Zanima me misljenje ljudi koji imaju ovaj telefon, ili bili u kontaktu sa njime, kako su zadovoljni da li ima neki bolji izbor u cenovnom rangu od oko 400e?
Na netu vidim samo pozitivne komentare...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
...imam ja tel, ako budes uzimao fon, obavezno uzimaj verziju sa 32GB/3GB RAMa jer je to novi telefon, onaj sa 16GB/2GB RAMa je G2 OC sa sitnim izmenama.
Jedina stvar koja je downgrade sa G2 konkretno je opcije na kameri. Nema onih efekata i nema pracenje tacke koju mu odredis da samo nju gleda... a mozda ja nisam to provalio jos :)
Sve ostalo je extra, uskoro stize 5.x.x verzija OSa pa cemo videti kako ce tad sljakati. Baterija mi drzi odprilike 2 dana uz redovno cvakanje (viber, pozivi i dosta neta - telenor mreza)
Dobar telefoncic nema sta... ja sam zadovoljan sa njim...
Odgledaj pokoji review na netu...
Pozz...
mozda note 3, sto se tice koriscenja jednom rukom moze one hand mode, ima ga devojka, ja sam ga akao poprilicno, brz je, odlican ekran, e sad LG ono sto sam vidjao po netu kod G3 i ne dopada mi se je da mu bas fino opadaju performanse po zamaranju tj grejanju, par puta su provrteli antutu i rezultat je pao sa 40+ na 20 i nesto hiljada sto je po meni mana, olovcica mu je super stvar. Inace znam dosta ljudi koji imaju neke `budzetske` lg telefone koji bas puno zabadaju u smislu da im ne stizu poruke, da kada im zvoni telefon 2 sekunde je crn ekran itd, ne znam kako je sa ostalim proizvodjacima...surak ima note 3 neo i jako je zadovoljan ali opet on ima HD ekran i 8MP ali jako dobru bateriju i olovku sa 5.5` ekranom, o HTC-u ne znam nista, jedino ako se pojavi MEIZU MX4 koji je super jak fon sa sony -jevom 20MP kamerom mozes i to da vidis
Ja imam LG G3 onu verziju sa 3 GB rama i ono nekako meni je malo spor ko god uzme moj fon u ruke kaze da leti ali meni nije tako subjektivni osecaj ne znam zasto ali inace sve ostalo je super,mada da mogu da ponovo birma sta bi uzeo uzeo bi Sony Expiria Z3 ..
Meni je lizalica 5.0 zescei shit.Nemoj da ocekujes nista posebno.Cak i prica da baterija drzi duze sve laz.Samo sminka i to ruznija po meni.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: ...imam ja tel, ako budes uzimao fon, obavezno uzimaj verziju sa 32GB/3GB RAMa jer je to novi telefon, onaj sa 16GB/2GB RAMa je G2 OC sa sitnim izmenama :: :: Jedina stvar koja je downgrade sa G2 konkretno je opcije na kameri. Nema onih efekata i nema pracenje tacke koju mu odredis da samo nju gleda... a mozda ja nisam to provalio jos : :: :: Sve ostalo je extra, uskoro stize 5.x.x verzija OSa pa cemo videti kako ce tad sljakati :: Baterija mi drzi odprilike 2 dana uz redovno cvakanje (viber, pozivi i dosta neta - telenor mreza :: :: Dobar telefoncic nema sta... ja sam zadovoljan sa njim.. :: :: Odgledaj pokoji review na netu.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
LG G3 je shiny plastikaner. Imao sam ga nedelju dana i nisam mogao više da izdržim. Kliza u ruci neprestano, ekran je mega nepotrebne rezolucije jer vizuelne razlike izmedju 400 ppi i 500 ppi nema, a povrh toga Snapdragon 801 procesor nije dovoljan da izgura tu rezoluciju u igrama i zahtevnijim aplikacijama. To jedino fluidno može Snapdragon 805.
U tom rangu oko 400 evra bih pre uzeo Xperiu Z3 ili HTC One M8. Po svemu su bolji izbor od G3.
Pa meni kada stisnem nesto da otovorim prodje sekunda ali meni to izgleda ko vecnost... U jednoj igrici kada se palila uvek je kocio valjda dok se ona neucita sto me je malo zacudilo inace druge aplikacije sve ok. Ostale Aplikacije su ok ,ali recimo kada u ruke uzmem G2 imam osecaj ko da je cvrsci telefon i nekako mi je bolji i brzi od mog G3 takav mi je osecaj. Mada i ja bi ti proporucio Z3 zbog dizajna jer je ko mali tenk sto se tice maske.
I baterija nesto mi bas nije jasna sada malo manje traje kada sam ga kupio trajala je do dan i po dva a sada od recimo 9 ujutru do 8 uvece mi ostane izmedju 20-30% da li ga vise koristim nego prosli put pa ne bas po mom misljenu tako da ne znam sta se desava. Ako te jos nesto interesuje pitaj.
:: Hvala svima na dosadasnjim odgovorima... :: :: @zerocool55 Sta konkretno mislis pod sporim? Otvaranje aplikacija, rad u istim :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.1 :: :: ::
Prema svemu sto sam procitao i ovde i na netu generalno, plasi me izjava ogromnog broja ljudi koji su sa iPhone-a presli na Android telefone i rekli da su se za*ebali i da se vracaju na iPhone.
Imam iPhone 5. Hteo sam da uzmem telefon sa vecim ekranom, ali mi je trenutna doplata za iPhone 6 od 350 eura velika, a rekoh da malo i promenim sistem, da vidim kako se ponasaju ti Androidi jer vec cetiri godine od kada koristim iPhone (3GS pa 5) ni ne pratim trziste telefona uopste...
Vidim da svakom od ovih flagship-ova iz Andoid porodice nesto fali, da performanse padaju dosta nakon dugog rada, zagrevanja, narocito nakon par meseci rada kada se generalno ceo sistem uspori, a kvalitet izrade ocajan...
LG G3 mi je izgledao ok i za cenu od 390e mozda i nije bila losa kupovina jer bih doplatio nekih 90e nakon prodaje svog iPhone-a. Za ovaj M8 i Z3 vec treba da doplatim i po 170e, a za M8 sam gledao testove protiv G3 i kamera na M8 je ocaj zivi. G3 vidim na netu po testovima da je zaista @zerocool55 upravu i da postoji poprilicno cekanje prilikom otvaranja aplikacija, dok je recimo kod M8 to dosta brze... G3 mi je bio jako interesantan i zbog cinjenice da je dijagonala zaista velika, ali je telefon zapravo `ceo u ekranu` jer ima jako malo plastike oko njega... Po meni extra potez LG-a...
Ako vec treba da doplacujem vise od 170e nakon prodaje ovog iPhone-a, pre bih sacekao da se jos malo `stabilizuje` cena iPhone 6-ce i da uzmem proverenu stvar. ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
Pa znas kako i ja sam hteo da uzmem u jednom trenutku 4s da vidim i da malo zagazim u svet IOS-a jer je mogoa da se nadje otkljucan na sve mreze za 200 eura ali Apple mi je rekao no no kada su izbacili IOS 8.Pa sam odustao jer su rekli da IOS 8 na 4s radi ocajno i da su namernon to uradili da bi se 5 i 6 prodavale vise. Ima toga i na androidu ali ja sam na njega navikao i jako bi ga tesko menjao za Ipone ili bolje receno nikada. :: Hvala svima na odgovorima :: :: Prema svemu sto sam procitao i ovde i na netu generalno, plasi me izjava ogromnog broja ljudi koji su sa iPhone-a presli na Android telefone i rekli da su se za*ebali i da se vracaju na iPhone :: :: Imam iPhone 5. Hteo sam da uzmem telefon sa vecim ekranom, ali mi je trenutna doplata za iPhone 6 od 350 eura velika, a rekoh da malo i promenim sistem, da vidim kako se ponasaju ti Androidi jer vec cetiri godine od kada koristim iPhone (3GS pa 5) ni ne pratim trziste telefona uopste.. :: :: Vidim da svakom od ovih flagship-ova iz Andoid porodice nesto fali, da performanse padaju dosta nakon dugog rada, zagrevanja, narocito nakon par meseci rada kada se generalno ceo sistem uspori, a kvalitet izrade ocajan.. :: :: LG G3 mi je izgledao ok i za cenu od 390e mozda i nije bila losa kupovina jer bih doplatio nekih 90e nakon prodaje svog iPhone-a. Za ovaj M8 i Z3 vec treba da doplatim i po 170e, a za M8 sam gledao testove protiv G3 i kamera na M8 je ocaj zivi. G3 vidim na netu po testovima da je zaista @zerocool55 upravu i da postoji poprilicno cekanje prilikom otvaranja aplikacija, dok je recimo kod M8 to dosta brze... G3 mi je bio jako interesantan i zbog cinjenice da je dijagonala zaista velika, ali je telefon zapravo `ceo u ekranu` jer ima jako malo plastike oko njega... Po meni extra potez LG-a.. :: :: Ako vec treba da doplacujem vise od 170e nakon prodaje ovog iPhone-a, pre bih sacekao da se jos malo `stabilizuje` cena iPhone 6-ce i da uzmem proverenu stvar :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.1 :: :: ::
@zerocool55 Da, kada je izasao iOS 8, slabije je radio na iPhone 4s... Jednostavno to je telefon iz 2011.-te godine i malo ga je pregazilo vreme u ovako rapidnom razvoju mobilne industrije... Mada, sada sa izlaskom iOS 8.1.1 navedeno je da je dosta radjeno na performansama novog iOS na 4S-u...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10
Evo da kazem sta sam na kraju uradio... Imao sam prilike da radim i na LG G3, slicnim flagshipovima drugih proizvodjaca i na iPhone-u i definitivno iPhone jeste jako kvalitetno odradjen, sistem radi fantasticno glatko i generalno za mene jeste najbolji telefon, ali oko 50% veca cena u odnosu na LG G3, M8, Z3 ipak mislim da nije opravdana.
Na kraju sam se odlucio za LG G3 32GB i za sada sam jako zadovoljan telefonom u svakom smislu. Videcemo kako ce raditi LolliPop. Kazu da tokom testiranja ovaj lag koji se povremeno javi, uopste nisu primecivali i da Android 5.0 jos lepse radi iako ima daleko vise animacija za svaku mogucu radnju u sistemu.
Pozdrav!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.1
Imam jedno pitanjce vezano za svoj LG G3 32GB koji sam nedavno uzeo.
Vidim da su korisnici u nekim zemljama vec dobili upgrade na Android 5.0 LolliPop. Prilikom provere software-a na svom telefonu naisao sam na informaciju da je u pitanju SEA verzija, na osnovu verzije software-a:
V10k-SEA-XX
Model number je LG-D855. Verzija Android-a je 4.4.2.
Koliko sam video to SEA je skraceno od `South East Asian`, pa me zanima koja je razlika ovog modela u odnosu na evropske modele. Da li postoje neka ogranicenja, neke stvari koje necu biti u prilici da koristim itd. Verujem da ce uskoro stici i za ovaj model upgrade na LolliPop, ali ako je samo u tome razlika kada cu primati update-ove onda nema veze.
Inace telefon sam kupio nov kod nas u radnji, sa sve garancijom. Da li je ok sto sam dobio SEA model?
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.1
Ako ocekujes neki bum od 5.0 Lolipop grdno se varas.
