze, sve preko je glomazno, za vece velicine postoje Tableti, a ne Phablet!

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: koristim note 3 od kada je izasao i imam samo reci hvale..po meni idealna velicina ekrana je 5.7` ali je to sve individualno..najbolje je da probas i sam vidis kako ti lezi u reci itd... sto se tice dzepova farki i toga, svuda staje i u odela a sve sto nosim od toga je slim varijanta tako da nemas brige
::
:: P8P67 pro, i5-2500k, gtx Titan, 2x4gb Ripjaws 2400mhz, Seasonic M12D 850w, 3x Dell u2312hm, Denon ah-d500
:: G27, Ecci v1-GP pedals, RS formula stand, Ultrashield custom racing sea
-ShonE- Re 15.10.2014. 09:25 #567524

broj poruka: 3529
Kad sam video pre nekoliko dana koliku ce dijagonalu da ima nova perjanica google-a, nexus6, razocarao sam se.
Jedino ako uz njega izbace jos neki model sa manjom dijagonalom, ovako, previse je.
Inace koristio sam nexus5 jedno vreme i telefon ima velicinu koja je prakticno na granici ali sasvim zadovoljavajuca velicina, da ne kazem idealna, bez problema se koristi jednom rukom i generalno lepo lezi u ruci.
Sada imam galaxy s5 i nekako mi je tesko da se naviknem na 5.1 ekran, preveliko mi je. Po meni licno, sve sto je do oko 5` je super, preko toga je vec veliko i glomazno.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re 15.10.2014. 09:38 #567527

broj poruka: 7779
Pa nije valjda da ti ta dva+ milimetra srecu kvare...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Kad sam video pre nekoliko dana koliku ce dijagonalu da ima nova perjanica google-a, nexus6, razocarao sam se
:: Jedino ako uz njega izbace jos neki model sa manjom dijagonalom, ovako, previse je
:: Inace koristio sam nexus5 jedno vreme i telefon ima velicinu koja je prakticno na granici ali sasvim zadovoljavajuca velicina, da ne kazem idealna, bez problema se koristi jednom rukom i generalno lepo lezi u ruci.
:: Sada imam galaxy s5 i nekako mi je tesko da se naviknem na 5.1 ekran, preveliko mi je. Po meni licno, sve sto je do oko 5` je super, preko toga je vec veliko i glomazno.
-ShonE- Re: Re: Re 15.10.2014. 09:42 #567528

broj poruka: 3529
Pazi jeste da izgleda smesno, ali veruj mi utice na celokupan ugodjaj i sam dozivljaj koriscenja telefona, koliko god ti to bilo smesno.
Generalno, pokusaj da stavis telefone jedan pored drugog i uvideces razliku, a da ne pricam recimo telefone sa dijagonalom 4.7, ako njih uporedis tek je tu ogromna razlika, a takodje se moze reci, pa sta nije valjda da ti tih 5mm smeta. .)

:: Pa nije valjda da ti ta dva+ milimetra srecu kvare..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Kad sam video pre nekoliko dana koliku ce dijagonalu da ima nova perjanica google-a, nexus6, razocarao sam se
:: :: Jedino ako uz njega izbace jos neki model sa manjom dijagonalom, ovako, previse je
:: :: Inace koristio sam nexus5 jedno vreme i telefon ima velicinu koja je prakticno na granici ali sasvim zadovoljavajuca velicina, da ne kazem idealna, bez problema se koristi jednom rukom i generalno lepo lezi u ruci.
:: :: Sada imam galaxy s5 i nekako mi je tesko da se naviknem na 5.1 ekran, preveliko mi je. Po meni licno, sve sto je do oko 5` je super, preko toga je vec veliko i glomazno.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mighty re 15.10.2014. 10:18 #567529

broj poruka: 1670
Ja sam sa SGS2 koji je 4.3 prešao na Nexus 5 i meni on daleko više prija, 5` ekran je odlična veličina, makar za moju šaku.

S druge strane N6 sa 5.9 je phablet i nešto mi ne deluje previše interesantan za prelazak sa N5, sistem nije previše unapređen, a jako sam zadovoljan sa tim kako n5 radi.

Mnogo me više zanima novi Nexus 9 tablet, nadam se da će danas konačno biti predstavljen, ako su glasine tačne.

-
i3-4150@Raijintek Zelos, GA-B85N,Corsair 2*8GB DDR3-1600,
PC 7770 GHz Ed. Samsung 840 EVO 250GB, Toshiba 500GB
CM Elite 110, Enermax Revolution Xt 730W, LG IPS277L-BN
Marantz SR3001+MA BR5+Sony DS6500

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs