Sa telefonom licnom nikakve, ja imam 630. Sa Windows Phone sam zgrozen i impresioniran. Impresionirala me stabilnost, dugotrajnost i sve bitno, ali mi se zgadilo ubadanje MS nosa u sve moje stvari ukljucujuci SIM kontakte.
Pogodak iz druge vasione u centar,zato i nisam uzeo Lumia model.Licna iskustva imam samo sa 525 i 530 modelima i kao svaki drugi stabilnost,baterija i sam rad su fantasticni,ali opet MS i njihov poslovni plan.
Utisci su da sam i odusevljen,a i razocaran sa nekim stvarima. Negativno je(ovo je moje misjlene) 1.Skype-automacki se petlja sa kontaktima,info i sl. 2.Malo slabija podrska app-ova i ostalih stvari vezano za store(dosta stvari se placa) 3.touch screen zeza kad je prikljucen na punjac 4.osvetljenje ekrana je po meni totalno konfuzno(kad je na stednji),ume da se smanje svetlo na low,pa za 2sec na high,pa opet na low i sl A pozitivne stari su.. 1.Mnogoooo je brz win i telefon sam po sebi 2.Igrice i app rade extra brzo,bez bagova 3.Velicina je pun pogodak,ekran je exta,ima fles koji radi poso i platika je dobrog kvaliteta 4.kad se promeni start screen,po svom ukusu,ni jedan android mu nije ravan po preglednosti i lakoci koriscenja programa i igrica 5.Baterija je jaka i dobro se drzi sa svim pokrenutim dzidza bidzama Utisci su mi iskreno vise pozitivni nego negativni,i mislim da sam kao prosecan korisnik,miran bar par godina. Ako te nesto konkretno zanima u vezi ovog modela,pitaj me i ja cu da se potrudim da ti sto vise pomognem :).Poz
Majkrosoft ``uzeo pod svoje`` posrnulu (raspuklu) Nokiju. Pa sad...
28.03.2015. 21:32
status: user broj poruka: 11012
prave telefone. Ljudi, o cemu pricamo? To je kao sa Win-om za PC - radi dobro...do prvog restarta. Zatim krene ``access denied``, ``low on memory``, ``machine exception``, ``fatal error``...
Druga stvar je facebook i ostale socialna sranja gde ti moras da se ulogujes i ti unosis svoje podatke. E vidis ja se tu ne logujem jer to i ne koristim. Ali da mi MS zahteva da bi radio da ucitava brojeve sa SIM kartice da bi on povezao sa imenima ljudi koje ima preko skypa i drugih stvari koje ne znam ni ja odakle, e tu je tesko sranje.
Sa druge strane imas distribucije Androida koje su tweakovane na taj nacin da zadovoljavaju privatnost osim ako korisnik ne ujebe stvar. U ostalom postoje i drugi OS za telefon, ali da ne menjamo temu coveku. Pitao je i odgovor je dobio.
Hardwerski je extra fin. Software, fali mu flash player i to je najbitniji problem. Privatnost je ozbiljno dodirnuta.
na ios Imas app za te stvari, za igre. Pff mnogo su dobre da bih ih igrao :-D ne igram ih ni na racunaru :-D Polako ali sigurno izlazimo iz tog bugovitog softvera koji izbacuje update na 2 dana jer je busan ko svajcarski sir :-D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.