Pozdrav svima imam problem sa navedenim telefonom. Telefon pocne da brljavi u momentima kad npr igram igricu,desilo se kad sam resetovao telefon i kad je krenulo automacki da azurira vise aplikacija o jednom. Kad pocne da brljavi pojavljuju se linije kao smetnja neka i telefon izgubi mrezu i onda zabode ceo da nista ne mogu da radim i moram da ga resetujem.
jednostavno izvikani telefoni, meni su svi oni u srednjoj klasi, ne mogu da budu cenovno u rangu sa ostalim telefonima jer sama izrada i kvalitet nije na nekom nivou.
u servis pa neka oni menjaju hardware ako mu ima pomoci!
s3 je sve samo nije izvikani telefon...druga stvar je to sto kod nas stizu skartevi
:: jednostavno izvikani telefoni, meni su svi oni u srednjoj klasi, ne mogu da budu cenovno u rangu sa ostalim telefonima jer sama izrada i kvalitet nije na nekom nivou :: :: u servis pa neka oni menjaju hardware ako mu ima pomoci :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Noai ga u servia, nemoj se mlatiti sa resetima i flesovima i sranjima. Mozes da otkupis za 40 do 50e es trojku sa polupanim ekranom pa da se isprebacuje na taj tvoj ako fali nesto.
Definitivno najbezbolnija varijanta. Servis postojece ploce ce ti izaci mnogo vise, nego da nabavis razbijen sa ispravnom plocom i prepakujes. Pokusaj jos i da ubacis neki custom Rom, pa ako se isto ponasa, zna se, HW problem.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: Noai ga u servia, nemoj se mlatiti sa resetima i flesovima i sranjima. Mozes da otkupis za 40 do 50e es trojku sa polupanim ekranom pa da se isprebacuje na taj tvoj ako fali nesto. :: ::
Dve godine ga imam, nisam ga resetovao nijednom, čačkam ga po ceo dan sa svim i svačim (naravno kupljen napolju)...kome zapadne škart primerak, to je druga stvar... Nosi u servis pa vidi šta kažu... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Sluzio me je odlicno dok se nije desio ovaj prbolem pre nekih 10 dana. Telefon normalno radi ovako samo eto kad se pokrene nesto malo jace onda krene haos. Ne bih da osudjujem samsung telefone zbog mog problema ali mogu da kazem sta se meni desilo. Sad sta je posledica kvara ne znam posto telefon nije ispadao itd telefon je pazen i mazen bukvalno. :) Odnecu ga u servis neki da vidim sta ce da mi kazu.
sa s3 i ekran mu ne radi ili je naprso i tach i ekran ili ekran crn od pada a touch citav i cuje se buckanje vode na dodir, 30e mu dajem pa ako nece neka se nosi u 3 pm ekran je 100e i neka racuna lepo na digitron sta se dobije tu plus akanje sa rasklapanjem i lepljenjem i ostalim sranjima
dobar je s3 jbg ali u svakoj seriji zapadne nekome nesto da ne valja i ne treba generalizovati stvari
@vmarc burazeru ja pre par dana kad sam rekao uzimam iphone 6 ultra drugari se odusevili pricaju vrh ekstra uzimaj brate nema tu greske vrhunska stvar (kao sto i jeste ja sam prezadovoljan) i 2h posle moje aktivacije uredjaja donese zena telefon ne radi joj mikrofon na iphone 4s i njih troje su jaja pojeli jer su obecali zeni da ce da rese stvar ali kurac ploca je napukla ko zna kako i zasto i nema resenja ali su naravno uz to vristali pu jbm ti majku i eplu i ajfonu i mikrofonu i svemu
samo smireno jbg
i da vmarc baci oko na mejl ima nesto lepo za tebe evo sad ti saljem :)
I, iskreno brate, to je bulsit .) Svako zna nekog, neko moze sve, ali ga mrzi ili se ne isplati... Pa, brate, mogu i ja da otkljucam iPhone 5 i 5s za 300€, ali to niko nece da plati... Kapiras? (Otkljucam ga tako sto za te pare kupim drugi :)) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 60GB Kingston V300 LC Power 1340MI 75W
Taj 4S mora da je pao sa solitera... Cim ima fizicko ostecenje na ploci... Sto bi ti kao serviser trebao dobro da znas i ne ubacujes ga u kos sa skart telefonom.... A Shamesung ih ima vise nego previse (po tvojoj prici) jer jelte ja ne znam nikog ko je bas zadovoljan sa S3 osim tebe i jos par ljudi koji su skromni i stucanje im ne smeta...
:: sa s3 i ekran mu ne radi ili je naprso i tach i ekran ili ekran crn od pada a touch citav i cuje se buckanje vode na dodir, 30e mu dajem pa ako nece neka se nosi u 3 pm ekran je 100e i neka racuna lepo na digitron sta se dobije tu plus akanje sa rasklapanjem i lepljenjem i ostalim sranjim :: :: dobar je s3 jbg ali u svakoj seriji zapadne nekome nesto da ne valja i ne treba generalizovati stvar :: :: @vmarc burazeru ja pre par dana kad sam rekao uzimam iphone 6 ultra drugari se odusevili pricaju vrh ekstra uzimaj brate nema tu greske vrhunska stvar (kao sto i jeste ja sam prezadovoljan) i 2h posle moje aktivacije uredjaja donese zena telefon ne radi joj mikrofon na iphone 4s i njih troje su jaja pojeli jer su obecali zeni da ce da rese stvar ali kurac ploca je napukla ko zna kako i zasto i nema resenja ali su naravno uz to vristali pu jbm ti majku i eplu i ajfonu i mikrofonu i svemu :: :: samo smireno jb :: :: i da vmarc baci oko na mejl ima nesto lepo za tebe evo sad ti saljem : :: :: ::
Kupio sam novu bateriju i evo radi vec skoro deset dana bez i jednog problema radi sve kako treba. da ne ureknem :) . U svakom slucaju hvala na savetim i pomoci.... :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.