Moj dobar ortak je okacio oglas na kome prodaje neke predmete smarao me je koliko bi to kostalo i sve ali ja nisam imao vremena da se tada time zajebavam a i nisam u tom svetu koliko kosta ono sto je okacio na oglasima..
Pazi u oglasu pise apple nastavaka i kablova...ovaj cover nisam ni skapirao....nije ni bitno.. ali kabl nov 1,3 e... punjac bez kabla 1.42...ovo su cene za novo...jedna radnja na nbgd ....za cover ne znam
Nov mozda da ali original nikako po toj ceni ili da??
Gde je ta radnja?
Ajde ljudi mislio dam da je ovaj forum pun Aplovaca :)
:: :: :: Pazi u oglasu pise apple nastavaka i kablova...ovaj cover nisam ni skapirao....nije ni bitno. :: ali kabl nov 1,3 e... punjac bez kabla 1.42...ovo su cene za novo...jedna radnja na nbgd ....za cover ne znam
ORIGINAL APLE PUNJACI ZNAJU DA UBIJU !!! PROPUSTE LADNO 400V SA KONDENZATORA
ORIGINAL KABLOVI APLE SU KRS , PUCAJU
ORIGINAL , ORIGINAL .. jbt capslck ... ORIGINAL ima znacenja kad je UREDJAJ u pitanju , a ova periferija je za popisati
:: Nov ORIGINAL apple punjac,kablovi :: :: Nov mozda da ali original nikako po toj ceni ili da?? :: :: Gde je ta radnja? :: :: Ajde ljudi mislio dam da je ovaj forum pun Aplovaca : :: :: :: :: :: :: :: Pazi u oglasu pise apple nastavaka i kablova...ovaj cover nisam ni skapirao....nije ni bitno. :: :: ali kabl nov 1,3 e... punjac bez kabla 1.42...ovo su cene za novo...jedna radnja na nbgd ....za cover ne znam
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.