Ja sam ga koristio 2 dana na nexus 4i odmah zamenio starim 4.4.4
Aplikacija za kameru je ocajna, a da ne pricamo sto pravi losije slike i slabije okida (narocito se vidi razlika za prednju kameru)
Sam softver zahteva jaci hardware, kao sto se i da pretpostaviti. A i same boje koje vladaju su smor, imenik i jos par aplikacija podsecaju na windows phone.
Da bi odabrao zeljeni wifi signal moras da ulazis ovog puta u setting, takodje je i mng nejasna precica za smanjivanje zvuka i vibracije. Mnogo toga su dobrog izostavili...
Dobro pogledaj pre nego sto odradis upgrade. Cudno je da za G3 jos nema, posto za nexus je izasao jos pre par nedelja.
@Plamen Hvala na odgovoru. Za LolliPop cu prvo da vidim sta kazu ljudi pre nego ga update-ujem na svom telefonu, mada sa ovim pre-release verzijma vidim da su ljudi zadovoljni.
Ono sto mene vise zanima je pitanje oko SEA modela umesto evropskog iz prethodnog posta!
Hvala!
Za sve one koji nisu razumeli pitanje evo jos jednom posta jer polako pada iza ovih odgovora... :)
` Imam jedno pitanjce vezano za svoj LG G3 32GB koji sam nedavno uzeo.
Vidim da su korisnici u nekim zemljama vec dobili upgrade na Android 5.0 LolliPop. Prilikom provere software-a na svom telefonu naisao sam na informaciju da je u pitanju SEA verzija, na osnovu verzije software-a:
V10k-SEA-XX
Model number je LG-D855. Verzija Android-a je 4.4.2.
Koliko sam video to SEA je skraceno od `South East Asian`, pa me zanima koja je razlika ovog modela u odnosu na evropske modele. Da li postoje neka ogranicenja, neke stvari koje necu biti u prilici da koristim itd. Verujem da ce uskoro stici i za ovaj model upgrade na LolliPop, ali ako je samo u tome razlika kada cu primati update-ove onda nema veze.
Inace telefon sam kupio nov kod nas u radnji, sa sve garancijom. Da li je ok sto sam dobio SEA model?
Hvala! `
Dakle, kupio sam LG G3 32GB, prezadovoljan sam telefonom, da li cu prelaziti na LolliPop videcu kada cujem utiske drugih ljudi... Ono sto mene najvise zanima je podvuceno u navodnicima... :)
Hvala! :)
Kao sto se vidi iz prethodnih postova, posedujem LG G3 32GB, model sa verzijom software-a:
V20c-SEA-XX, sto znaci da je model za `South East Asian` trziste.
Ono sto mene zanima je da li i ovaj model za SEA trziste podrzava 4G mrezni standard i da li ce to funkcionisati kako treba ovde u Srbiji. Telefon je sim-free, a inace sam na Telenor mrezi. Vidim da krecu sa 4G pa me ovo zanima...
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.2
I mene to isto zanima ali sto onda neodes do Telenora i uzmes karticu i lepo ne proveris? Zar to nije najednostavnije?
:: Kao sto se vidi iz prethodnih postova, posedujem LG G3 32GB, model sa verzijom software-a :: :: V20c-SEA-XX, sto znaci da je model za `South East Asian` trziste :: :: Ono sto mene zanima je da li i ovaj model za SEA trziste podrzava 4G mrezni standard i da li ce to funkcionisati kako treba ovde u Srbiji. Telefon je sim-free, a inace sam na Telenor mrezi. Vidim da krecu sa 4G pa me ovo zanima.. :: :: Hvala :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: ::
pa da ne otvaram novu temu posto je iovako nepregledan forum :D Ako smem da se nadovezem naravno :D
Dvoumim se izmedju G3 i Nokia Lumia 930 Sta preporucujete?
