Istekao ugovor.. Hocu da uzmem telefon al ne mogu da se odlucim koji.. I sto ne uspevam da vidim celu ponudu telefona na njihovom sajtu..
Npr. ukucam lg nexus 5 Mts na google i on mi odma izbaci u kojim paketima mogu da ga uzmem.. A kad odem direktno na mts sajt i odem u mobilne telefone,tamo stoje 3 lg telefona i nema nexus-a..
Gde mogu da vidim sve telefone koje mts nudi? Uzimam uz paket Mix M.. Bacio sam oko na Samsung galaxy s3 Neo.. Ima li sta bolje u tom cenovnom rangu? budzet oko 12k da se doplati uz paket!
Mozes i ovako : https://webshop.telekom.rs/ ali koliko vidim ni ovde nema Nexusa. Sto se tice telefona, ako Nexus 5 postoji po toj ceni do koje bi isao, nemas sta da razmisljas onda. Samsung S3 Neo je jedina druga opcija, jer koliko sam uspeo da vidim svi telefoni sto i vrede nesto idu preko tvog budzeta koji bi izdvojio za doplatu.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Naisao sam na sajtu da je nexus 5 rasprodat.. Ali to sam naveo primer..Nemam sad kesa za nexusa,a i nije mogao uz moj paket..
imam 2 ugovora sad istice 1 a drugi za pola godine..Tako da sad planiram da uzmem neki telefon koji je solidan,a s3 neo mi se tako i cini..A kad bude drugi ugovor istekao da tada uzimam nesto stvarno dobro i nadam se da ce za 5-6 meseci pasti malo cena :)
Kad pogledam mts-ovu ponudu telefona mogu samo da se nasmejem, kao da je 61 godina, a kad udjem ovde u poslovnicu dodje mi da kukam, imaju tri neka prasnjava ZTE prcoljka u nekoj raspaloj staklenoj vitrini...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.