Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 EDGE
STRANA 1 OD 1
Error Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 EDGE 11.05.2015. 14:04 T61241

status: user
broj poruka: 133
Juče sam morao u dva navrata da obiđem dve poslovnice Telenora (biće o tome više reči u sledećoj temi) i video ova dva aparata, uzeo u ruku, nisam čak ni ulazio u meni, ni čačkao po njima, moj lični utisak kao običnog korisnika je da su uređaji na oko vrlo lepi, iako jako liče na prethodne generacije i smatram da nešto u šta ne možeš da gurneš microSD karticu i da mu izvadiš bateriju kad hoćeš nije vredno kupovine, a cene su paprene.

Zato sam se oduševio kada mi je jedna lepa radnica u Merkatoru (tamo sam proveo malo više vremena nego u Ušću) pokazala Meizu MX4. Narodna Republika Kina će blago svima nama da daj Bože pošalje u zaborav ove skupe tzv. `A` brendove, jer Meizu ima tako gotivnih fora i fazona da sam se ja oduševio. Kad mi je pokazala primera radi da back dugme može da se postavi gde god na ekranu ja sam je gledao belo. Bukvalno sam se zgranuo. Šta jednom Kineskom programeru (namerno veliko K) može da padne na pamet :)

Eto toliko, što se mene tiče, isključivo preporučujem 3 Samsungova telefona (u skladu sa Vašim budžetom dragi forumaši) a to su S3 Neo, S4 običan i S5 običan. Eventualno S4 mini za one koji vole manje telefone mada on se pregreva i guta bateriju ali jako solidno radi, mene je makar lepo služio.

Toliko. A sada pročitajte sledeću temu i molim da u njoj iznosite isključivo ozbiljne odgovore a ne paušalne ocene.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 11.05.2015. 14:54 #593758

broj poruka: 12805
Ukusi se razlikuju, ja ne bih te plastikanere S3 Neo, S4 i S5 pogledao uopšte...

Meizu MX4 je izuzetan telefon za ono što nudi:
Ima 3100mAh bateriju iz Z3, kameru od 20mpx-a iz Z3, i odličan FullHD ekran kao i izradu.

S6 i S6 edge su overkill telefoni, 2K ekran im je nepotreban apsolutno a povrh toga imaju male baterije da ga poguraju.

Bobi4ever .. 11.05.2015. 17:10 #593777

broj poruka: 4890

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Bobi4ever ... 11.05.2015. 17:12 #593778

broj poruka: 4890

MX-4 je odlican telefon za cenu za koju se prodaje, pritom ima dosta lepih back covera za smesne pare koji menjaju izgled na bolje samom telefonu.

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

2m4Y re: 11.05.2015. 18:42 #593783

broj poruka: 2355
...ja cu na ovo samo da dodam HTC M7 je za mene i dalje mnogo dobar telefon i danas moze da se nadje poprilicno jeftino, jeste da mu se ne vadi baterija, jeste da nema sd kartice, ali je telefon vrh.

Zao mi je sto sam moj prodao... ali planiram da vratim to cudo od telefona...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD FX-8350 BE
MSI 970A-G46
AMD R9 280x
4x 4GB DDR3 1.6GHz
1x 120GB SSD
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

Mikishon89 re 12.05.2015. 00:44 #593823

broj poruka: 2416
Meizu MX4 izgleda kao iPhone od napred x]]

A sto se zalite tolko na sd karticu? uzmes lepo 64 ili 128 giga, ma ne treba ti ni vise od 32, ipak je to mobilni telefon pre svega.

http://www.speedtest.net/my-result/3765268613
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs