Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung s3 servis? i Samsung Ace 2 brikovan
STRANA 1 OD 1
ramzesIII Samsung s3 servis? i Samsung Ace 2 brikovan 11.12.2014. 12:08 T59835

status: user
broj poruka: 1017
Moram da pitam na forumu, zato sto ga popravljam evo vec 5 puta.
Menjao sam dzek za punjenje i svaki put radi jedno mesec dana i onda ne otkaze, nego samo smanji kapacitet punjenja.
Pretpostavljam da je zamenjeni dzek loseg kvaliteta, pa ako je neko radio istu operaciju da mi predlozi malo trajnije resenje :)

Takodjer sam uspeo da brikujem Ace 2 i sad moram da jurim servis sa jtagom. Telefon je mrtav, ali se pojavljuje u kompjuteru kao U8500 ? Nadam se da ne kosta mnogo, posto tel ima i slomljeno staklo :(

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nightimer re... 11.12.2014. 13:27 #574555

broj poruka: 70
Jel si probao na Ace 2 da flesujes fabricki rom preko Odina?

ramzesIII da 11.12.2014. 14:25 #574569

Na zalost, startovao sam odin prepoznao je com port, krenulo programiranje, pretpostavljam da sam uzeo stock rom, prvi na listi orange? i krene programiranje.
U odinu se pojavilo fail, a na telefonu je zakucao na downloading, obzirom na ogromnu kolicinu iskustva:) ja izvadim bateriju i telefon vise ne reaguje.

Nightimer re: Da 11.12.2014. 14:32 #574571

broj poruka: 70
Guglaj Odin fail. I prvo sto bi trebalo da ti izadje `IKS DE A`. Pa probaj neke kombinacije sa te teme. :)

ICEsd re: 11.12.2014. 23:01 #574652

broj poruka: 2158

Ace 2 nije mrtav mozes preko odina samo neku drugu verziju odin-a skini pa probaj sa njome, tako se i meni isto desilo dok nisam nasao pravu verziju.

Pogledaj ovde mozda imaju nas rom:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace

Ja sam za s5830i morao da skidam sa samsungovog sajta zapakovan rom pa da ga raspakujem u 3 fajla pa tek onda da flesujem preko odina.
ramzesIII Ace 2 ide u reciklazu.. 28.12.2014. 10:23 #576389

Doneo sam ga u servis vudu tritel, probali su sve zivo I definitivno je mrtav. Ako neko misli I dalje da moze da se popravi neka da predlog. A takodjer ako nekom treba citav ekran nek se javi.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs