Interesuje me sta mislite, da li je ovo za reklamaciju, sta bi mogli da urade u servisu po tom pitanju, telefon je star nepuna 3 meseca i iskreno mi nije do toga da ga nosim u ovlasceni servis da bi mi rekli da je to sasvim ok (iako po meni nije) ili eventualno da ga rasturaju i cerece i na kraju ga vrate jos u gorem stanju... U pitanju je Samsung SGH-G900F (Galaxy S5). Evo par fotki dole, gde se primecuje kako kamera i senzori ispod nisu bas upakovani kako treba...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Posle hvali koreance kako su kvalitetni :-P Salu na stranu, ali po meni samsung nikad nije izbacio uredjaj a da je kompletan :-) Sve sami poluporizvodi telefon u 2010+ da bude plastican a premium class... Ne pije vodu... S tog S1-2-3-4-5 smatram za low end telefone samo zbog jeftine zavrsne izrade, ovo upotpunjuje moje razmisljanje sada sam siguran da su tezak tres sto se tice kvaliteta.
Ako radi kako treba i pravi ok slike, ne bih ja tu nista dirao.
:: Posle hvali koreance kako su kvalitetni :-P Salu na stranu, ali po meni samsung nikad nije izbacio uredjaj a da je kompletan :-) Sve sami poluporizvodi telefon u 2010+ da bude plastican a premium class... Ne pije vodu... S tog S1-2-3-4-5 smatram za low end telefone samo zbog jeftine zavrsne izrade, ovo upotpunjuje moje razmisljanje sada sam siguran da su tezak tres sto se tice kvaliteta :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
salis se? :-) 500e telefon ja da gledam krivine ove , reklamirao bih ga dok ne dobijem telefon koji cuci kao bebina guza na nosu. ako takav ne postoji povracaj novca...
:: :: Ako radi kako treba i pravi ok slike, ne bih ja tu nista dirao :: :: :: Posle hvali koreance kako su kvalitetni :-P Salu na stranu, ali po meni samsung nikad nije izbacio uredjaj a da je kompletan :-) Sve sami poluporizvodi telefon u 2010+ da bude plastican a premium class... Ne pije vodu... S tog S1-2-3-4-5 smatram za low end telefone samo zbog jeftine zavrsne izrade, ovo upotpunjuje moje razmisljanje sada sam siguran da su tezak tres sto se tice kvaliteta :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: ::
Samsung je najgori proizvodjac telefona po kvalitetu izrade. Za tu plastiku ja licno nikada ne bih dao te pare. Naravno da reklamireas.
:: Interesuje me sta mislite, da li je ovo za reklamaciju, sta bi mogli da urade u servisu po tom pitanju, telefon je star nepuna 3 meseca i iskreno mi nije do toga da ga nosim u ovlasceni servis da bi mi rekli da je to sasvim ok (iako po meni nije) ili eventualno da ga rasturaju i cerece i na kraju ga vrate jos u gorem stanju.. :: U pitanju je Samsung SGH-G900F (Galaxy S5). Evo par fotki dole, gde se primecuje kako kamera i senzori ispod nisu bas upakovani kako treba.. :: :: http://imgur.com/a/n2jQ :: :: ::
U koliko se kladimo da je to klon? Na kupujem-prodajem, dilovali su
06.12.2014. 20:11
status: user broj poruka: 11012
ih po ceni od oko 100 jewra.
Odgovorno tvrdim: 3 (tri) Sljamsunga koja sam licno imao, jednog za drugim, zakljucno sa ovom veceri - Jet, S Advance i S2 Plus (bili) su BESPREKORNO ``finishirani``. Ali - BESPREKORNO. Ni JEDNE tackice na displeju, ni jedne ogrebotine na oblozi/kucistu, nijedne neravnine, razmaka medju povrsinama koje bi trebalo da se dodiruju/nalezu jedna na drugu.
A poznato vam je kako se `Ajd`fon 6 krivio u dzepovima, kako je cetvorka imala problema sa antenom itd., je li tako?
Samsung je u svemu bio los, sta god da je radio radio je polovicno i imao nedovrsene proizvode samo da bi izbacio prvi.
Ovo ti nece, nazalost, uvaziti za garanciju.
Jos jedan razlog zasto ne kupujem S iako su mi na oko bili lepi
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Od kada se prave stvari u Kini gotovo je nemoguce te Azijate skupiti da naprave besprekoran proizvod. Ja mislim da kada bi za njih radili da im zivoti zavise od toga da bi neka karika u lancu pukla sto musterije ne bi ni znale i odrazilo se na krajnji proizvod. Da li materijali tokom izlivanja nisu specifikacije postovane, ili kupljeno jeftinije, koriscena jeftinija farma, staklo od 2 proizvodjaca se gledalo koji ce da proizvede jeftinije. Da nije toga kompanije danas ne bi bile toliko bogate kao ASUS, Apple, Samsung, Acer, Lenovo, itd. To je C kvalitet a drze PC industriju kompletno. Ja mislim da USA jos jedino za vojsku se trudi da ispostuje specifikacije, mada i tamo uvoze od drugih proizvodjaca, da li su to sacmarice Binelli M104 ili pistolji Austriski ili deo od ovog i onog. Da se to ne radi kazem musterijama bi danas trajalo sve kao pre 30 god. Ali jednostavno to ne odgovara nikome od kompanija i one prave sa namerom da traje 12-24 meseca najdalje 36meseci. Posle toga sve izgleda raspad. Za 1000e koliko Apple trazi moguce je napraviti takav telefon kome ne da ne treba futrola nego bi mogao pod vodu, u pustinju, otporan na metke a ne da ga cuvas u torbici plisanoj, i sto se ne bi isplatilo na 10.000 komada isplatilo bi se kada se proizvede 100.000 komada ali kome bi odgovaralo to. Zato gledajte sta kupujete. Jel iphone 6 ima problem prilikom savijanja, boli te uvo zadrzis svoj 5s kome ne fali nista, sledeci put nece to napraviti. Nego te drustvo tera da imas sve i da prolazis kroz stres da li ce se falinka odraziti na tebe, za taj fenomen se nekada nije znalo.
Ruku na srce, imaju najbolje televizore u zadnjih par godina. Telefoni nažalost su im blagi užas, ne razumem kako neko može novac da preda za Galaxy S5 od kompletne plastike.
Tesko da imaju najbolje televizore. To sto je kod nas Samsung omasovljen to je druga prica. Uvek ce biti klasa ispod Sony kako god okrenes i kako god okrenes Sony pa svi ostali ispod..
Kad je rec o telefonima, nisu losi. To sto koriste jeftinije materijale je opet sasvim druga prica ali nisu bas ni djubre kako ih mnogi od vas predstavljaju.
Ja recimo znam kroz istoriju PC Berze da MACHINE ima averziju prema Samsungu tako da on nije kompetentan za polemiku
Meni je TV samsung crkao posle tacno 25 meseci :-D i to panel po njihovim recima dao sam 200evra za popravku ekran ne daje ni priblizno istog kvaliteta sliku (a servisiran kod ovlascenog servisera) Sve mi govori koliko je to kvalitetan proizvod... Odavno sam razocaran u Shamesung...
:: Ruku na srce, imaju najbolje televizore u zadnjih par godina. Telefoni nažalost su im blagi užas, ne razumem kako neko može novac da preda za Galaxy S5 od kompletne plastike :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.