Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Problem sa pametnim tel....
STRANA 1 OD 1
srdjanl Problem sa pametnim tel.... 07.03.2015. 18:32 T60694

status: user
broj poruka: 1523
Posedujem Samsung Core plus,devojka Samsung Trend plus i imamo problem sa cestim restartom tel,jednostavno se sam restartuje,a nekad se samo ugasi,nije pretrpan razoraznim aplikacijama,slikama itd.Da li je neko imao neki slican problem sa android platformom? :)
Jedine dodatne aplikacije su kod nje face i viber,a kod mene face i igo navigacija.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed generalno, modeli koji se pojave nakon `osnovnih`` u generaciji, to jest, kao... 07.03.2015. 22:49 #586034

broj poruka: 11016
``derivati`` pojedinih ``flagship`` modela i u sufiksu imaju ``mini``, ``plus``, ``advance`` i slicno, opremljeni su i znatno slabijim hardverom u poredjenju sa flagship-om te generacije - pogotovu kada se radi o sistemskoj memoriji. Ja sam imao srecu da ubodem jedan od retkih izuzetaka od ovog pravila (S2 Plus).
Dakle, smatram da je u tvom slucaju problem uzrokovan hardverom, koji nije u potpunosti ``dorastao`` Android-u, a ne Android-om samim po sebi (to jest, njegovom bagovitoscu).

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Re: Re: 08.03.2015. 00:03 #586040

broj poruka: 1227
TouchWiz ne radi kako treba ni na flagship uredjajima, kamoli na takvima. Probaj factory restore pa opet neko vreme ce da radi koliko toliko..

srdjanl ... 08.03.2015. 05:43 #586054

na njenom sam odradio hard reset,verovatno ce oba na reklamaciju u telenor,vidim ja da uredjaji od prilike oko 10-ak meseci rade kako treba,posle ga mozes baciti.

zerocool55 Re: ... 08.03.2015. 10:17 #586063

broj poruka: 1131
DA,to se desava kada neko uzima preko paketa fonove za 1 dinar i nije mi uopste cudno ni malo ko sto trolo kaze : Hardver je najverovatnije krivac..Jbg ja uvek savetujem da kada neko kupuje fon ANdroid da ili uzme krsten fon sa minimum 1GB rama ili ako nema para da se okrene odmah drugim telefonima..
::
:: na njenom sam odradio hard reset,verovatno ce oba na reklamaciju u telenor,vidim ja da uredjaji od prilike oko 10-ak meseci rade kako treba,posle ga mozes baciti
srdjanl Re: Re: ... 08.03.2015. 11:55 #586074

Pa zar nije bolje uzeti preko nekog provajdera nego na crno....Sta podrazumevas pod krstenim tel?

:: DA,to se desava kada neko uzima preko paketa fonove za 1 dinar i nije mi uopste cudno ni malo ko sto trolo kaze : Hardver je najverovatnije krivac..Jbg ja uvek savetujem da kada neko kupuje fon ANdroid da ili uzme krsten fon sa minimum 1GB rama ili ako nema para da se okrene odmah drugim telefonima.
:: ::
:: :: na njenom sam odradio hard reset,verovatno ce oba na reklamaciju u telenor,vidim ja da uredjaji od prilike oko 10-ak meseci rade kako treba,posle ga mozes baciti
operator re 08.03.2015. 12:04 #586076

broj poruka: 4293
Kupujte telefone preko Pandawill-a.
Mnogo manje boli glava, nego preko naših provajdera.
Evo promocije i preko Aliexpress.
http://activities.aliexpress.com/weekenddeals.php
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

Krecky @srdjan 08.03.2015. 15:49 #586105

broj poruka: 393
Koja je verzija android sistema? 4.2? Probaj da iskljucis google location servis, jer, navodno, 4.2 verzija ima gresku koja se ogleda u restartovanju telefona ukoliko je servis za lokaciju aktivan. Mozda je i neka od aplikacija koja koristi ovaj servis uzrok restartovanja. Instaliraj neki od custom romova pa testiraj...Nije to problem u hardveru ili `krstenom/nekrstenom` telefonu, mada za svaki slucaj proveri u kakvom je stanju baterija, sim kartica, kontakti...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs