Potreban mi je program za gledanje snimka sa kamera video nadzora koji imam kuci...E sada na androidu mi je to radio Eagle eyes ali ne znam koji za Windovs 8.1?Unapred hvala....
Kad cike iz Microsofta kasne za novim tehnologijama, kao i obicno, vi koji kupujete to sto su nabudzili da bi usli na trziste, morate malo da se strpite...
A kada ne budete hteli da kupujete noviji sistem jer bam postojeci radi, dok za novi morate da kupite i novi telefon, oni ce vam ukinuti sve zivo kako bi vas ubedili da je ipak bolje da kupite novi.
WP treba ignoristati i pustiti M$ da konacno ide u vraziju mater sa svojim ucenama proizvodjaca hardvera da bi vama `bilo bolje`...
:: Kad cike iz Microsofta kasne za novim tehnologijama, kao i obicno, vi koji kupujete to sto su nabudzili da bi usli na trziste, morate malo da se strpite.. :: :: A kada ne budete hteli da kupujete noviji sistem jer bam postojeci radi, dok za novi morate da kupite i novi telefon, oni ce vam ukinuti sve zivo kako bi vas ubedili da je ipak bolje da kupite novi :: :: WP treba ignoristati i pustiti M$ da konacno ide u vraziju mater sa svojim ucenama proizvodjaca hardvera da bi vama `bilo bolje`.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.