iPhone u VIP-u! IZVINITE ALI NE VALJAJU VAM SERIJSKI BROJEVI.....
STRANA 1 OD 2
-ShonE-
iPhone u VIP-u! IZVINITE ALI NE VALJAJU VAM SERIJSKI BROJEVI.....
30.10.2014. 17:08
T59418
status: user broj poruka: 3529
O majko mila! Ovo je strasno! Kakva nam je ova drzava, pa ja ne znam da li moze providnije od ovoga da bude, koje namestanje trzista, prosto da covek ne poveruje!
``...obavešteni smo da RATEL-ova Potvrda o usaglašenosti iPhone za tržište Srbije zahteva da uređaji imaju određeni serijski broj, što nas dovodi u poziciju da na dan planiranog početka prodaje moramo da vratimo ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom Evropske unije i zamenimo ih onima sa zahtevanim serijskim brojevima.``
Izmedju ostalog i ovo je jos jedan dokaz,zasto je covek ovca ako ista kupi kod zvanicnih distributera,bar u nasoj Srbiji. Mogu da mi daju i 100 godina garancije,kod nasih mobilnih operatera uzimam samo karticu i to klasnicu,post paid,nikakav paket.
Mene ovo ne cudi ni malo. Prvo u telenoru traze 650 eura za telefon na ugovor i to 16GB . Sad znamo da operatori nemaju veze sa cenom vec drzava koja namece (citaj reket) razne dozvole itd.
Kako nekome ne odgovara da krene iphone pa to je strasno. Razumem da je konkurecija u pitanju ali ovo je strasno.....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
svoj sledeci iPhone cu svaki put kupiti za kes, kupovina kod operatera kod nas je cisto bacanje para... da smo normalna drzava pa da bude kao na zapadu, da platis manje a ne vise 50%...
u Telenoru iPhone 6 PLus 16Gb ispada 200k dinara (1700e), a od 128Gb 220k (1850e)..
za te pare kupim tri u Americi i dodjem ovde, preprodam i dobar sam koliko..?
jedini spas bi bila oficijalna Apple radnja koja ima evropske cene ali za tako nesto je mala mogucnost jer ce se uvek naci neko da se ugradi..
banana je banana!
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
:: ma koji bre Vip.. :: :: svoj sledeci iPhone cu svaki put kupiti za kes, kupovina kod operatera kod nas je cisto bacanje para... da smo normalna drzava pa da bude kao na zapadu, da platis manje a ne vise 50%... :: :: u Telenoru iPhone 6 PLus 16Gb ispada 200k dinara (1700e), a od 128Gb 220k (1850e). :: :: za te pare kupim tri u Americi i dodjem ovde, preprodam i dobar sam koliko..? :: :: jedini spas bi bila oficijalna Apple radnja koja ima evropske cene ali za tako nesto je mala mogucnost jer ce se uvek naci neko da se ugradi.. :: :: banana je banana :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Vidim da dosta Vas pljuje na domace operatere, i kako ne bi kupili kod njih telefon u zivotu na paket.
Sto se tice iPhone-a, da je skup jeste, i to preskup, ali da imaju i dobre ponude za telefone u paketu, ima i toga. Ja svoja poslednja 3 telefona sam uzimao na paket i zadovoljan sam, ustedeo sam dosta, a pretplatu koju stalno uzimam, uglavnom mi odgovara ona 1500-2000din. mesecno, zadovoljava moje potrebe za trosak minuta, interneta itd..., i na tu pretplatu lepo uzmem neki fon od 200+ eur, i ja zadovoljan, ustedim poprilicno umesto da isti takav fon uzimam nov u radnji. Racunica je krajnje prosta.
Generalno Telenor dere sa cenama iPhone-a, videcemo Telekom i Vip.
Ovaj gospodin sada moze da zahvati sa gomile pes ses komada, da ih spoji i gurne sebi u svoj kapitalisticki anus. Telefon igracka 650 evra? Samo ako mi je plata 3000 evra.
pa nisu nikakvi specijalni brojevi u pitanju, vec je u pitanju monopol , lelekom za koji sat pocinje jedini i prvi prodaju jabukovace na domacem trzistu , iste te jabukovace koje ima i VIP !!!
ali je to u agendi pripreme lelkoma za prodaju i malo podizanje rejtinga da se monopolisticka mlada dobro uda za koji mesec.
:: Ovaj gospodin sada moze da zahvati sa gomile pes ses komada, da ih spoji i gurne sebi u svoj kapitalisticki anus :: Telefon igracka 650 evra? Samo ako mi je plata 3000 evra :: :: I kakvi su to specijalni brojevi na kraju :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
za 0 dolara, placa 30 dolara mesecno (sto je placao i bez ajfona dok je furao htc) ima neogranicen sms, 3000 min i net nenormalan ~110mbps :) serem se u vip i mts i telenor
TI BI SE IZGUBIO NA PARKINGU SRUCINSKOG AERODORMA I NIKAD POMENUTU AMERIKU NE BI VIDEO !!!
HE, CUJ TI NJEGA... AMERIKA!!!
Mani se ti iPhone-a nego dodaj jos ferdzin znak na taj avatar i onda se zavali u fotelju i uzivaj u trilingu koji ti odgovara perosnalitiju...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: ma koji bre Vip.. :: :: svoj sledeci iPhone cu svaki put kupiti za kes, kupovina kod operatera kod nas je cisto bacanje para... da smo normalna drzava pa da bude kao na zapadu, da platis manje a ne vise 50%... :: :: u Telenoru iPhone 6 PLus 16Gb ispada 200k dinara (1700e), a od 128Gb 220k (1850e). :: :: za te pare kupim tri u Americi i dodjem ovde, preprodam i dobar sam koliko..? :: :: jedini spas bi bila oficijalna Apple radnja koja ima evropske cene ali za tako nesto je mala mogucnost jer ce se uvek naci neko da se ugradi.. :: :: banana je banana :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Ne kapiramo se, evo kako moze da se prodje jeftinije, kada sam pocetkom godine potpisivao novi ugovor, uzeo sam lepo Nexus 5 za 20 000din., a fon je tada bio poprilicno vise od te cifre u slobodnoj prodaji, i kako sad nije fon jeftiniji preko pretplate.
Poenta je da bi ja pretplatu placao pa placao, bez obzira uzeo ja fon ili ne, fon je tu samo jedan plus, naravno ako je, kao u ovom slucaju, povoljniji, isplati se i te kako. iPhone je, ponovicu jos jednom, precenjen, preskup, nalupali su cenu ko nenormalni!
:: to stoji brate, ali opet da su telefoni jeftiniji preko pretplate, uzeo bi tu istu pretplatu i telefon vredan 500e i bio zadovoljan. :: :: MTS :: iPhone 6 Plus 16Gb - za 1 dinar i mesecna pretplata 7.6k, najveca. :: iPhone 6 Plus 128Gb - pretplata plus 41k.. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
Iphone je institucija za telefone to sto kod nas kosta toliko govori o mentalitetu naseg naroda.Samsung galaxy s5 u holandiji uz paket od 20 eura kosta 300 eura kod nas 600 pametnom dosta
kako god nek je on stigo a cene ce obarati samo tako inace good bye kao sa Pizza Hatom ..
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Kod nas Galaxy S5, uz paket od 17.56eur mesecno, kosta oko 405eur. Dakle nije 600.
Moras da shvatis da smo mi posebno trziste i kod nas je oduvek sve tako bilo, broj korisnika, konkurencija itd..., ima tu dosta faktora koji diktiraju cenu.
:: Iphone je institucija za telefone to sto kod nas kosta toliko govori o mentalitetu naseg naroda.Samsung galaxy s5 u holandiji uz paket od 20 eura kosta 300 eura kod nas 600 pametnom dost :: :: kako god nek je on stigo a cene ce obarati samo tako inace good bye kao sa Pizza Hatom . :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Koji je ovo trash od telefona nebih za njega dao ni dinar :: :: Uz prenesi i surfuj m paket u Telenoru kosta 80000 din. :: :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: Mikishon :: :: :: ::
530 eura greska moja kako god u inostranstvu duplo manje pritom paketi 10X bolji samo lose imam da kazem o nasim operaterima. Samo da stave ovu nesrecnu zemlju na listu za app store i pravac madjarska po aparat
:: Kod nas Galaxy S5, uz paket od 17.56eur mesecno, kosta oko 405eur. Dakle nije 600 :: :: Moras da shvatis da smo mi posebno trziste i kod nas je oduvek sve tako bilo, broj korisnika, konkurencija itd..., ima tu dosta faktora koji diktiraju cenu :: :: :: Iphone je institucija za telefone to sto kod nas kosta toliko govori o mentalitetu naseg naroda.Samsung galaxy s5 u holandiji uz paket od 20 eura kosta 300 eura kod nas 600 pametnom dost :: :: :: :: kako god nek je on stigo a cene ce obarati samo tako inace good bye kao sa Pizza Hatom . :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Koji je ovo trash od telefona nebih za njega dao ni dinar :: :: :: Uz prenesi i surfuj m paket u Telenoru kosta 80000 din. :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: :: :: Mikishon :: :: :: :: :: ::
I want you to imagine all these prisoners in an underground den (apple users). They have been there since birth and they are all lined up beside one another. They are chained at the neck, they are chained at the feet, and they are chained at the hands to one another, and they all stand in an even line. They can sit, they can stand, they can turn their head each way, they can take a step this way, and a step that way but that is the extend of it.
