Osnivac kompanije MOBTEL, kasnije preuzetu od Norveskog Telenora, izjavio je na svojoj nekadasnjoj BK televiziji dok je vadio mobilni telefon iz dzepa, ne secam se tacno koji, da ne nosi rucni sat.
Sta ce mi to? Kome to treba? Kupili pomodari da vide sta je a posle ce da im spava u nekoj fijoci ili na nekom stolu i furace ga samo kad izlaze. Ili jos bolja prica - cucace im na punjacu 93% vremena.
Brate, ja iskreno mislim da ne mogu da nastancuju za sve budale, koliko ih ima :D Lik zavrnuo rukav i pokazujem mi neki Samsung sat. Pri tom nosi iPhone. Kaze: `Si vido sta sam kupio, a? Ina, vidi otkucaje srca i.. Pokazuje ti otkucaje srca i...` Ja ga pitam: `A ne mozes da ga vezes na iPhone`? `Ne mogu` `Pa sta ce ti onda?` On me gleda belo (izgleda da nije ukapirao da taj sat treba da se ukci sa telefonom)
Ja recimo ne mogu bez sata, ali bez telefona mogu i te kako. Planiram da do kraj godine kupim sat sa GPS-om, kako ne bih morao da vucaram telefon kad trčim velike dužine (zbog aplikacije koja mi meri pređeni put). A što se ovih pametnih satova tiče, džaba što je pametan sat, kad moraš da budeš glup da bi ga kupio.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
:: Brate, ja iskreno mislim da ne mogu da nastancuju za sve budale, koliko ih ima : :: Lik zavrnuo rukav i pokazujem mi neki Samsung sat. Pri tom nosi iPhone. Kaze :: `Si vido sta sam kupio, a? Ina, vidi otkucaje srca i.. Pokazuje ti otkucaje srca i... :: Ja ga pitam: `A ne mozes da ga vezes na iPhone` :: `Ne mogu :: `Pa sta ce ti onda? :: On me gleda belo (izgleda da nije ukapirao da taj sat treba da se ukci sa telefonom :: :: :: :: Milion budala, šta ćeš.. :: :: :: :: :: ::
:: Ja recimo ne mogu bez sata, ali bez telefona mogu i te kako. Planiram da do kraj godine kupim sat sa GPS-om, kako ne bih morao da vucaram telefon kad trčim velike dužine (zbog aplikacije koja mi meri pređeni put) :: A što se ovih pametnih satova tiče, džaba što je pametan sat, kad moraš da budeš glup da bi ga kupio :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Ja sam u februaru prošle godine kupio Kasio W-734, jer može da memoriše 60 prolaza. Savršen sat za 20×400m, sa 200m kaskanja između i ostale varijante fartleka. Veoma je precizan. Sva vremena na trkama koja sam sebi izmerio, bila su u okviru jednog sekunda u odnosu na elektronski izmereno vreme. Za 3150 koliko sam ga platio, teško da ima nešto bolje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
pametan sat je interesantno zamisljena spravica sa velikim potencijalom, kada dostigne vecu upotrebnu vrednost kroz veci broj funkcija, manju zavisnost od telefona, duzu automoniju bice sjajan zaokruzen proizvod. Do tada po meni, samo show off gedzet u nekim prilikama.
Nike plus gps watch, puni se jednom u 3 meseca i to neka 2 sata. Meri potrosnju kalorija i duzinu, senzor se gura u patiku ili se improvizovano budzi na asics patike koje nemaju leziste ispod uloska.
Ja ga nosim stalno ali retko kad gledam koliko ima sati :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.