Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
telenor-dodaj za sve mreze
STRANA 1 OD 1
time82 telenor-dodaj za sve mreze 30.11.2014. 16:45 T59719

status: user
broj poruka: 138
kod mene je trenutno 1000 minuta u mrezi,30 minuta za sve mreze,1000 poruka i valjda 150MB net-a.

e sad mene zanima kolika je brzina tog net-a? ranije je to bila ok brzina a sad je koliko sam uspeo da izmerim oko 128k iako nisam potrosio ni pola od tih 150MB sto je zaista mizerno ako je tako.
druga stvar koja me zanima jeste jel moguce nekao blokirati ono napadno reklamiranje telenora kad otvorim operu.krenem da otvaram neki sajt a ono iskoci facebook bla bla bla....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Re 30.11.2014. 18:53 #573141

broj poruka: 2788
Brzina tog interneta zavisi do kvaliteta signala. Njima je bolje da ti što pre potrošiš te mb da bi te `naterali` da uzmeš neki dodatak. Ne znam tačno koja je brzina, ali koliko se sećam kada sam proveravao brzinu da je bilo oko 14/3 download/upload.

Što se tiče reklama, jedino da uradiš root telefonu pa da instaliraš neki Ad Blocker.

duqp znam da na vipu 30.11.2014. 19:14 #573143

broj poruka: 3466

promocija vip za sve 500mb pegla full brzina jbg nisam merio ali je ok iako mi taj telefon sluzi samo za mejl i fb i za mesec dana ne potrosim ni 40mb :)
a drugar npr svakog dana sipa 150mb 3 ili 4 puta
i manijaci kurozderke na badoo :)

zerocool55 re 01.12.2014. 13:08 #573181

broj poruka: 1131
duqp

Imas u vipu onaj dodatak koji vazi do kraja ove godine u fazonu za 500 dinara mesecno na pre paidu imas 200 min ka svim mrezama ne znam koliko hiljada min u Vipu 5000 sms -a ka svim mrezama i 500 MB intermeta ..

time82:

Ako samo uzimas pre paid karticu zbog neta moja preporuka ti je net MTS prepaid jer platis 125 dinara 30 dana i imas 1GB neta.. Tako da ako ti je taj broj bitan samo ga prebacis na drugu mrezu jer sve je bolje od Telenora po mom misljenju.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs