U nazad 7-8 godina smo sin supruga i ja `uspeli da skupimo` punu fioku mobilnih telefona koji sada naravno prave `krs`. Zato bih najradije da ih prodam ako je to uopste moguce. Posto se slabo razumem u cene polovnih mobilnih telefona odlucio sam da pitam ovde. Dakle za koliko dinara, evra bih mogao da prodam sledece mobilne telephone:
Kupujem prodajem tacka kom pa za svaki od njih nadjes cenu pa 5e dole. Glupo da ti se ovde javljaju klosari nakupci i nude 500 za 6300 ili 1500 za aino.
Ja ssam skoro dao 6300 i 200din za iphone 4 polupan ekran i ledja i to dodje 1500din za 6300 isto tako za samsung, asha nekih 3000 valjda, n73 do 2000 itd itd.
ajde molim te sacuvaj za mene taj sony ericsson U10i treba mi telefon sa dobrom kamerom ovaj moj c905 sa pokvario i ne umeju-ne mogu da ga poprave(slusalica ne radi kako treba) Dacu ti za njega izmedju 2000-2500 ali moraces da me sacekas sad nemam para!!
Ako neko sa berze zna neki dobar servis u BG-u gde mogu da poprave ovaj c905 bicu zahvalan!?!? hvala
@Gare87 Ok druze, ne verujem da je `bas velika potraznja` za tim telefonom.
@gilopile U pravu si druze. Koliko para, ne znam dok se malo ne raspitam. Zato sam ovde i postavio ovu temu. Sto se tice baterije situacija je sledeca. Napunim bateriju, preslusam celu diskografiju Metallica-e plus nesto razgovora (nije mi primarni telefon), izdrzi ceo dan. Kada ne slusam muziku uz 15-ak minuta razgovora dnevno baterija izdrzi 3-4 dana.
Flat kabli je 500dndzosa :) menjali su mi flet, oba komada i nece da proradi slusalica jos vise prejebase fon, ako ga budu popracvili sigurno platicu onda sto da ne
Koje su to glupe priče, to su telefoni, ne automobili. Zastarelo parče silikona koje je danas pregaženo i telefonima od 50 evra. Zar bi stvarno nosio ciglu N93 po gradu?
:: Ja pobrkao N73 sa N93. Da si imao N93 već bi bio u mojim rukama :D eh ta nostalgija, to su bre bili telefoni : :: :: ::
Na zalost druze, naknadno sam video da telefon nije potpuno ispravan. Naime koristio ga je sin, i naravno ispustio. Usled toga na telefonu je naprslo staklo. Potom je telefon dao mami a od nje uzeo Nokia Asha 300 tako da ta dva telefona potpuno ispadaju iza price o prodaji. Stvarno se izvinjavam jer nisam znao za te `kombinacije`, posto oboje imaju druge telefone koje koriste kao primarne.
zamenicu ga ja u servisu ako je hw ispravan, ali onda moram da vidim koliko kosta popravka, i za taj fon da ti dam max do 1000din ako nije servisiranje skuplje od 1000din
:: Na zalost druze, naknadno sam video da telefon nije potpuno ispravan. Naime koristio ga je sin, i naravno ispustio. Usled toga na telefonu je naprslo staklo. Potom je telefon dao mami a od nje uzeo Nokia Asha 300 tako da ta dva telefona potpuno ispadaju iza price o prodaji. Stvarno se izvinjavam jer nisam znao za te `kombinacije`, posto oboje imaju druge telefone koje koriste kao primarne. :: :: ::
ce mi bude potrebna neka star,neznam ni sam koji je model ali hocu malecki telefoncic pa cu da te kontaktiram kad bude moglo Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.