Inace sam korisnik SGS2 i bio sam zadovoljan 3 godine ali vreme je za promene. Znam da MS gura nos u privatne stvari, ali svi vec guraju tako da mi vise pun k. toga imam Nokia 7110 ako necu da me prate i zaebavaju :D
Jedina mana je to sto ce moj cale preuzeti moj S2 pa necu imati vise otkljucan android kome sam radio sve i svasta (Igre me ne zanimaju, koristim ga iskljucivo za posao i za net, koji mora da radi perfektno)
Debelo se dvoumim izmedju dve platforme, sa dva veoma razlicita telefona, nazalost, nemam para za oba!!! xD
@Rynskelath Ja sam zadovoljan sa LG G3. Kada sam prelazio sa iPhone 5 na njega (hteo sam iPhone 6, ali su finansije bile mali problem) nagledao sam se raznih flagshipova raznih kompanija i testova na netu i ovako privatno ko je od drustva sta imao, po prodavnicama itd. i stvarno mi je bio najkompletniji.
Sto se tice Lumia i Windows Phone-a nista ne mogu da ti kazem jer ih nisam nikada ni razmatrao za kupovinu.
Kako god, ako ti treba nesto sto radi perfektno (kako si naveo :) ) onda posle 4 godine koriscenja iPhone-a (3GS i 5) i prelaska na Android platformu, mogu samo da potvrdim reci ljudi koji su to isto uradili, a to je - prelazak sa konja na magarca. Ako hoces perfekciju - iPhone.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.2
Odes do trafike kupis sok jedan odes u Usce lepo uzmes dva telefona i udri bato !!! .)
Inace sam prezadovoljan sa mojim G3 ali sa baterijom ne bas... Ali bilo koji fon da uzmes sto se tice pracenja naci ce oni tebe pa nakar ziveo i u sumi sa vukovima ako oce ne brini ti nista. A ako oces da telefon u sumi ti traje 6 dana kupi eksternu bateriju od 10500 mili ampera :)
:: pa da ne otvaram novu temu posto je iovako nepregledan forum : :: Ako smem da se nadovezem naravno : :: :: Dvoumim se izmedju G3 i Nokia Lumia 93 :: Sta preporucujete :: :: Inace sam korisnik SGS2 i bio sam zadovoljan 3 godine ali vreme je za promene :: Znam da MS gura nos u privatne stvari, ali svi vec guraju tako da mi vise pun k. tog :: imam Nokia 7110 ako necu da me prate i zaebavaju : :: :: Jedina mana je to sto ce moj cale preuzeti moj S2 pa necu imati vise otkljucan android kome sam radio sve i svasta (Igre me ne zanimaju, koristim ga iskljucivo za posao i za net, koji mora da radi perfektno :: :: Debelo se dvoumim izmedju dve platforme, sa dva veoma razlicita telefona, nazalost, nemam para za oba!!! x :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: ::
bas toliko za bacanje da kupim Iphone, a cale ima Iphone 3 koji cu ja da dobijem za sluzbeni telefon nakon sto mu predam S2 :D Npr. on nije zadovoljan iphone-om, zato sto sta god hoces, moras da platis... Meni nije problem, programa u ipmart shopu ima koliko hoces za sve i svasta :D
Moracu da probam oba telefona, pa da vidim, mada imam S2 pa znam kako radi android, a kolege na poslu imaju 730 (bar mislim) i 1520 nokiju, i kazu da radi super, zato i ne mogu da se odlucim :d Moracu da uzivo procenim oba telefona, ne vredi ovako definitivno :S
Imam Lumiu 930 i note3, 930 je super hardverski brz i sve to, ali problem sa WP je nedostatak aplikacija. Konkretno eto meni nije poslo za rukom da nadjem aplikaciju koja sa lokalog NASa moze da pusta(straming) mkv na WP bez prebacivanja na telefon, isto to za flac fajlove. Vizuelno Tiles na WP je puno lepsi od androida (mada to je subjektivno). Napatio sam se i dok sam pronasao DLNA podrsku...Mislim da je lumia 930 odlican telefon sa velikim nedostakom u polju aplikacija za WP.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.