Da li može neko da mi kaže od vas koji imate Nout 3 koliko vam se vremenski puni tel preko wall adaptera, meni se tel puni 4 sata. Org kabel mi je mačka igrizla tokom noći pa sam pre par meseci kupio navodno org a nije ni o od originala.
Manje od 4 sata sigurno, a mislim da kabel ima veze sa tim jer recimo kod devojke sam primetio da se sa kinezom duze puni ali ne note 3. Verujem da ovde ima strucnijih od mene koji ce moci da objasne i zasto je to tako, ako je tako. :)
Ma ne ljutim se, opušteno :) Instalirao sam galaxy charging lite i pokazuje mi references 1200 mA, Maximum 1800 mA Average 1200 mA. Do čega li je onda?
Ukapirao sam samo da sa kineskim punjacima puni sporije i losije...
npr. sa originalnim punjacem je punio krace i efikasnije (mogao sam da igram igrice, pisem poruke, ma sve kao da je na bateriji)
posto sam morao da promenim punjac, kupio `original` (kod kineza) :D e od tada mi se npr desavaju gluposti: - puni sporije (to sto ti kazes oko 3-4h) - kada je na punjacu, cak mi i obicno kucanje poruke predstavlja problem posto telefon toliko uspori da je to nemoguce, ponekad pomislim da vracam struju iz baterije u mrezu :D
Ništa onda jedino mi preostaje da kupim novi kabel jedino mi je org adapter a kabel nije uzeću novi kabl org od nedelje. Kada igram neku igricu moram da punim tel 2 3 puta tokom dana. I imam još jedno pitanje zašto mi sa 100% napunjenosti baterije baterija spadne na 80% tokom noći.Da li je to takođe zbog punjača, gledao sam šta mi najviše troši bateriju a to je osvetljenje ekrana 20 %.
:: Ništa onda jedino mi preostaje da kupim novi kabel jedino mi je org adapter a kabel nije uzeću novi kabl org od nedelje. Kada igram neku igricu moram da punim tel 2 3 puta tokom dana. I imam još jedno pitanje zašto mi sa 100% napunjenosti baterije baterija spadne na 80% tokom noći.Da li je to takođe zbog punjača, gledao sam šta mi najviše troši bateriju a to je osvetljenje ekrana 20 % :: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028 :: :: Mikishon :: ::
Ne držim ja nikad vaj faj ili mobile data upaljene tokom noći,mislio sam da je do osvetljenja ekrana ali nije. Npr napunim bateriju u 1h do ujutru u 9,10h padne sa 100 na 70,80%
A zašto se meni puni oko 3 ipo 4?Bio sam kupio navodno org ali kada sam ga uporedio sa originalom koji mi je došao uz tel nije isti jako teško ulazi kabl u telefon bukvalno moram da ga čupam. Platio sam ga 800din. Zvao sam Samsung Nokia shop u Delta sitiju i rekli su mi da kod njih košta 1600din i da je org. Najviše me nervira to što se sporo puni.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.