Resetujem ja danas ovaj telefon, sve je radilo odlicno, nego pazario S3, pa, reko` da mi ovaj bude drugi... I resetujem ja to i poinstaliram programe tipa Viber, Whatsapp, iGO, Operu i apdejtujem tipa FB i slicno i rek`o da slikam nesto, kad ono: Sorry The application camera (process com.android.camera) has stopped working unexpectedly. Please try again. E sada, nemam vremena za sve ispocetka, gomila je podesavanja, pa cu ga hard resetovati samo ako iscrpim sve ostale mogucnosti. Zanimaju me dve stvari: Da li je neko imao slicno iskustvo i da li ga je resio? Video sam da postoji neki safe mod, da su ljudi ulazili i brisali aplikacije, testirali i da se desavalo da proradi, pa me zanima kako da udjem u njega. Probao sam ovako: http://www.mobiany.com/how-to-use-safe-mode-on-the-motorola-motoluxe-through-the-hardware-keys.html ali mi nije uspelo... Da li radim nesto pogresno? Hvala unapred...
Imam taj telefon i dugo sam pokusavao da resim taj problem jer stvarno volim taj fon. I na kraju jesam, ispostavilo se da taj telefon ima upravo taj problem sa kamerom, tj. vrlo je poznat, nesto se desi sa FLAT kablom koji se vidi kada se otvori i rasklopi tel. (morao sam da kupujem minijaturni torx srafciger u kelcu), otvoris ga, izvadis flat kabl i kada vracas pritisnes jako, i tako 2-3 puta, kada sam zatvorio tel., vise taj problem nisam imao. Malo je zajebancija, ali to je jedino resenje, ne gubi vreme na resetovanje i rutovanje itd. Jeste da je kamera krs, ali treba da radi..
Svakako treba da se rutuje zbog drugih stvari, mene to strasno mrzi..
:: Resetujem ja danas ovaj telefon, sve je radilo odlicno, nego pazario S3, pa, reko` da mi ovaj bude drugi... I resetujem ja to i poinstaliram programe tipa Viber, Whatsapp, iGO, Operu i apdejtujem tipa FB i slicno i rek`o da slikam nesto, kad ono: Sorry The application camera (process com.android.camera) has stopped working unexpectedly. Please try again. E sada, nemam vremena za sve ispocetka, gomila je podesavanja, pa cu ga hard resetovati samo ako iscrpim sve ostale mogucnosti. Zanimaju me dve stvari: Da li je neko imao slicno iskustvo i da li ga je resio? Video sam da postoji neki safe mod, da su ljudi ulazili i brisali aplikacije, testirali i da se desavalo da proradi, pa me zanima kako da udjem u njega. Probao sam ovako: http://www.mobiany.com/how-to-use-safe-mode-on-the-motorola-motoluxe-through-the-hardware-keys.html ali mi nije uspelo... Da li radim nesto pogresno? Hvala unapred...
Definitivno sam ustanovio da nije softver. Rootovao sam telefon, freezovao camera aplikaciju, instalirao druge, backupovao nandroid, peo firmware na 4.0.4, vracao... Sve svoje znanje, a dosta je veliko, koje se tice androida, upotrebio sam i nista... Neverovatno mi je sto mi je do hard reseta kamera radila najnormalnije, pa me je to navelo na softver... Sada ostaje otvaranje telefona. Jel mozes malo detaljnije da objasnis sta se radi sa flat kablom?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.