Interesuje me ko od vas ovo koristi i kako ste zadovoljni? Takodje me zanima zasto Telekom u Box paket ne daje vise od 10 mbps za net a ne vise ? Trenutno koristim SBB imam 15 tako da vredi li preci i koliko bi izgubio? I naravno IPTV kakav je ?
Veliko hvala
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Koristio sam ja dugo vremena a poznajem i dosta ljudi koji koriste.. 1.Usulaga kao usluga ok je, imao sam malo problema sa iptv desavalo se da slika zamrzne 1-2 sec pa onda nastavi dalje normalno. 2.Za net stvarno ne znam zasto im je 10 granica. 3. Ja sam sada na s** odgovara mi sto je net brzi i sto daju puno bolji izbor kanala, na iptv meni su kanali bili katastrofa.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Interesuje me ko od vas ovo koristi i kako ste zadovoljni :: Takodje me zanima zasto Telekom u Box paket ne daje vise od 10 mbps za net a ne vise ? Trenutno koristim SBB imam 15 tako da vredi li preci i koliko bi izgubio :: I naravno IPTV kakav je ? :: :: Veliko hval :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
- imao box, radi tv, radi net, ali kad god žena okrene fixni pukne net. vidim nije do nje, ne budem lenj, uzmem hepek i sredim da to radi kako treba i... komšije naprasno ostanu bez neta! LOL dođu mi stručnjaci na gajbu, pitaju jes dir`o nešto, kažem neam ja poima oko kompjutera već mi brat iz zanzibara nešto štelovao, nisu mogli priđu modemu i zvali beograd upomoć. posle par dana vratim im gedore, pređem u SBB i postanem šampiNJon brzog interneta - od njih uzmi Mix XL mob. i inšta više...
fixni ja ocajan na SBB to znam iz vise primeraka zato sam i uzeo ovaj Box paket mob i Fixni.Net i kablovska su mi na SBB i to planiram da ostavim dok Adsl ne pojacaju.Realno Fixni,Mobilni,Kablovska,Net za 3500 dinara je odlicna opcija.Ja samo Kablovsku i net placam 2800. Plus sto ce sad Telekom da se privatizuje (dace bog Amerikancima zbog tehnologije) pa kapiram da ce biti unapredjenja. Nista hvala druze
@Rancesco85 hvala puno za info druze
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: 1. Bolji ne :: 2. Bolja T :: 3. Bolja fixn :: :: - imao box, radi tv, radi net, ali kad god žena okrene fixni pukne net. vidim nije do nje, ne budem lenj, uzmem hepek i sredim da to radi kako treba i... komšije naprasno ostanu bez neta! LO :: dođu mi stručnjaci na gajbu, pitaju jes dir`o nešto, kažem neam ja poima oko kompjutera već mi brat iz zanzibara nešto štelovao, nisu mogli priđu modemu i zvali beograd upomoć :: posle par dana vratim im gedore, pređem u SBB i postanem šampiNJon brzog interneta - od njih uzmi Mix XL mob. i inšta više... :: :: :: i3-4340 | H60 | Z97-A | TridentX | M4 | AX750 | Stryker | U2412M | G15+G9 | C920 | ATP3
imam box 4, kod mene los signal mobilne telefonije za 064, pa sam dao roditeljima telefon sa 500 minuta. internet je ogranicen na 10 i uvek ce biti jer je to granica same linije. e sad da bi radio i IPTV internet bude kod mene i 0.8.Naravno sve zavisi koliko si udaljen od centrale, i kakva ti je linija. I unazad dva meseca, ne radi mi ni televizija a internet kad dodje, tako da sutra se vraca opema.Tehnicka podrska uzas, posle svakodnevnog zvanja i prijavljivanja kvara niko se za dva meseca nije javio . Za njih je SB* zakon, a i svaki drugi kablovski operater ce biti bolji. Kazem samo da su to moja iskustva, sto ne znaci da ako neko ima bolju liniju to verovatno i bolje radi. Pozdrav.
@Komsha tako sam i mislio za net cemu ogranicenje i sve to.Drzim se ja SBB zajebi da ne zivim tu pa ajde ali sobzirom da se drogiram netom nece da moze :) Hvala na iskrenosti
:: :: Ma upecao si se zbog PS konzole.Daju na 24 rate :: ::
Ja koristim njihov NET i IPTV već 4 godine i za sad sam zadovoljan.Imao sam možda jednom ili dva puta problem sa NET-om i problem je rešen u roku od par sati.Korisnički servis sam zvao par puta i uvek su mi izašli u susret i bili krajnje ljubazni i profesionalni.
Imao sam problem u početku početku koji je `ajkula` naveo(kad se koristio fiksni,pucala je veza sa NET-om i slika se zamrzavala na IPTV-u),ali je problem bio kod mene jer imam 2 priključka za telefon u kući i to sam rešio ubacivanjem još jednog splitera i od tad je sve OK.
