Kako iskljuciti system u-p-d-a-t-e notification(Android 5.0.1)
STRANA 1 OD 1
djokosrb
Kako iskljuciti system u-p-d-a-t-e notification(Android 5.0.1)
17.04.2015. 20:49
T61056
status: user broj poruka: 6876
Iskljucio sam SystemupdateService preko disable service-a iz prodavnice,ali ono i dalje iskace,a necu update na 5.1 jer imam custom rom koji mi radi kao sat i brze od oficijelnog?
A rom je neki custom,lik od koga sam kupio mi je rekao da je cyogenmod.E sad kad odem about phone stoji android version 5.0.1 i baseband version m9651a-cefwmazn-2.01701.05.
Sad da li je tako kako kaze nzm,a i sa androidom nisam nesto vican,blago receno.Samo znam da ovo izlece i kad odem install update,on ode u neki kao launcher ili software za update slicno biosu na wndowsu i stavim install on ga kao instalira,ali kad dignem opet,posle restarta nista,ostalo na starom.
Nevezano za rom,probao sam ovaj notification da ubijem na nekoliko nacina,sto sam nasao na netu i nista. To ti je kad covek nema apsolutno nikakvo znanje o androidu.
Probao druze vec,ne vredi.I jedno pitanje,da li mogu da odradim update sa 5.0.1 na 5.1,znaci kao klasican update,a ne da dizem sve od nule.Naime na netu samo stoji opcije dizanja stock 5.1 uz brisanje svega do tada.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.