андроид, дошло доба да мењам...требам консултације
STRANA 1 OD 1
savatije
андроид, дошло доба да мењам...требам консултације
12.05.2015. 18:40
T61249
status: user broj poruka: 1121
не даје ми се више од 270-290 еврића, условно сам љубитељ сонија, (имају га и клинац и жена ) па се ето и ја залепио.... бирам http://goo.gl/vtRZlt , осим ако ме неко не разувери да је то лош избор. За мобилни, моје потребе су поприлично скромне . разговор, ретки смс, понека апликација (од igo, преко skype, до winamp-a), фотографије - ту и тамо (кад баш затреба )...и задртост у слушању музике на мало квалитетнијем нивоу ( искључиво слушалице)... слободно ми дајте предлог за боље ( обавезно стабилно)... за исте или сличне паре... нвала на репликама у напред
jes manje para, ali i dual core spram qvad, 8 spram 13 Mp, sa druge strane kod pc-a biram uvek asusa, ali sam ovde skeptičan... na ponudi samo u jednoj firmi u bg...
imas i Z1 compact ako ne volis velike telefone, brutalno brz sa fenomenalnom baterijom, inace asus pravi opake telefone, zet ima phonepad ili tako nesto sa intelom inside, sjajno radi, jedino sto taj model nema blic ali opet dobro slika pri slabijem svetlu...
Zavisno od varijante (stalno seru sa ovim sufixima - da se komiras dok ustanovis razlike) - ovaj ovde ima quad core procesor: http://goo.gl/09kdva
:: jes manje para, ali i dual core spram qvad, 8 spram 13 Mp, sa druge strane kod pc-a biram uvek asusa, ali sam ovde skeptičan... na ponudi samo u jednoj firmi u bg.. :: :: :: :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: Vrh. :: :: :: ::
Probaj .-) videces sta je zver od telefona... ko god je zagrizao jabuku nije se vracao na android :-D makar ne na duze staze :-D ja sam probao sa S5 i shvatio sam da to ne pije vodu... jednsotavno android je djubre od sistema...
Preporučio bih ti da bezis od xperie Z. Ekran je jako loš, što sam imao prilike da vidim uživo. Poseti i benchmark, tamo se isto priča o ekranu razvlači na desetine strana. Takođe unutra ima već malo mator Qualcomm S4 pro. Ako preferiraš sony za te pare moze Z1 compact ako ti nije problem veličina ili Z ultra, opet, ako ti nije problem veličina :D
Naravno tu su predlozi kolega Zenfone 2 i Alcatel Idol 5,5 (koji se meni jako dopada) ali ne znam koliko bi skoro oni stigli kod nas. Zenfone je i stigao ali dal` beše one slabije verzije.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Probaj .-) videces sta je zver od telefona... ko god je zagrizao jabuku nije se vracao na android :-D makar ne na duze staze :-D ja sam probao sa S5 i shvatio sam da to ne pije vodu... jednsotavno android je djubre od sistema.. :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: лепо, али читај : андроид.... нисам љубитељ изгрижене јабуке, у сваком случају нвала на покушају.. :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: nema bolje za te pare :: :: :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ako je doslo doba za android, ti se onda vracas u nazad, promeni malo sadasnjost i kreni u vode pune jabuka, prosvetli sebe i svoj zamuceni um.. :D vremenom ce ti se i zena i sin pridruziti..
Neverovatno: covek lepo pita (i naglasi) da hoce savet za...
13.05.2015. 00:33
status: user broj poruka: 11012
kupovinu ANDROID telefona, a pojedine kolege ga ubedjuju u superiornost Ajd`fona.
``лепо, али читај : андроид.... нисам љубитељ изгрижене јабуке``
Dakle, neko vas zamoli da mu preporucite dobre patike za igranje tenisa a vi mu odgovarate kako treba da kupi kopacke i da igra fudbal... Stvarno ste drugari...
Moj predlog, mada kada vidim ovaj sto ga duqp predlaze definitvo bi sacekao i skupio jos para za takvog zmaja plus sto dolazi sa Lollipop-om iz kutije :D
Nego mnogo je nesto tezak, debeo i glomazan ili mi se cini taj Asus?
imam dobre resurse, zahvaljujući vašim mišljenjima, a za dvadesetak dana, ( kad se steknu i finansijski uslovi), javljam na šta sam spalio pare... pozdrav
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.