I want you to imagine that they had never ever laid eyes on a human life because of the cave is dark, they cannot see one another. In front of all of them there is a big wall from which shadows are moving back and forth. From these shadows there are voices coming as though they are coming right from the shadows directly to the prisoners in this underground den. The shadows and the voices are coming from one area of the den. Way back behind these prisoners, there are people walking back and forth unaware of the prisoners further in the den. What they are, are people coming in from the ocean going up through a cave, carrying treasures from their ships that they took at sea. And as they walk, they walk by a flaming fire, and as they do, their shadows bounce off the wall of the den, and come back at the prisoners who are staring at the wall. And as they speak their voices travel, and they echo from the wall, so it would appear that the voices and shadows on the wall of the den to the prisoners is real. They have no knowledge on what’s going on at the back.
I want you to imagine that one day, the chains break away from the one prisoner standing at the end of this line. I want you to picture that. He is standing here and the shackles fall from the prisoner. As they fall from him he looks and he sees a light coming down from the surface of the den, coming out in a shape of an elbow directly in the area he is looking. This prisoner spots the light and begins to move in that direction. As he gets close to the light, he puts his head into that elbow, and he looks up, and he experiences the entire spectrum of light to the point that it almost blinds him, it’s overwhelming. But again being genetically structured to continue to move in direction of the light, he begins to climb. And don’t you think as he begins to climb he is going to feel some fear? And as he reaches the surface he looks and he sees the sky, some clouds, the trees, and all that nature has to offer, don’t you think that he would now be in the `state of aaaa`?
Do you think now, that what he once thought was real is not necessarily real, that maybe there was something beyond the light? And as he begins to walk around he comes to a little lake, and he looks in and he sees an image, and he begins to run from the image. Wasn’t he looking at an image of self? And as he backtracks he stands at the den, and he can hear the prisoners yell: “Return we’ll offer you rewards to tell us what you’ve found beyond the den”. Do you think he’d care for such honors? And if he did go down and tell them what he found, do you think that they would believe him? And if he did go back down and he walked up, wouldn’t they say: “Aaaa, you see, up he went, down he came, isn’t it better not to ascend at all”?
You see, the real danger is you will never get from the underground den or escape from a prison unless you recognize you are in one.
p.s. Kako se ono veli, long story short, zaobiđite dotični APPLE u najširem mogućem luku. A ako se dvoumite, pročitajte detaljnije gore navedeni tekst… ________________________ Fiat justitia ruat caelum
U vip-u je definitivno jeftinije, ona cena od 405e je iz vip-a.
:: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_S :: :: prenesi XL pake :: :: 530 eura greska moja kako god u inostranstvu duplo manje pritom paketi 10X bolj :: samo lose imam da kazem o nasim operaterima :: Samo da stave ovu nesrecnu zemlju na listu za app store i pravac madjarska po apara :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Kod nas Galaxy S5, uz paket od 17.56eur mesecno, kosta oko 405eur. Dakle nije 600 :: :: :: :: Moras da shvatis da smo mi posebno trziste i kod nas je oduvek sve tako bilo, broj korisnika, konkurencija itd..., ima tu dosta faktora koji diktiraju cenu :: :: :: :: :: Iphone je institucija za telefone to sto kod nas kosta toliko govori o mentalitetu naseg naroda.Samsung galaxy s5 u holandiji uz paket od 20 eura kosta 300 eura kod nas 600 pametnom dost :: :: :: :: :: :: kako god nek je on stigo a cene ce obarati samo tako inace good bye kao sa Pizza Hatom . :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koji je ovo trash od telefona nebih za njega dao ni dinar :: :: :: :: Uz prenesi i surfuj m paket u Telenoru kosta 80000 din. :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: :: :: :: :: Mikishon :: :: :: :: :: :: :: ::
i to je previse jer nov kosta 490 eura bez ugovora u inostranstvu na ugovor kapiram 200
:: U vip-u je definitivno jeftinije, ona cena od 405e je iz vip-a :: :: :: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Samsung/Galaxy_S :: :: :: :: prenesi XL pake :: :: :: :: 530 eura greska moja kako god u inostranstvu duplo manje pritom paketi 10X bolj :: :: samo lose imam da kazem o nasim operaterima :: :: Samo da stave ovu nesrecnu zemlju na listu za app store i pravac madjarska po apara :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Kod nas Galaxy S5, uz paket od 17.56eur mesecno, kosta oko 405eur. Dakle nije 600 :: :: :: :: :: :: Moras da shvatis da smo mi posebno trziste i kod nas je oduvek sve tako bilo, broj korisnika, konkurencija itd..., ima tu dosta faktora koji diktiraju cenu :: :: :: :: :: :: :: Iphone je institucija za telefone to sto kod nas kosta toliko govori o mentalitetu naseg naroda.Samsung galaxy s5 u holandiji uz paket od 20 eura kosta 300 eura kod nas 600 pametnom dost :: :: :: :: :: :: :: :: kako god nek je on stigo a cene ce obarati samo tako inace good bye kao sa Pizza Hatom . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koji je ovo trash od telefona nebih za njega dao ni dinar :: :: :: :: :: Uz prenesi i surfuj m paket u Telenoru kosta 80000 din. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mikishon :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.