Poz ljudi, iphone 6 kupljen u Nemackoj i na O2 mrezi posle update-a na 8.1 nemam qiuck answer u notifikacijama kao ni audio snimanje u sms porukama na ono povlacenje preko ikone. Tel sam kupio i odmah update odradio.Nznm kako je bilo pre update-a. Poz i hvala.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
mreza nema veze koja je, to ne utice na update iOS-a..
kada si ga kupio imao si vrv iOS 8, i problem koji imas je cudne prirode, nisam do sada video da jednostavno feature ne postoji.. u guzvi sam sada da cackam po netu, proguglaj, vidi da ili postoji slicnih problema.. ocigledno je greska u update-u ili mozda taj feature trazi dodatnu opciju ukljucenja ili tako nesto..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Imam iPhone 5, pa planiram da ga zamenim sa iPhone 6, samo mislim da uzmem model od 4.7`... Ovaj `Plus` mi deluje preveliko... Nisam ga drzao u ruci, ali sam imao prilike da radim na Note 2 koji je isto 5.5`... Preglednost je ok zaista, ali mobilnost, osecaj kada se drzi uvetu mi nije odgovarao... Kao da sam stavio tablet na uvo... Mozda je to, za sada, samo prevelik prelezak sto se tice dijagonale...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
pazi, ja sam presao sa iphone 4s od 3.5 ` na oneplus one od 5.5 ` i vec sam se navikao, tako da mi je ovaj juce iphone od 4.7` delovao bas malo ali sa druge strane mozda ipak primereniji za vecinu ljudi jer ja imam 2m/125kg pa mi je taman 5.5`
Ja sam hteo Lumiu 930 ali sam odlucio da sacekam iphone jer sam vec imao lumiu 720 i zadovoljniji sam bio nego sa predhodnim androidima sto se tice brzine i stabilnosti.Sad sto windows nema sve aplikacije to je drugo ali i to se popravlja velikom brzinom.
E sad Iphone sam uzeo jer nisam jos imao iOS pa sam hteo da probam i prezadovoljan sam za sada.
Uzeo sam 4,7 incha i odlicno lezi u ruci s tim sto jos nisam uzeo maskua bez maske je skoro pa kao sapun u ruci, svakog trena moze da ispadne.
Brz je i nisam koristio do sada brzi telefon a probao sam i LG G3 odlican ekran i Htc one m8 i Z3 i S5 ali nista nije ni blizu po fluidnosti.
Imam ga tek tri dana i za sada samo reci hvale imam za njega.Pozdrav.
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Samo zato sto na 4s ne radi Handof. Medjutim, odustao sam , sacekacu sledeci model. Radio sam JB na tri 6 i jednom 6 Plus, sve je savrseno, telefoni su bez greske. Po meni 6 je najlepsi telefon na trzistu, i najlepsi telefon koji sam video, ali eto, ja sam se zalepio za taj 6 Plus, bez ikakvog realnog razloga, tako da ako mi ispadne negde povoljno, kupicu ga sigurno. Ukoliko ne, sacekacu mart 2015 i 6 Plus S ili kako ga vec budu nazvali. Da, zestoka mana mu je Power dugme sa strane. Nikako nisam mogao da se naviknem... Uzas! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Nisam znao da vec u martu izbacuju nove modele... Prerano mi je to nekako...
Koji jailbreak si radio? Nisam nesto ni pratio desavanja oko toga... Je l` evasion pravio jailbreak ili onaj Pangu (ili kako vec)?
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
:: Samo zato sto na 4s ne radi Handof. Medjutim, odustao sam , sacekacu sledeci model :: Radio sam JB na tri 6 i jednom 6 Plus, sve je savrseno, telefoni su bez greske. Po meni 6 je najlepsi telefon na trzistu, i najlepsi telefon koji sam video, ali eto, ja sam se zalepio za taj 6 Plus, bez ikakvog realnog razloga, tako da ako mi ispadne negde povoljno, kupicu ga sigurno. Ukoliko ne, sacekacu mart 2015 i 6 Plus S ili kako ga vec budu nazvali :: Da, zestoka mana mu je Power dugme sa strane. Nikako nisam mogao da se naviknem... Uzas :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: Intel Celeron G182 :: Asus B85M- :: 2GB Kingston 1333MH :: 250G :: IGMax 500 :: :: ::
Iphone se izbacuje 2x godisnje. U septembru novi model a u martu s revizija. Radi se sa Pangu, trenutno aktuelna verzija 1.2.1 Nisam pisao o tome, jer do verzije 1.2 nije bio kompletan proizvod, vec je bilo suvise bagova i dosta toga je moralo da se uradi rucno. Konacno je sa 1.2.1 verzijom sve ispeglano, pa se moze bezbedno odraditi. Inace, na putu je iOS 8.1.1, vec je u poodmakloj beta fazi, u kom su pecovali rupe za JB, tako da ko hoce JB , sada je krajnje vreme da to odradi. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.