Za 2 meseca mi ističe ugovor i opet ću ga potpisati na 2 godine.
imam jos 8 meseci ugovor sa SBB do tad cemo videti
:: Ja koristim njihov NET i IPTV već 4 godine i za sad sam zadovoljan.Imao sam možda jednom ili dva puta problem sa NET-om i problem je rešen u roku od par sati.Korisnički servis sam zvao par puta i uvek su mi izašli u susret i bili krajnje ljubazni i profesionalni :: :: Imao sam problem u početku početku koji je `ajkula` naveo(kad se koristio fiksni,pucala je veza sa NET-om i slika se zamrzavala na IPTV-u),ali je problem bio kod mene jer imam 2 priključka za telefon u kući i to sam rešio ubacivanjem još jednog splitera i od tad je sve OK :: :: Za 2 meseca mi ističe ugovor i opet ću ga potpisati na 2 godine ::
Хтео бих да узмем box 4 пакет, па ме занима ово: 1) Да ли могу да гледам ТВ ако имам аналогни тјунер у ТВу, модеран јесте, лцд, хдми, скарт итд, али нема дигитални инпут? И да ли овај пакет укључује ХД канале? 2) Да ли су ови минути на мобилном одвојени? У смислу ако зовем у мрежи које минуте ми скида, ако рецимо имам фул и једне и друге?
Унапред захваљујем
:: Ja koristim njihov NET i IPTV već 4 godine i za sad sam zadovoljan.Imao sam možda jednom ili dva puta problem sa NET-om i problem je rešen u roku od par sati.Korisnički servis sam zvao par puta i uvek su mi izašli u susret i bili krajnje ljubazni i profesionalni :: :: Imao sam problem u početku početku koji je `ajkula` naveo(kad se koristio fiksni,pucala je veza sa NET-om i slika se zamrzavala na IPTV-u),ali je problem bio kod mene jer imam 2 priključka za telefon u kući i to sam rešio ubacivanjem još jednog splitera i od tad je sve OK :: :: Za 2 meseca mi ističe ugovor i opet ću ga potpisati na 2 godine ::
Licno iz iskustva sa Fixni+Net kazem da su korektni. Placam 1999din+90din.
Fixni imas 300 minuta samo u domacoj fixnoj mrezi, da ne pomesas sa mobilnim i inostranim pozivima, veza je kao i poslednjih 20 godina dobra. U ovo ne ulazi indetifikator poziva te placas dodatnih 90din.
Net se drasticno popravio kod mene. Mislim na ping koji je bio 37ms u najboljem momentu. Jos uvek zakidaju vise od 10% ali bolje nego ranije.
Ma pazi ne bi ja to lupio potpis i cao nego da razmislim dobro da izlistam uslove ... A hteo sam komplet paket sve ali dzabe net je kocnica...sad imam 25 mbs a oni nude 10 .... da su rekli evo ti 50 pa da razmislim ovako nema sanseee
:: :: Znam ja sta muci nasu omladinu :: :: Pusti da ih kupi neko pa ce mozda biti kvalitetnija usluga :: :: Kao prvo kompanija koja ima 9.000 zaposljenih radnika a moze taj posao da obavlja 1.000 ljudi ne moze dati kvalitet dok se ne uradi restruktuiranje :: :: Molice oni za potrosacima samo tako.Samo strpljivo i nemoj na prvu :: :: pozz :: ::
Evo ja imam paket od 50mbps kod telekoma, nije adsl vec vdsl(ako si do 300m od cvorista, pitaj ih da provere), i zove se mega box (iptv+hd (ovo hd je bilo obavezno navodno zbog vdsl), vdsl, fixni, mobilni) izadje nesto manje od 4k mesecno. maximallan DL mi je bio nesto mal preko 4Mb/s. Nemam primedbi.
1) Ja sam dobio STB koji se sa TV-om povezuje putem scart priključka(ovaj sam dobio još pre 4 godine kad sam prvi put potpisivao ugovor)Pre godinu dana sam uzeo još jedan STB za drugu sobu i na njemu i scart i HDMI.Odgovor je može,jer na IPTV ne pretražuješ programe preko tjunera(kao na kablovskoj),već preko njega samo treba da nađeš kanal ili frekvenciju koju ima STB,a posle kanale menjaš preko daljinskog koji se dobije uz STB.
2)Kad se istroše besplatni minuti prema svim mrežama (nevezano koju mrežu zoveš pre toga) tek onda se dobijaju besplatni u mreži.Ja sam već godinama u MTS mreži,ali mislim da je isto tako i kod drugih operatera.
:: Хтео бих да узмем box 4 пакет, па ме занима ово :: 1) Да ли могу да гледам ТВ ако имам аналогни тјунер у ТВу, модеран јесте, лцд, хдми, скарт итд, али нема дигитални инпут? И да ли овај пакет укључује ХД канале :: 2) Да ли су ови минути на мобилном одвојени? У смислу ако зовем у мрежи које минуте ми скида, ако рецимо имам фул и једне и друге :: :: Унапред захваљује
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.