Moram da pitam na forumu, zato sto ga popravljam evo vec 5 puta. Menjao sam dzek za punjenje i svaki put radi jedno mesec dana i onda ne otkaze, nego samo smanji kapacitet punjenja. Pretpostavljam da je zamenjeni dzek loseg kvaliteta, pa ako je neko radio istu operaciju da mi predlozi malo trajnije resenje :)
Takodjer sam uspeo da brikujem Ace 2 i sad moram da jurim servis sa jtagom. Telefon je mrtav, ali se pojavljuje u kompjuteru kao U8500 ? Nadam se da ne kosta mnogo, posto tel ima i slomljeno staklo :(
Na zalost, startovao sam odin prepoznao je com port, krenulo programiranje, pretpostavljam da sam uzeo stock rom, prvi na listi orange? i krene programiranje. U odinu se pojavilo fail, a na telefonu je zakucao na downloading, obzirom na ogromnu kolicinu iskustva:) ja izvadim bateriju i telefon vise ne reaguje.
Doneo sam ga u servis vudu tritel, probali su sve zivo I definitivno je mrtav. Ako neko misli I dalje da moze da se popravi neka da predlog. A takodjer ako nekom treba citav ekran nek se javi.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.