Skinuo image za 4.4.4 za google sajta, takodje i ADB tools, ubacio image u njegov folder kao sto pise.
Kada udjem u bootloader idem na `recovery` ispise mi `no command` i onda moram da drzim power+up volume i otvori mi menu gde imam: wipe cache, wipe data/factory reset, apple ADB, power off..
Odradim wipe cache i wipe data / factory reset. Nakon toga prikljucim fon na pc i pokrenem flash-all.bat i nista se ne desava. Ako se vratim u recovery menu i pokrenem flash-all.bat na racunaru mi ispise sledece:
I mene zanima, bas hocu da cujem razlog, jer znam nekoliko ljudi koji imaju nexus 5 i odusevljeni su sistemom, a i licno sam ga cackao i bas mi deluje skroz OK. ??
:: Samo jedno pitanje, zašto bi radio downgrade, jel ne radi telefon kako treba :: :: ::
Hm...meni na Nexus 4 radi odlicno 5.0...dok kolega na Nexus 5 ima dosta problema sa `lizalicom`... Probaj factory reset pre nego sto ga vrnes na kit kat
Problemi su generalno bili samo prvih nekoliko dana, jer neke od palikacija, poput recimo mx player-a nisu radile na 5.0, ali kroz nekoliko dana ljudi su izbacili update i sve sljaka kako treba, barem je to informacija od mog ortaka, koji inace ima nexus 5.
Slazem se, nek proba factory reset pre vracanja, ako vec ima problema kao sto kaze.
Ja sam odradio oficijalni OTA update na NEXUSU 5 i sve radi savrseno. NE znam gde imas prolem. Posle update-a uradi factory reset instaliraj od programa sta ti treba i ne bi trebalo da imas problema. 5.0 brze radi od 4.4.4. MAda je i 4.4.4 jako dobar. Na n5 radi odlicno mozda ti programi nisu kompatibilni sa 5.0?
:: Hocu da ubaci android 4.4.4 umesto 5.0. :: :: Pratio sam sledeca uputstva :: :: http://www.androidpit.com/how-to-downgrade-a-nexu :: :: Skinuo image za 4.4.4 za google sajta, takodje i ADB tools, ubacio image u njegov folder kao sto pise :: :: Kada udjem u bootloader idem na `recovery` ispise mi `no command` i onda moram da drzim power+up volume i otvori mi menu gde imam: wipe cache, wipe data/factory reset, apple ADB, power off. :: :: Odradim wipe cache i wipe data / factory reset. Nakon toga prikljucim fon na pc i pokrenem flash-all.bat i nista se ne desava. Ako se vratim u recovery menu i pokrenem flash-all.bat na racunaru mi ispise sledece :: :: http://s30.postimg.org/bk9mlqybl/Capture123.pn :: :: Sta znaci ovo : not supported for locked device :: :: Takodje sam i cekirao USB debugging ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.