Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
psp emulator za android-performanse
STRANA 1 OD 1
nisque psp emulator za android-performanse 09.04.2015. 22:36 T60997

status: user
broj poruka: 1060
Verovatno ste upoznati da postoji, al ono sto mene cudi je da stvarno lose radi, a po onome sto sam nalazio na netu i yt, to tece kako radi, a ja sa g2 muku mucim da bilo sta nateram da ima i 30fps!! Inace, podesavao sam kako je napisano na njihovom sajtu, ali jok, gotovo da nema razlike kako god da podesim. Jel se susretao neko sa ovim? Da ne kolje neka instalirana aplikacija?

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ hmm.. meni je za ps1 radio da ne stucne 10.04.2015. 01:07 #590345

broj poruka: 3013
Ali psp je malo zahtevnija platforma. Ako mi kazes koji emu i koja igra je u pitanju mogu da isprobam na 2 uredjaja pa da javim utiske sutra (sgs3 neo i acer a1-810).

A mozda da probas neki drugi emulator?
nisque @jovan 10.04.2015. 12:35 #590361

broj poruka: 1060
Kolko sam pratio forume, emulator nije toliko zahtevan... ali mozes sa prodavnice da skines ppsspp emulator (to je skoro i jedini, cak ima nekih koji mu promene ime i reklamiraju kao svoj). Za sada sam probao tekken 6, i na s3 neo je stucao.. doduse spiderman nije, al tutorijal deo :D

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

1d10t Probao PPSSPP na S3 Neo 10.04.2015. 15:49 #590374

broj poruka: 433
NBA 2K12 fps 8-60, uglavnom kad igras mec drzi oko 12 i mora frame skippingom da se poveca brzina igre, ali zvuk i dalje secka.

FF IV complete radi ok.

Neka, ipak cu da se druzim sa debeljkom ako vec moram nesto da igram od igara za njega...

AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cojka032 @nisque 10.04.2015. 20:42 #590398

broj poruka: 303
Nisam neki majstor oko emulatora pogotovu ne na android platformama al verujem da je isto kao i sa ostalim a to je da emolatori nisu dovoljno tveekovani da mogu da podrze bas svaku igru ( cak i dan dansa Dolphin emulator za wii ima probleme sa raznim igrama na haj end konfiguracijama ) tako da je moja preporuka da sacekas jos malo dok nestabilizuju emulator i sam njegov kod pa onda udri kao covek.
Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs